Taylor Hill: Instagram ster en jong supermodel

Taylor Marie Hill – vandaag een veelgevraagd model en Instagram ster. Een voorbeeldfiguur voor duizenden jonge meisjes die ook de droom van model worden nastreven. Door de dagelijkse en gevarieerde inkijk in haar wereld begeleidt zij miljoenen mensen door hun dag en geeft hen een inkijkje in de glamoureuze en indrukwekkende wereld van modellen, mode en high society. Op school was Taylor Hill gewoon het “te lange” verlegen meisje met een “slechte houding”, model zijn heeft haar laten zien wie ze werkelijk is en hoeveel zelfvertrouwen en kracht ze in zich heeft.

In de modellenwereld sinds de leeftijd van 14

Het 14-jarige meisje uit de Amerikaanse staat Illinois werd op een paardenboerderij ontdekt door een modellenbureau en beleeft sindsdien de droom van elk meisje: Model. In Europa wilde de tiener haar idool Gisele Bündchen evenaren en werken voor het beroemde modellenbureau IMG. Kleinere opdrachten in het beginstadium veranderden in grote contracten zoals reclame voor bekende merken à la H&M, Lancôme of Intimissmi. Dit is hoe ze haar kinderdroom verwezenlijkte. Ze is nog steeds dankbaar aan haar ontdekker, de fotograaf Jim Jordan.

Het plattelandsmeisje wordt Victoria Secret Angel

De weg naar Model van het Jaar 2015 liep over vele catwalks en fotoshoots:

De eerste keer dat Taylor Hill op de catwalk te zien was, was in 2012: Tijdens een Haute Couture – herfst/winter modeshow 2012, liep het voorheen verlegen plattelandsmeisje over de catwalk. Dit was het begin van een carrière als model voor grote modemerken als Chanel, Versace, Elie Saab of Alexander McQueen. Haar gezicht werd het nieuwe motief van de modebladen.

Maar de grote roem en wereldwijde media-aandacht kwam er pas door haar samenwerking met Victoria Secret: het lingeriebedrijf bij uitstek regelde het model in 2014 om de huidige collectie te presenteren. Met haar 18 jaar was zij het jongste model in de show. Voor Taylor was dit het startsein voor een steile carrière en miljoenen volgers op Instagram. Het contract werd in 2015 getekend en vele succesvolle jaren in Victoria Secret shows volgden. Elke show bracht nieuwe volgelingen.

Met meer en meer shows, krijgt de engel ook meer en meer vrijheid: Werken voor Victoria Secret is niet langer echt werk voor haar, ondertussen kan ze kiezen aan welke shows ze deelneemt, heeft ze inspraak en hoeft ze niet langer alleen maar de strikte instructies van de agenten op te volgen.

Taylor Hill: Haar Victoria Secret hoogtepunten

De Victoria Secret engel vliegt sinds 2014 over de catwalk. In die jaren heeft zij waarschijnlijk deelgenomen aan een aantal shows en een groot aantal verschillende looks gepresenteerd:

 

De Instagram ster

Vandaag volgen 14,4 miljoen mensen het leven van het supermodel op Instagram en andere sociale media zoals Twitter. Berichten over het leven van een model, familie of vrienden zijn te vinden op haar profiel. Haar tweets of posts van de dag trekken regelmatig de aandacht in de roddelpers. Voor hen is sociale media een kans om hun fans hun nabijheid en persoonlijkheid te tonen en af te stappen van het imago van afstandelijke en afstandelijke supermodellen.

Haar inkomen wordt geschat op een aanzienlijke $6 miljoen.

Taylor Hill: Trotse fan van Selena Gomez!

Wie had dat gedacht: terwijl zij zelf voor veel meisjes een idool is en zij het laatste nieuws elke dag als betoverd volgen, is zij zelf een zogenaamd “fangirl”. Het supermodel heeft een oogje op niemand minder dan superster Selena Gomez. In haar jeugd keek Taylor Hill naar de populaire Disneyfilms en -series, zoals duizenden meisjes. Nu had ze het geluk Selena in levende lijve te ontmoeten tijdens een show. Nogal opgewonden ontmoette de engel haar jeugdheldin, Selena was gevleid en vat het op als een groot compliment. Zeker weer een pluspunt voor Taylor in haar Victoria Secret carrière.

Meer dan gewoon zo voor zo: Taylor’s privéleven

Voor het supermodel telt zelfs meer dan mode en Instagram. Haar geheime passie is lezen. De Instagram-ster is niet bang voor dikke boeken en fantasy en leest de populaire serie “Game of Thrones”. Naast een boekenwurm, heeft ze ook een sportieve geest voor gymnastiek. Geen wonder dat het supermodel in zo’n goede vorm blijft. Wat geleerd is, is immers geleerd: zij volgt gymnastieklessen sinds zij een klein meisje was. Hoewel het model niet langer de tijd heeft om zich dagelijks met haar hobby bezig te houden, probeert zij een goed gemiddelde te handhaven met 3 trainingssessies per week in de sportschool of yoga. Geen wonder dat het supermodel in zo’n goede vorm blijft.

Het model pronkte met haar atletische vaardigheden en behendigheid in de 2017 British Love Magazine videokalender.

Als je mooi wilt zijn, hoef je niet te lijden: Je schoonheidsgeheim

De obsessie van de maatschappij met anorexia en strenge schoonheidsidealen is nooit voor haar geweest. In plaats van zichzelf uit te hongeren voor de grote shows zoals andere modellen, gunt de 1.78m kleine zichzelf 3.300 calorieën voor de dag van haar show. De duidelijke verklaring van Taylor Hill hierover maakt haar des te opmerkelijker:

Je kunt niet zomaar stoppen met eten. Dan zou je omkomen. Victoria’s Secret engelen zijn net atleten. We zijn net Olympische atleten. We zijn sterk.”(Grazia Magazine)

Een van de vijf dingen waar ze niet zonder kan is eten, wat nogal atypisch is voor een model. Als dat haar niet sympathiek maakt! Zij wil nooit gebruik maken van de diensten van plastische chirurgen, maar wil altijd zo natuurlijk blijven als zij is.

Van Instagram-video’s naar het witte doek

Daarnaast werkt het drukke model nog steeds aan een acteercarrière. Haar eerste grote rol is in de horrorfilm “The Neon Demon” (2016). Eén ding is zeker: haar trouwe Instagram-fans zullen het weten wanneer de jonge Instagram-ster weer voor de filmcamera staat. Misschien deze keer als een alien, zoals ze grapte in een interview.

Taylor Hill is wat je zoekt in een Instagram-ster: down-to-earth met een hoge achting voor familie, vrienden en dieren. Zij beschouwt dit als de belangrijkste dingen in het leven. Het meest onaangename aan haar baan is dan ook de scheiding van haar huis en familie.

Over familie gesproken: haar broers en zussen zijn, net als zij, actief in de modellenwereld. Terwijl haar zus Logan meer geïnteresseerd is in het gebied achter de camera, zijn haar beide broers en zussen ook modellen, haar broer Chase werkt zelfs voor hetzelfde agentschap: IMG Modellen.

Taylor en liefde

De Instagram-ster is al jaren gelukkig verloofd met model Michael Stephen Shank. Na jaren van een gelukkige relatie met het model, zijn de twee nu na 5 jaar gescheiden. De exacte datum en omstandigheden zijn niet bekend, de twee gaan online hun eigen weg, maar ze volgen elkaar niet meer op Instagram. In februari werd de 24-jarige gespot met een nieuwe man aan haar zijde: Daniel Fryer. Professioneel is haar nieuwe beau betrokken bij de wereldwijde cannabisindustrie en de groei daarvan. Samen werden de twee geliefden gezien tijdens een wandeling in Los Angeles met hun geliefde hond.

Model de klok rond

Model zijn betekent tegenwoordig niet meer alleen over de catwalk lopen en de stukken van de ontwerper showen. Vandaag gaat het over het presenteren van je eigen levensstijl. Om te laten zien wat er backstage gebeurt of wat er gebeurt als de show voorbij is. Het leven van het mooie gezicht ontroert en vermaakt mensen. Shows vinden maar een paar keer per jaar plaats, maar het leven en zijn filosofie gebeuren elke dag. Het gereedschap: Instagram. Volgen, kijken, leuk vinden.

Supermodellen van de millennials: Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Bieber, Gigi & Bella Hadid

Behoren zij momenteel tot de meest succesvolle, mooiste en beroemdste supermodellen ter wereld? Iedereen kent Naomi Campbell, Heidi Klum of Claudia Schiffers. De supermodellen van de 21e eeuw krijgen echter net zo’n superbaan, maken een statement en worden de beste supermodellen ter wereld. Wil je meer weten over de supermodellen, hun geschiedenis en successen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bella Hadid: supermodel uit de VS- feiten, privé, interview en carrière

Isabella Khair Hadid, beter bekend als Bella Hadid is een 1,75 m lang succesverhaal met ups en downs die erin geslaagd is om naam te maken in de modewereld naast haar oudere zus Gigi Hadid. Meer nog, zij wordt beschouwd als een van de populairste modellen van de 21e eeuw en sinds enkele maanden als de mooiste vrouw ter wereld, vóór Beyoncé.

Gigi Hadid: dochter, gezin en succesvolle carrière

Er is een droom in de modewereld die duizenden meisjes willen bereiken. Gigi Hadid beleeft het. Zij is het model dat op de catwalk van Victoria’s Secret of Max Mara loopt. Gigi deed al op jonge leeftijd ervaring op in de mode-industrie. En haar familie is ook niet bepaald onbekend