Gigi Hadid: dochter, gezin en succesvolle carrière

Er is een droom in de modewereld die duizenden meisjes willen bereiken. Gigi Hadid beleeft het. Zij is het model dat op de catwalk van Victoria’s Secret of Max Mara loopt. Gigi deed al op jonge leeftijd ervaring op in de mode-industrie. En haar familie is ook niet bepaald onbekend. Maar welke andere stappen heeft het model op haar carrièreladder bereikt? Model en moeder? En is “Gigi” wel haar echte naam? Meer insider info hier.

Gigi Hadid: grote merken, modellenzaken en privéleven

Gigi aka Jelena Noura Hadid – Misschien is niet iedereen zich er direct van bewust dat Gigi eigenlijk gewoon een bijnaam is. Maar zij is niet de enige bekende van haar familie, integendeel. Hadid’s beroemde jongere zus Bella, of Isabella Khair Hadid, zit ook in de modellenwereld. De twee zussen hebben ook een broer, Anwar Hadid, die met zijn 20 jaar de jongste van de drie is.

Met haar 25 jaar is Gigi Hadid de grote zus van de twee. Zij werd op 23 april 1995 geboren in Los Angeles, de stad van de sterren en de sterallures. Dat is maar goed ook, want haar moeder Yolanda Hadid Forster is al bekend uit de televisiewereld. Gigi’s pad naar het sterrendom lag dus al in haar wieg, bij wijze van spreken. Als klein kind stond ze al model voor Guess. De oprichter van het label zag dat ze model kon staan voor Guess.

Ze nam echter een korte pauze van het modellenwerk toen ze op school zat. Maar toen maakte Gigi een comeback, bij wijze van spreken. Na een paar jaar was zij opnieuw model voor het label Guess en werd zo het reclamegezicht. Ze werd in 2011 door IMG gecontracteerd. Op 19-jarige leeftijd mocht zij al model staan op de New York Fashion Week voor het bekende merk Desigual. Niet veel later werd ze een van de beroemdste modellen van de planeet. Met haar 1,78 meter verovert de blondine de catwalks van de wereld. Ze heeft al verschillende covers gesierd. En als je denkt dat dat alles is wat je kunt bereiken in de modellenwereld, dan heb je het mis. Ze heeft al gelopen voor grote labels als Chanel of Victoria’s Secret.

Ze is ook ingehuurd door merken als Maybelline, Tom Ford en Marc Jacobs. Ze won zelfs de titel van “Model van het Jaar” in 2015. Ze was ook te zien op de Pirelli-kalender. Wat wel indrukwekkend is, is dat Gigi Hadid trouw blijft aan zichzelf en haar lichaam, en daarom zou ze haar gewicht niet veranderen voor een modellenopdracht.

Vogue: Interview met Gigi Hadid

Gigi Hadid & Quality Time

Als ze niet bezig is de modellenwereld te veroveren, rijdt Gigi Hadid graag paard. Boksen is waarschijnlijk ook een van haar hobby’s. Net als ballet. Maar dat kan op dit moment niet, want het 25-jarige model wordt binnenkort voor het eerst moeder. Het supermodel deelt regelmatig foto’s op haar sociale media-accounts, waaronder fragmenten van haar leven.

Gigi Hadid is zwanger

Zayn Malik, de vader van het kind en tevens Gigi’s partner, is 27 jaar oud. Hij is bekend van de band “One Direction”, waaruit hij na verloop van tijd is weggegaan. Hij en Gigi zijn sinds 2016 een stel. Gigi Hadid kan ook gezien worden met Kendall Jenner of Taylor Swift. Vroeger had ze ook relaties met Joe Jonas, Cody Simpson of Nick Jonas. Samen zijn Gigi Hadid en Zayn Malik nu in verwachting van een kind. Als je wilt weten hoe het penthouse van Gigi Hadid en Zayn Malik in New York eruitziet, klik dan hier.

Supermodellen van de millennials: Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Bieber, Gigi & Bella Hadid

Behoren zij momenteel tot de meest succesvolle, mooiste en beroemdste supermodellen ter wereld? Iedereen kent Naomi Campbell, Heidi Klum of Claudia Schiffers. De supermodellen van de 21e eeuw krijgen echter net zo’n superbaan, maken een statement en worden de beste supermodellen ter wereld. Wil je meer weten over de supermodellen, hun geschiedenis en successen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Taylor Hill: Instagram ster en jong supermodel

vandaag de dag een veelgevraagd model en Instagram ster. Een voorbeeldfiguur voor duizenden jonge meisjes die ook de droom van model worden nastreven. Door de dagelijkse en gevarieerde inkijk in haar wereld begeleidt zij miljoenen mensen door hun dag en geeft hen een inkijkje in de glamoureuze en indrukwekkende wereld van modellen, mode en high society.

Hailey Bieber: hoe ze de vrouw van Justin Bieber en een internationaal model werd

Het Amerikaanse model Hailey Bieber, voorheen Hailey Baldwin, haalt niet alleen de krantenkoppen met haar succesvolle modellencarrière, maar ook als echtgenote van zanger Justin Bieber. Met acteur Stephen Baldwin als haar vader, heeft de blondine in de loop der jaren naam gemaakt. Hailey is internationaal erg in trek en wordt beschouwd als een van de best betaalde modellen ter wereld.