FIV Magazine #2 met 4 exclusieve fotospreads door sterfotografen + Germany’s Next Influencer Erik Scholz + column door ivaxbrd

Ons modetijdschrift is nu beschikbaar in een tweede drukeditie + in twee talen! Alle hoogtepunten: Interviews, foto’s, Fashion Week, en de nieuwe trends voor 2017! Hier zijn de beste interviews van de laatste maanden! Ingesloten in het tijdschrift:

  • Fashion Week Highlight! Lena Hoscheke met haar show Dollhouse
  • Madeline Mercedes Interview met de Instagram ster
  • Column – ivaxbrd laat je kennismaken met de schoenentrends van 2017!
  • Lea Black en de Amerikaanse Droom exclusief verhaal over het Duitse model in Amerika
  • 4 fotoseries die je MOET zien! – Alexei Bazdarev, Oliver Rudolph, Eric Condette en Sallyhateswing

Afdrukken of downloaden!

Hier kunt u het nieuwe tijdschrift kopen met alle interviews en foto spreads: FIV Magazine #01/17

In ons nieuwe magazine willen we onze lezers uit Hamburg, Berlijn, München, Keulen en Düsseldorf een nieuw inzicht in de modebranche geven, net als in de blog. Wij doen exclusief verslag van Duitslands volgende Topmodel 2017 en zijn live voor u bij de Fashion Week met Lena Hoschek. Plus, zoals altijd, ontmoeten we influencers en bloggers uit de modewereld! Samen met ons in het magazine zijn Madeline Mercedes en Duitsland’s volgende Influencer Erik Scholz! Naast de bloggers vindt u er ook vier exclusieve editorials van Duitse sterfotografen, zoals Oliver Rudolph, Alexei Bazdarev, Eric Condette en het fotografenduo Sallyhateswing.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

We zijn erg blij dat we na vele dagen hard werken, lay-outs, foto’s en interviews, eindelijk het afgewerkte tijdschrift in onze handen kunnen houden! Als u suggesties heeft voor onze redactie voor ons volgende nummer, laat dan gerust een reactie achter hier (hieronder)!

Omslag + exclusieve column van een opkomende blogger

Een heel speciaal onderdeel van dit nummer is de column van blogger ivaxbrd. Het aanstormende talent doet verslag van mode-, beauty- en lifestylethema’s en wordt in dit nummer voor het eerst gepubliceerd met de onderwerpen schoenentrends 2017 en duurzame mode. Uiteraard vindt u haar wekelijkse column hier in ons online magazine. Op de cover van de uitgave van deze maand staat model Lisa Ng, die getekend is bij CM Models. De foto is genomen door de Zwitserse fotograaf Eric Condette, die ook de bijbehorende track in het tijdschrift heeft geschoten. Zonder een geweldig team zou het tweede gedrukte nummer niet mogelijk zijn geweest. Daarom willen we iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het magazine en natuurlijk alle interviewpartners en fotografen. En natuurlijk hartelijk dank aan de agentschappen en managers op de achtergrond.