Bermuda / BRUD: Virtueel model, schandalen, muziekcarrière

Is ze echt? Veel mensen stellen deze vraag, maar het blonde model is niet echt. Een van de beroemdste virtuele beïnvloeders is Bermuda. Ze werd succesvol door haar schandalen en vroegere negatieve aard. Nu is ze zangeres, model en heeft ze een bereik opgebouwd op Instagram. Zijn digitale influencers de vervanger van Naomi Campbell of Bella Hadid?

Wie is Bermuda en wat heeft ze gedaan?

Bermuda, is sinds 2016 een controversieel blond virtueel model uit LA, bekend om het ophitsen van de digitale wereld van sociale media. Het virtuele model is zeer politiek georiënteerd en was een aanhanger van Trump, maar haar standpunten zijn sindsdien veranderd. Ze geloofde ook niet in klimaatverandering. Ze bracht andere schandalige acties die hielpen meer volgelingen te krijgen. April 2018, Bermuda hackte Miquela ‘s Instagram account. In het proces, verwijderde zij vele foto’s en postte computer-gegenereerde avatars, waaronder haar foto’s. Ze schreef in de beschrijving:

“Hallo mensen! Dit is Bermuda. Dus… Je bent voorgelogen door een nepperd. Wie gelooft dat letterlijk voor een seconde? Blijkbaar veel van jullie. …Sorry, Miquela. Ik heb geprobeerd je te sms’en, ik heb geprobeerd te bellen, maar je blijft me negeren. Je hebt dit over jezelf afgeroepen, meisje. Laat een reactie achter als je om de waarheid geeft, k? ? Volg me @bermudaisbae.”

Dit bracht Miquela echter tot 1 miljoen volgers op Instagram, en was een mijlpaal die veel deuren opende in de influencerwereld, waaronder lucratieve merkdeals met celebrity designers. Miquela liet zich niet klein krijgen en bleef proberen de mensen te bewijzen dat ze een echt mens was. En dat is precies wat Bermuda niet leuk vond. Ze plaatste foto’s op haar eigen Instagram-account en bleef Miquela bedreigen. Intussen hebben de twee zich verzoend en zijn nu zeer goede vrienden.

Is het echt gehackt?

Nee, het hele verhaal was een marketingstrategie van de makers om meer volgers en aandacht te krijgen.

https://www.instagram.com/p/B_ge_neD93o/

Wat doet Bermuda voor de kost?

Bermuda is nu een bekende influencer en heeft op haar Instagram reclame gemaakt voor Chanel, Balenciaga, Tesla, Adam Selman en Starbucks. Ze heeft ook haar eigen muziek uitgebracht, die 378.735 views op YouTube heeft opgeleverd. Op Instagram heeft Bermuda inmiddels een groot aantal volgers en krijgt het per foto zo’n 20-40 duizend likes.

Referenties

Waar kunt u digitale influencers boeken?

Via de eerste Europese aanbieder, Cocain Models, kunt u 3D-modellen boeken. Hier vindt u de lijsten van alle digitale modellen zoals LilMiquela, Ella Stoller en nog veel meer.

https://www.instagram.com/p/B6EbGEHBDpd/

Liefde tussen virtuele beïnvloeders?

Bermuda en Blawko22 waren vroeger een koppel. De relatie eindigde echter. Ze hebben elkaar ontmoet via Instagram. Blawko ontdekte haar door de ruzie tussen haar en Miquela. Toen Bermuda van maatschappij veranderde, waar Blawko en Miquela waren, ontmoetten ze elkaar. Bermuda kreeg een beter uiterlijk en haar persoonlijkheid veranderde. De twee ontmoetten elkaar vaker en werden toen een stel. De twee hadden echter verschillende karakters. Blawko was altijd erg positief en wilde altijd het beste, terwijl Bermuda erg negatief was. Ze gingen uit elkaar omdat Bermuda Blawko wilde veranderen en hij dat niet leuk vond. De drie virtuele personages zijn desondanks vrienden.

https://www.instagram.com/p/B6gLrsVBiGG/

Invloedrijke Marketing

Dat het schandaal een goede marketingstrategie was, is geen geheim. Maar hoe werkt het precies? Goed verbonden influencers kunnen zeer waardevol zijn voor een bedrijf. Met influencer marketing wilden bedrijven een zo groot mogelijk bereik bereiken. Zij willen zich profileren, meer likes en comments krijgen en een product, dienst of merk zo goed mogelijk verkopen. Wil je er meer over weten?

Virtuele Influencers: Digitale Top Lijst! Lil Miquela, Ella Stoller, Shudu Gram, Noonoouri & Co.

We duiken in de wereld van digitale modellen, influencers en Instagramsterren. Het draait allemaal om mode en de opwinding die deze virtuele persoonlijkheden in de modewereld teweegbrengen. Wie zijn dat? Wie heeft ze gemaakt? Vervangen zij de supermodellen van de millennials? Worden Kendall Jenner en Gigi Hadid gewoon vervangen? Welke rol spelen ze in de hedendaagse mode en sociale mediawereld. Wij laten u kennismaken met modellen als Lil Miquela en Shudu Gram, de eerste twee virtueel gecreëerde modellen, en met wat elk van hen zo bijzonder maakt.

https://fivmagazine.de/virtuelle-influencer-digitale-toplist-lil-miquela-ella-stoller-shudu-gram-noonoouri/

Virtueel model Miquela Sousa verovert Instagram en wordt een ster: is zij onze toekomst?

Virtuele influencers zoals Lil Miquela of Bermuda veroveren Instagram en de modellenwereld. Het feit dat zij nu al aanzienlijk meer volgers hebben op de sociale netwerken dan andere influencers bewijst het succes van deze toekomstgerichte uitvinding. Maar wie dacht dat deze virtuele beïnvloeders saai en karakterloos waren, heeft het goed mis.

Shudu Gram: virtueel supermodel, Fenty Beauty en Academy Awards

In de modewereld worden veranderingen zichtbaar. In het tijdperk van technologische vooruitgang en Photoshop concurreren echte modellen plotseling met virtuele schoonheden. De digitale modellen en influencers hebben een zeer doorslaggevend voordeel: zij zijn perfect, kunnen alles dragen, doen wat een klant vraagt en praten niet terug. Natuurlijk is het niet zo eenvoudig, want achter een virtueel personage gaat veel werk, veel kosten en een leven schuil.

  • Lees hier meer over virtueel supermodel Shudu Gram.