Voorjaar 2017 schoenentrends: Adidas + Puma gaan van start!

Hallo mijn lieverds! Het wordt met de dag mooier, de zon schijnt en op de een of andere manier is de lente eindelijk aangebroken. Toen ik afgelopen weekend werd uitgenodigd voor de opening van een nieuwe schoenenwinkel, kwam ik op het idee om een blog te schrijven over de schoenentrends voor voorjaar 2017 en natuurlijk over mijn huidige favorieten. Ik ben dol op sneakers en draag ze elke dag, maar ik heb ook een niet te versmaden collectie hoge hakken in mijn garderobe, die niet mogen ontbreken bij mijn lentefavorieten. Daarom heb ik hier mijn 3 favoriete sneaker- en 3 favoriete hakentrends voor je op een rijtje gezet. Ik hoop dat je het leuk vindt om te lezen!

Sneaker trends 2017: Adidas en Puma gaan er in de lente vandoor

Wat zou de lente zijn zonder sneakers? Omdat ze gewoon zo comfortabel zijn en er toch geweldig uitzien, zijn hier mijn top 3 favoriete sneakers voor de lente 2017 voor jou!

Puma Suede – Lussen komen en dit alles Lady Like in Satin

Je ziet ze overal op het moment. De Puma ‘Fenty Bow Sneaker’ en de Puma ‘Suede Heart Satin’. De combinatie van sportief en meisjesachtig is erg populair en de enorme satijnen strik staat zelfs boven de felroze kleur. Voor mij persoonlijk is het allemaal een beetje te veel, en daarom doe ik de trend een beetje anders. Mijn favorieten voor de ‘satijn’-trend zijn beslist de ‘Mountain Cut Bow Black’ van Filling Pieces. Ze zijn eenvoudiger, maar hebben toch mooie details, zoals de bronzen accenten en natuurlijk de satijnen strik. Ik heb ze gloednieuw en vind ze zo mooi. Mijn favoriete sneakers op dit moment!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Adidas Superstars – De klassieker gaat deze lente verder

Een klassieker die niemand in zijn garderobe mag missen. Een Adidas Superstar, vooral in het wit, is perfect voor de lente. Naar mijn mening is het de meest comfortabele sneaker die ik ooit heb gehad en hij past overal bij. Als ‘gewoon wit’ te saai voor je is, vind je bij Adidas geweldige alternatieven. Of strepen in een regenbooglook, met glitteraccenten of gewoon met zwarte in plaats van witte strepen. Adidas heeft zijn assortiment sinds vorig jaar flink uitgebreid en nu moet iedereen zijn favoriet kunnen vinden. Mijn huidige favoriet is de Adidas ‘Superstar Glitter’ (zie foto hieronder).

Platform Sneaker – Puma brengt de jaren ’90 terug

Toegegeven, de trend is niet meer zo extreem als in de jaren ’90, maar de collectie van Rihanna voor Puma roept herinneringen op aan vervlogen tijden. De Puma ‘Creeper’ is helemaal in op het moment. De plateauzool maakt van de eigenlijk eenvoudige schoen iets heel bijzonders. Sinds kort is de exclusieve schoen verkrijgbaar in vele variaties en uitvoeringen. Van fluweel tot metallic en van suède tot lakleer, u vindt alles in de Puma online shop. Mijn persoonlijke favoriet is de Puma ‘Basket Platform Patent’.

Hoge hakken trend 2017: het mooiste wat de lente te bieden heeft

Ik heb de mooiste hoge hakken en de nieuwste trends voor het voorjaar van 2017 samengevat in mijn Top 3 Favoriete Hakken.

Hoge hakken om op te veteren – hoe hoger hoe beter

Veters strikken is niet alleen de nieuwste trend in kleding, maar ook in schoenen. Vooral met hoge hakken ziet de trend er geweldig uit en kan hij flexibel worden ingezet. Of het nu alleen op de voet, de enkel of zelfs het hele been is. De vetersluiting geeft de schoen iets bijzonders en elegants en daarom zie je niet alleen eenvoudige modellen, maar ook meterslange strengen die tot aan de dij geregen zijn, zoals bijvoorbeeld supermodel Kendall Jenner. Ik hou van de trend en heb er zelf ook een paar in mijn garderobe. Mijn laatste aanwinst is een beige over-de-knie schoen die je helemaal tot aan de knie kunt vastmaken. Ik ben er verliefd op geworden en kan niet wachten tot het weer goed genoeg is om het te dragen!

Transparante hoge hakken – Kim Kardashian en co. pronken met de trend

Hoge hakken volledig van doorzichtige stof, hakken van doorzichtig materiaal. In het begin was ik niet zo enthousiast over de trend. Maar nu ben ik overtuigd, want er zijn echt interessante combinatiemogelijkheden. Of visnet panty’s eronder of glitter in de transparante hak. Er is veel geëxperimenteerd, maar het ziet er echt geweldig uit. Bovendien passen de schoenen overal bij omdat ze kleurloos zijn. Je ziet de Kardashians deze look veel dragen, zowel in het dagelijks leven als op de rode loper, hij is geschikt voor alles! Voor iedereen die de trend wil shoppen, kan ik de website Public Desire aanbevelen, want zij hebben echt heel veel keus op dit gebied.

Grote ogen?

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Overknee laarzen – Hoe draag je de trend ook in het voorjaar

Overknees zijn geweldig in de winter omdat ze je echt warm houden en er super fancy uitzien, en elke outfit opfleuren. Nu het warmer wordt, zijn de it-stukken langzaam maar zeker te warm om over een broek te dragen. Toch hoeven we niet zonder te doen, want ze zijn niet alleen super te combineren op jurkjes/rokjes en shorts, er zijn nu ook coole versies met gaatjes en vetersluiting die de schoen wat luchtiger maken. Ondanks dit alles zijn ze helaas de verkeerde keuze voor 30+ graden. Mijn favoriet voor de lente. De overknee in jeans look!

Dat waren mijn schoenentrends en persoonlijke favorieten voor lente 2017 voor jullie! Ik hoop dat je ze leuk vond en misschien heb ik je een beetje kunnen inspireren met een of andere schoen. Voel je vrij om je favoriete schoenen voor de lente in de commentaren te schrijven en kom volgende week terug naar mijn blog! Tot dan, wens ik jullie allemaal een succesvolle start van de week!

Je Iva ❤