Trouwringen bij Christus – net zo individueel als uw huwelijk

Zoals ieder mens, ieder paar, iedere bruiloft en ieder jawoord zijn eigen gezicht heeft, zo moeten ook de trouwringen een uitdrukking zijn van jullie onvergelijkbare liefde voor elkaar. Het zijn dus niet alleen de mooiste, maar ook de meest persoonlijke juwelen, die als symbool van de onvergelijkbaarheid van uw relatie recht doen aan wat bijzonder is in uw leven. Dankzij de ongelooflijk gevarieerde collectie kan Christ u helpen het ene onderscheidende paar ringen te vinden dat aan uw wensen voldoet. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen met de meest ongewone oppervlakteafwerkingen, patronen, materialen en legeringen – en voor elk budget wat wils. Of het nu goud, zilver, witgoud, platina of palladium is – de trouwringen bij Christ zijn even divers als de paren van deze wereld. Meer over Christus vriendschapsringen, gegraveerde ringen en de meest populaire ringen van Christus.

De moed om ongewoon te zijn: Trouwringen met een verschil

Wist u bijvoorbeeld dat Christus een eigen afdeling heeft voor moderne en ongewone trouwringen? Meer en meer geliefden durven het onderwerp huwelijk individueel te benaderen, en dit wordt ook weerspiegeld in de aparte en toch tijdloos mooie ontwerpen van de trouwringen bij Christ. Het motto is “fris, modern, ongewoon”, of zelfs gedessineerd, tweekleurig, met of zonder diamanten of bezaaid met kleine fonkelende diamanten… Trouwringen van twee verschillende materialen, meestal een combinatie van zilver en palladium, of de combinatie van edelgoud en glanzend staal, zijn ook erg trendy. De binnenlaag maakt contact met de huid en beïnvloedt zo het draagcomfort, terwijl de buitenlaag het uiterlijk bepaalt en zo het ontwerp van de ring bepaalt.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.instagram.com/p/BfZ-KNjlUxg/?tagged=weddingring

Ontwerp je eigen trouwringen – de trouwringconfigurator van Christus

Om u zoveel mogelijk vrijheid in het ontwerp te geven, stelt Christ u een zogenaamde trouwringconfigurator ter beschikking. Daar kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, de verschillende materialen combineren met verschillende profielen en diamanten, uw eigen persoonlijke gravure, en natuurlijk de maat. Factoren zoals de ringbreedte kunnen hier ook vrij worden gekozen. Op die manier kunt u een sterk en expressief effect creëren of een sierlijk, delicaat, filigraan uiterlijk, afhankelijk van uw stemming. Alles bij elkaar zijn er meer dan 250.000 mogelijkheden om uw trouwringen bij Christus naar uw eigen maatstaven vorm te geven. Als u het liever eenvoudig of klassiek houdt, zijn er ook honderden voorontworpen trouwringen in het assortiment. Een kleine bruine cirkel direct op de productfoto duidt op dergelijke ringen, die kunnen worden voorzien van een individuele gravure. Kies er gewoon een die u aanspreekt, voeg uw gewenste opschrift toe, en uw trouwringenpaar is slechts een klik verwijderd. Allemaal vanuit uw luie stoel thuis, zonder het gedoe van naar de winkel gaan. U kunt dus zoveel tijd nemen als u nodig hebt en u loopt niet het risico dat u overhaast een ontwerp maakt waar u later spijt van krijgt. Meer over Christus vriendschapsringen, gegraveerde ringen en de meest populaire ringen van Christus.

Welke materialen zijn het meest geschikt voor trouwringen: