Hailey Baldwin: de vrouw van de beroemdste tienerzwerm Justin Bieber

Hailey Rhode Baldwin is bekend als de dochter van Stephen Baldwin of het nichtje van Alec Baldwin. Ze is 21 jaar oud en groeide op in Arizona met haar oudere zus Alaia Baldwin.

Toen haar balletcarrière door een ernstige voetblessure op niets uitliep, tekende zij op 18-jarige leeftijd contracten met Ford Models en Storm Models, twee zeer gerenommeerde modellenbureaus. Achteraf gezien was deze beslissing zeer gunstig voor haar carrière, want vandaag de dag is Hailey een van de meest gewilde modellen in de industrie.
Hailey kreeg een grote carrièresprong van haar man Justin Bieber. De twee zijn getrouwd sinds de herfst van 2018. Sinds zij verkering heeft met de zanger is zij niet meer weg te denken van de covers van bekende modetijdschriften, adverteert zij in campagnes voor grote labels en flaneert zij over de catwalks van modehoofdsteden. Maar dit alles zou niet gebeurd zijn zonder de enorme aandacht die ze trekt vanwege de relatie.

Ondanks haar extreem religieuze opvoeding leidt Hailey een feestleven waar je alleen maar jaloers op kunt zijn. Samen met Kendall Jenner, Kylie Jenner Gigi Hadid en vele andere beroemde modellen, brengt zij haar nachten door te midden van het New Yorkse feestleven.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Hailey Baldwin’s Make Up Routine

Kendall en Hailey Carpool Karaoke

Hailey en Justin’s prachtige Lovestory

Feiten over Hailey

Justin en Hailey schattig interview met fans