Gegraveerde ringen van Christus – het perfecte cadeau voor een mijlpaal verjaardag

Onlangs moest ik voor een bepaalde gelegenheid bedenken wat voor cadeau geschikt zou zijn voor een mijlpaalverjaardag. Het moet tijdloos zijn en de leeftijd niet te veel benadrukken. Het was ook vanaf het begin duidelijk dat het iets aanpasbaars zou zijn. Onpersoonlijke standaardgeschenken zijn gewoon niet populair en fantasieloos en belanden vaak – als ze al niet in de vuilnisbak belanden – in de achterste hoek van het schap. Meer over Christus trouwringen, vriendschapsringen en de meest populaire ringen van Christus.

Gegraveerde juwelen volledig op maat te maken bij Christus

Aangezien Christusringen me nooit hebben teleurgesteld, was de beslissing snel genomen. Bovendien kunnen veel sieraden worden gegraveerd met uw eigen letters en motieven, bijvoorbeeld om uw naam te vereeuwigen, een datum of een ander opschrift dat de ontvanger aan iets heel bijzonders herinnert. Hierdoor wordt elke Christusring een zeer persoonlijk kunstwerk en is het geschenk gegarandeerd een compleet succes. Wie een van de vele Christusringen wil laten graveren, heeft keuze te over. Ze zijn er in alle denkbare kleuren, materialen, uitvoeringen en luxeklassen. Als u het assortiment ringen op de website van Christ bekijkt, zult u snel zien dat ringen die gegraveerd kunnen worden, gemarkeerd zijn met een kleine bruine cirkel. Deze juwelen kunnen worden besteld zonder gravure of met een persoonlijke opdracht.

 

Mijn perfecte cadeau: de steel by Christ herenring

Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor de steel by Christ herenring (https://www.christ.de/product/31200638/steel-by-christ-herrenring-freundschaftsring/index.html). Een matte roestvrijstalen ring in een eenvoudig ontwerp, waarvoor ook een bijpassende damesring met kubusvormige zirkonia bestaat – de perfecte tijdloze klassieker die door gravure net dat ietsje meer heeft gekregen. Een ander voordeel van het laten graveren van ringen bij Christ is dat u niet alleen de belettering zelf kunt kiezen, maar ook de belettering zelf en zelfs bijpassende kleine letters zoals een of twee hartjes of een eindeloze lus. Toen de ring aankwam, was ik meteen onder de indruk van de kwaliteit van het vakmanschap en ik zal vanaf nu nog vaker van deze optie gebruik maken. De kwaliteit van de gravures is onovertroffen en de keuze aan ringen is groter dan waar ook (als u bij Christ geen ring naar uw smaak kunt vinden, moet u misschien zelf smid worden…). De kwaliteit van de Christusringen zelf laat niets te wensen over – de sieraden zijn robuust en gemakkelijk schoon te maken. De ontvanger was ook zeer verrast en opgetogen – dus als u nog steeds op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een mijlpaal verjaardag, dan hebt u zeker gevonden wat u zoekt. Meer over Christus trouwringen, vriendschapsringen en de meest populaire ringen van Christus.

Gouden juwelen goed schoonmaken