Emigreren, moeder worden en YouTube? Dat is Labellda

Er zijn steeds meer vloggers op YouTube die alledaagse vlogs opnemen met hun gezin. De laatste tijd wordt er vaak over gediscussieerd of het krijgen van kinderen een trend is geworden? En of mensen hun kinderen op YouTube “vermarkten” om meer volgers te krijgen? Wat Labellda betreft, is dat helemaal niet waar. Ze behandelt deze kwestie zelfs in een van haar video’s. Hoewel ze haar zoon Noah laat zien en geen geheim maakt van haar tweede zwangerschap, zou ze haar kinderen nooit op de markt brengen. Zij is een van de eerste Youtubers die familie vlogs begon te maken.

Wie is Labellda? – Youtubestar voor alledaagse vlogs, kapsels en fitness

Laura Isabella Yilmaz is een blonde Duitse Youtuber en digitale influencer met een Instagram-account. Ze vermaakt haar gemeenschap regelmatig met video’s over beauty, mode en lifestyle. Als je Laura volgt, zul je je nooit vervelen.

Labellda Instagram & Youtube

Hier zijn de belangrijkste links naar Laura, zodat u niets mist:

Bye Bye Duitsland

Op naar de vrijheid met de One-Way Ticket.

https://www.youtube.com/watch?v=20gjrbpqXSo

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Hoe oud is Laura eigenlijk?

Laura’s verjaardag is 30 november 1990.

Deniz Yilmaz: Laura’s echtgenoot – voetballer en vader

Laura’s echtgenoot is de Duits-Turkse voetballer Deniz Yilmaz. De 30-jarige staat momenteel onder contract bij de club “Genclerbirligi Ankara”. Veel mensen denken dat Laura, met zo’n baan, een droomleven leidt ten koste van haar man. Laura, echter, benadrukt het tegendeel. In een van haar video’s, beschrijft ze haar schoolcarrière. Nadat zij de school met een zeer goed middelbareschooldiploma had verlaten, heeft zij stage gelopen als personeelsadviseur, vervolgens heeft zij haar middelbareschooldiploma gehaald en ook haar handelsdiploma. Wat zegt ons dat? Laura benadrukt ook dat het nooit te laat is om op de carrièreladder te klimmen. Zelfs als je het niet meteen haalt, is er altijd een tweede manier om boven te komen. Laura is nu zelfstandige met sociale media en verdient ook haar eigen geld heel goed.

Laura’s kindertijd en haar familie

Laura komt oorspronkelijk uit Zuid-Tirol en verhuisde later naar München. Ze groeide daar op met haar moeder en zussen. Zij zegt dat zij in een landelijk gebied is opgegroeid en zich daarom nog steeds erg thuis voelt op het platteland. Momenteel beschouwt Laura München als haar thuis en plaatst ze foto’s wanneer ze haar familie bezoekt. Laura heeft het nooit over haar vader gehad op Instagram of YouTube. Haar grootmoeder komt uit Griekenland, daarom heeft ze ook wat Griekse wortels. Is dat waar Laura’s liefde voor andere culturen vandaan komt? De 27-jarige benadrukt altijd hoeveel ze van Turks eten houdt en hoe comfortabel ze zich in Turkije voelt. Het is zeker moeilijk als je niet zoveel steun van je familie kunt krijgen, aangezien de familie van Laura en Deniz in Duitsland woont. Maar te oordelen naar Laura’s video’s lijkt ze alles heel goed voor elkaar te hebben en haar taken als moeder, echtgenote en Youtuber heel goed te vervullen.

Laura’s tatoeages en hun betekenis

Op Instagram, laat Laura ons haar tatoeages zien. Ze heeft een klein hartje op haar hand, dat je altijd kunt zien. Op haar rug heeft ze een grotere tatoeage met de letters van haar kleine familie.

https://www.instagram.com/p/BSran3Nje-d/?hl=de&taken-by=labellda

Zoon Noah: bewijs van liefde als tatoeage

Haar man, daarentegen, heeft bijna zijn hele arm bedekt met verschillende kunstwerken. Een daarvan, is een groot portret van Laura’s gezicht en een portret van het gezicht van hun gemeenschappelijke zoon Noah. Als dat geen bewijs van liefde is?

https://www.instagram.com/p/BckaOqBHXwz/?hl=de&taken-by=labellda

De beste video’s van de schoonheidskoningin

De video’s die Laura regelmatig op Youtube zet zijn zeer divers. De meeste gaan over mode, beauty en lifestyle, maar er zijn ook video’s over recepten, fitnesssessies en haar dagelijkse leven als moeder en echtgenote in Turkije. Nu nieuw: het fitnessinterview met Pamela Reif.

Tip! Wil je aan je figuur werken? Hier vindt u de beste boeken over fitness en voeding.

Afro krullen doe het zelf

In een van haar kapselvideo’s toont Laura hoe iedereen gemakkelijk Afro-krullen kan creëren. Daartoe gebruikt de schoonheidskoningin geen te dure producten die de gemiddelde mens zich nauwelijks kan veroorloven, maar neemt zij haar toevlucht tot rietjes die in vele huishoudens reeds voorhanden zijn. Dat is wat haar fans zo leuk aan haar vinden: Laura is niet afstandelijk, maar blijft altijd nuchter en aardig voor haar meer dan 100k volgers.

Snelle chignon variaties

Als je Laura’s foto’s op Instagram volgt, zie je haar vaak met allerlei verschillende chignonvariaties. In een van haar video’s, laat ze zien hoe je deze moderne kapsels kunt bereiken.

Laura’s leven in Turkije

Laura woont nu drie jaar met haar man en zoon in Turkije. Ze verhuisden daarheen vanwege de professionele verplichtingen van haar man als voetballer. Het gezin is verschillende malen verhuisd binnen Turkije, en woont thans in Ankara. Laura voelt zich zo op haar gemak in Turkije dat ze er nu al over denkt er voor altijd te blijven. De enige hindernis die zij nog moeten overwinnen is het perfect beheersen van de Turkse taal. Laura’s man is half-Turks en spreekt daarom al vloeiend Turks, en hun zoon Noah heeft het geluk tweetalig op te groeien; alleen Laura moet in Turkije de Turkse taal opnieuw leren. Intussen weet zij echter al heel wat, waar zij zelf erg trots op is. Om de taal in een paar maanden perfect onder de knie te krijgen, begint ze nu te leren met behulp van een app.

Familievlogs: Laura neemt ons mee door haar dagelijks leven

Laura laat ons altijd delen in haar gezinsleven. Ze laat ons vooral graag haar zoontje van 2 zien, Noah. De tweede baby is op komst. Laura heeft geluk dat het een meisje wordt, precies zoals ze altijd al had gewild. Deniz, aan de andere kant, wilde eigenlijk een tweede jongen. Om de bekendmaking van het geslacht extra spannend te maken, was Deniz team blauw en Laura team roze. Ze kondigden het geslacht aan met confettikanonnen in de overeenkomstige kleur. Team Pink won. Als u de video wilt bekijken, kunt u hem hier vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=3ew6Qi3yzgA

Hoe hebben Laura en haar man elkaar ontmoet?

Laura en haar man ontmoetten elkaar in een shisha bar. Laura vertelt ons dat haar man een heel ander persoon was voor hun huwelijk. Destijds was hij meer een player die met veel verschillende vrouwen uitging en zij was meer een verlegen romanticus die alles zou doen voor de liefde van haar leven. Maar Deniz, de voetballer, is totaal veranderd sinds hij met Laura getrouwd is. Voor hem is er alleen zijn Laura en hun zoon Noah. Voor het geval je de video nog eens wilt bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=H21twL0KiuA

Tip! Wil je net als topmodebloggers foto’s maken voor Instagram? Lees hier meer: Hoe influencers foto’s nemen

Labellda Instagram & Youtube

Hier zijn de belangrijkste links naar Laura, zodat u niets mist: