Barbara Meier (GNTM): Model en actrice & huwelijk met haar vriend

Wie GNTM al enkele jaren volgt, herinnert zich zeker de roodharige winnares Barbara Meier. De toen 20-jarige won het seizoen 2007 geheel ongepland. Nadat zij in een winkelcentrum in Regensburg door een modelscout was benaderd en voor de GNTM-casting was uitgenodigd, ging het alleen maar bergopwaarts met haar.

Barbara Meier – Uw weg naar succes

Barbara Meier in een oogopslag:

GNTM – Het startschot voor een carrière als influencer en model

Nadat Barbara tijdens haar studie wiskunde aan de Hogeschool Regensburg was ontdekt, versloeg zij 16.000 andere sollicitanten om GNTM in de wacht te slepen. Oorspronkelijk was de 20-jarige van plan om na haar studie als programmeur te gaan werken. Zij heeft haar overwinning zeker niet alleen te danken aan haar mooie, buitengewone uiterlijk, maar ook aan haar ambitieuze instelling. Dit heeft haar veel verder gebracht, zelfs na haar overwinning. In een interview met Gala benadrukte ze: “Veel mensen denken dat je wint en worden overladen met verzoeken. Maar zo is het niet en je moet echt hard werken.”

Van model naar actrice en commercials op jonge leeftijd

Haar ijver heeft er niet alleen voor gezorgd dat ze vandaag de dag nog steeds een succesvol model is, maar de 32-jarige is ook zeer succesvol als actrice. Nadat Barbara was uitgenodigd voor een film casting voor de thriller “Cries of the Forgotten”, een rol kreeg en vervolgens werd gecontracteerd door het acteerbureau Fritz en Skoglund, deed zij een basis acteeropleiding aan de New York Film Academy. Sindsdien heeft Barbara regelmatig rollen gehad in films en series. Wat modellenwerk betreft, heeft Barbara het na haar overwinning ook niet rustiger aan gedaan. Ze is veelgevraagd, zowel in de reclame als op de catwalk. Ze loopt voor grote ontwerpers, zoals Wolfgang Joop, en wordt internationaal en nationaal veel gevraagd. Ze heeft reclame gemaakt voor grote merken als Pantene Pro-V, C&A en Disneyland Parijs. De schoonheid heeft de covers van modebladen als Vogue gesierd. Zij staat momenteel onder contract bij het agentschap “IMG Models”.

https://www.instagram.com/p/Bmg2noMlNf4/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Let’s Dance – Barbara zweeft over de dansvloer

In haar vrije tijd danste Barbara graag en leerde ze kickboksen. Ook heeft zij dit jaar van haar enige hobby gebruik kunnen maken om deel te nemen aan “Let’s Dance”, de dansshow op RTL. Samen met haar danspartner Sergiu Luca bereikte ze de derde plaats. De twee wisten tijdens hun optredens enkele fans voor zich te winnen. Sergiu Luca maakt sinds 2015 deel uit van Let’s Dance. In een interview met Vip.de, is Barbara lovend over haar tijd in Let’s Dance. Ze zegt dat het zien van de resultaten van haar werk elke week op TV haar extra aanspoort. Ondanks zeer pijnlijke spieren heeft Barbara zich altijd ingespannen en veel plezier gehad. Volgens Barbara zijn er nooit problemen geweest met haar man vanwege haar hechte relaties met Sergiu. Toch is haar tijd bij Let’s Dance niet zonder problemen geweest. Er deden geruchten de ronde dat haar plaats in de finale was gekocht omdat de financiële dienstverlener van de “JDC Group” een e-mail had rondgestuurd waarin werd opgeroepen om de vijf ijverigste bellers 1.000 euro voor Barbara te laten winnen. Barbara ontkende deze geruchten en zei dat zij zelf wil dat mensen voor haar bellen omdat de kijkers de dansen leuk vinden en niet om geld te winnen. Na deze opwindende tijd concentreert Barbara zich volledig op haar carrière als actrice en model.

https://www.instagram.com/p/BovvfQUFk_D/

De trouwklokken luiden: Barbara met partner en echtgenoot Klemens

In mei van dit jaar kan Barbara eindelijk uitpakken met haar langverwachte huwelijksaanzoek. Ze vertelt Gala dat ze haar aanzoek kreeg in de Franse stad Cannes, waarmee zij en haar verloofde Klemens Hallmann veel gemeen hebben. Het was hier dat ze publiekelijk hun liefde aankondigden. Klemens had iets heel bijzonders bedacht voor zijn aanzoek. Hij had alles gepland, acteurs geregeld en een leuk restaurant uitgezocht. Nadat hij de nietsvermoedende Barbara in een restaurant had uitgenodigd, zorgde hij ervoor dat alle geëngageerde acteurs waarvan Barbara dacht dat zij de bezoekers van het restaurant waren, verdwenen en stelde haar de allervragenste vragen. Het huwelijk zal naar verwachting in 2019 plaatsvinden, omdat er nog wat meer tijd nodig is voor de voorbereidingen. Het is duidelijk dat Barbara dolgelukkig is en zich verheugt op de toekomst samen met haar toekomstige echtgenoot.

https://www.instagram.com/p/Bi3i4dRnu90/