Top 5: De meest populaire ringen – Christus aan de top

Of het nu gaat om een elegante damesring of een minimalistische herenring – Christ heeft voor elke gelegenheid het juiste sieraad, en doet dat al vele jaren. Het assortiment omvat meer dan 30 verschillende merken en ontwerpers die hun hele gamma van eenvoudige dames- en herenringen, diamanten ringen, vriendschapsringen en trouw ringen voorstellen. Wij hebben de bijna onhandelbare verscheidenheid doorzocht om de 5 populairste juwelen te vinden en ze onder de loep te nemen. Meer over Christus trouwringen, vriendschapsringen en gegraveerde ringen van Christus.

1. 3 Ringen, 2 keer kijken, 1 prijs: De Bering dames ringenset

Het eerste product is eigenlijk niet één, maar drie ringen. De exclusieve Bering-ringenset brengt drie betoverende ringen van Christus bij u thuis, namelijk een prachtige zilverkleurige ring van roestvrij staal, omgeven door fonkelende cubic zirconia en twee liefdevol vormgegeven binnenringen die u naar eigen wens kunt combineren. De eerste lijkt op een elegante kogelketting, de tweede volgt de rosé-trend en is ideaal voor romantische gelegenheden en filigraan-styling.

2. Michael Kors Dames Ring

Onze tweede ring van Christ komt uit de pen van de hippe New Yorkse ontwerper Michael Kors en is net vers binnengekomen in het assortiment ringen bij Christ. Het glamoureuze sieraad is geschikt voor de grote gelegenheid, maar ook om dagelijks te dragen over een spijkerbroek of op een feestje met de little black dress. Dus als je van sprankelend houdt, is dit product een goede keuze voor jou.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

3. schitterende blikvanger – de Diamonds damesring van Christ

Als u graag veel keuze heeft, moet u eens kijken naar de Diamonds damesring van Christ. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende materialen en talrijke verschillende maten. Het bijzondere aan deze ring: door de bijna onzichtbare bevestiging lijkt het alsof de diamant vrij zweeft tussen de buitenste ring. Dit luxueuze sieraad kan optimaal worden gecombineerd met een halsketting of oorbellen van het overeenkomstige materiaal en is daarom geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Als geschenk voor uw geliefde of direct als verlovingsring – de eenvoudige, elegante en geenszins opzichtige ring van Christ heeft een tijdloos en onopvallend effect.

4. De ring bij uitstek – de gouden damesring van Christus

Als u graag een sieraad in huis hebt dat u bij absoluut alle gelegenheden kunt dragen en kunt combineren met allerlei stijlen, dan moet u gaan voor een ring in het absolute “original design”. Deze ring van Christus is zowat DE ring – geen franje, tijdloos, oneindig combineerbaar. Deze ring is glad, gelijkmatig, maar toch vrouwelijk afgerond en goed geproportioneerd. Het straalt een warme, discrete glans uit en past perfect in elke styling en bij elke gelegenheid, of het nu in geelgoud, roodgoud of zilver is. Wil je de perfecte entree maken, combineer de ring dan met een mooie halsketting of bijpassende oorsieraden in trendy rosé.

5. sublieme blikvanger – Diamanten damesring

Ons laatste product is een echte blikvanger. Het straalt een onvergelijkbare elegantie uit, gekoppeld aan natuurlijke schoonheid en een design dat zowel eenvoudig als extravagant is. De briljantgeslepen diamant schittert subliem vanuit het midden van de witgouden ring en maakt er een juweel voor de eeuwigheid van. Hij kan perfect gecombineerd worden met andere ringen en is gewoon tijdloos mooi. Meer over Christus trouwringen, vriendschapsringen en gegraveerde ringen van Christus.