Interview over zelfliefde en positiviteit – My Better Self vanuit Parijs

Louise Aubery, op Instagram bekend als My Better Self, is een Parijse influencer vol energie en ambitie. Louise, studente aan Sciences Po Paris, combineert twee werelden en is nu een van de meest inspirerende vrouwen op Instagram en YouTube. Ze is haar eigen beweging begonnen: We willen dat het echte zelfacceptatie bevordert. FIV Magazine is verheugd u het exclusieve interview met de oprichtster van My Better Self te presenteren over het leven, vrouwen, schoonheid, voeding, zelfacceptatie en positiviteit.

Franse Influencer – My Better Self

Hallo Louise! Hoe gaat het met je? Hoe gaat het met je? Je bent nu een student aan Sciences Po Paris, maar ook een Franse Influencer en YouTuber, zeer gewaardeerd voor je energie en positieve houding! Hoe combineer je je studie en je baan als influencer? Hoe ziet een van je speciale dagen eruit?

Louise: Dank je voor je vriendelijke woorden! Ik probeer mijn sociale media zo veel mogelijk te gebruiken om mensen te helpen zich op hun gemak te voelen – want ik denk dat dat tegenwoordig niet altijd het geval is als je op Insta scrollt, helaas:) Ik ben aan het einde van mijn vierde jaar aan Sciences Po Paris, waar ik na de middelbare school ben binnengekomen en toen journalist wilde worden. Toen ik begon te delen op sociale netwerken, opende zich een ander pad voor mij – dat van het creëren van inhoud, of beter gezegd, “inspireren”, een term waarmee ik me meer identificeer dan met “beïnvloeden”:) Het is niet gemakkelijk om beide dagelijks te beheren, vooral omdat delen op de netwerken een baan is waarbij je je uren niet telt, avonden, weekends en vakanties inbegrepen. Maar in feite, dwingt het me om productief te zijn: Ik organiseer mijn dagen echt elke ochtend, getimed voor elke activiteit die ik moet doen: het duurt bijvoorbeeld 1 uur om een essay af te maken, 1,5 uur om een video te bewerken, 1 uur om een podcast op te nemen of een koffie te drinken met een ondernemer, en zo kan ik efficiënt zijn!

FIV: Kunt u ons uw universum voorstellen voor degenen die u nog niet kennen?

Louise: Laten we zeggen dat mijn filosofie is dat het leven te kort is om er niet zoveel mogelijk van te genieten. Het gaat erom dat je elke dag werk doet waar je van houdt, waar je echt gepassioneerd over bent, ook al is dat niet altijd de gemakkelijkste manier; dat je jezelf niet beperkt of voortdurend voedt, wat tot niets dan frustratie leidt; dat je van je lichaam houdt en ervoor zorgt, waar je je hele leven mee zult doorbrengen; en dat je beseft dat jij de enige meester bent aan boord om het leven te creëren dat je echt wilt leiden!

Louise Aubery, Wellness Ambassadeur – #Onveutduvrai

FIV: U bent een ware ambassadeur van welzijn voor uw volgelingen. Dankzij uw berichten en video’s kunnen ze zichzelf accepteren en durven ze zichzelf te zijn: wees gelukkig wat je wilt! Kunt u ons meer vertellen over uw beweging: “Wij willen echt!”?

Louise: We willen het echte werk, het is een beweging die is ontstaan nadat ik van een persreis werd afgezet omdat ik zelfacceptatie promootte en al meer dan zestien jaar met een vriendin poseerde. Ik was het conservatisme en de lafheid van merken die een unieke schoonheidsstandaard bleven promoten beu en vond dat het echt tijd was om de zaken te veranderen. En als de verandering niet van de merken zou komen, was het aan ons om ons uit te spreken en de codes te doorbreken om hen te doen begrijpen dat we vandaag geen touch-ups willen, dat we het verschil niet langer willen denigreren, integendeel, we willen het vieren. Er is geen probleem met wie we zijn of hoe we eruit zien: Het enige probleem is dat merken ons doen geloven dat dit het geval is.

Een dag op het filmfestival van Cannes – My Better Life

FIV: U hebt dit jaar voor het eerst de trappen van het Festival de Cannes beklommen. Gefeliciteerd! Wat betekent dat voor jou? Hoe is deze buitengewone dag verlopen?

Louise: Ik ben dit jaar 3 dagen in Cannes geweest en het was echt magisch. Ik kom niet uit een milieu waar ik zulke mooie plaatsen kon ontdekken, in zo’n ongelooflijke atmosfeer, dus ik hallucineerde en dacht dat ik in een film zat

Het team waarmee ik ging was echt charmant en maakte deze korte reis onvergetelijk, ook al besefte ik op zich dat ik niet dagelijks in dit universum kon evolueren, er zijn veel codes en etiketten wanneer ik liever met mijn vingers eet als ik dat wil!

FIV: Als influencer heb je vaak de kans om samen te werken met bedrijven. Wat is voor jou belangrijk als je met een merk wil samenwerken? En wat is je beste ervaring met een merk?

Louise: Ik wijs ongeveer 80% van de partnerschappen die ik krijg aangeboden af. Ik zie het nut niet in van een partnerschap tenzij het voor een product of dienst is dat ik echt waardeer en zal aanbevelen aan mijn gemeenschap. Zo wil ik het team achter het project altijd van tevoren ontmoeten, hun verhaal met hen delen, hun waarden, de boodschap die ze willen overbrengen – en kijken of die echt overeenkomt met de boodschap die ik probeer over te brengen. Ik heb veel geweldige projecten gehad met geweldige teams, zoals de yoghurt die ik in een beperkte oplage heb gelanceerd met @lightandfree_fr, en ik herinner me ook nog heel goed de Yves Rocher-campagne die ik heb gemaakt voor Feel Stronger Mascara in een campagne die de empowerment van vrouwen wilde bevorderen.

Ontbijt – Gezonde recepten

FIV: Je deelt regelmatig gezonde recepten op je YouTube kanaal. Aan welke geeft u de voorkeur en wilt u die met ons delen?

Louise: Ik denk dat mensen die mij volgen weten dat ik een fan ben van breakfast…. En dat mijn favoriet zoete aardappel wafels is!

Hier is het recept:

– 70 g speltmeel
– 25g Foodspring Proteïne Poeder (-15% met code MYBETTERFSG)
– 1 half zakje gist
– 1 snuifje kaneel
– 1 Ei
– 1 eiwit
– 10 g olijf- of kokosolie
– Genoeg melk voor een soepel deeg.
-100g zoete aardappelen

1. Begin met het mengen van alle droge ingrediënten: Meel, proteïnepoeder, gist en kaneel.
Dan kunt u de eieren, melk en olie toevoegen; meng goed zodat het mengsel homogeen is.
Voeg nu 100 g rauwe zoete aardappelen gemengd of geraspt toe.
4. zet uw wafelijzer aan: het is tijd om wat olie of spuitwater op uw platen te doen en uw wafels opnieuw te bakken.
5. Het is klaar! Het is klaar! Je kunt er nu van genieten met al je favoriete toppings; de mijne zijn pindakaas, bananen en rode vruchten 🙂

Positieve houding: 5 principes van positiviteit

FIV: Wat zijn je 5 positieve geheimen?

Louise: Ik weet niet of het geheimen zijn… Maar ik zou eerder zeggen principes, gewoontes die me elke dag helpen:

  • Relativeren. Wat er ook met je gebeurt, als je hier nog bent, is dat omdat je het overleefd hebt.
  • Wat ons overkomt is “neutraal” en het is onze perceptie die bepaalt of wij het als een positieve of negatieve situatie willen zien.
  • Doen waar we het meest van houden. Als je doet waar je van houdt, is het moeilijk om depressief te zijn, nietwaar? ?
  • Omring jezelf met positieve mensen, zowel in het echte leven als online: De mensen die je ontmoet en volgt op de netwerken hebben een reële impact op je stemming en gemoedstoestand.
  • Dankbaarheid: het is een praktijk waar in Frankrijk nog weinig over gesproken wordt, maar “dankbaarheid” is een begrip waar ik veel in geloof als het gaat om je goed voelen: en elke ochtend dankbaar zijn voor wat je de vorige dag hebt meegemaakt of wat je vandaag zult meemaken.
  • Goed eten – zowel kwalitatief als kwantitatief. Omdat het een waanzinnige invloed heeft op ons welzijn, zowel geestelijk als lichamelijk! 🙂

Zelfacceptatie. Hoe ga je om met je complexen?

FIV: Hoe beheert u uw complexen? Heb je enig advies voor onze lezers?

Louise: Vandaag kan ik mijn lichaam niet langer als een vijand beschouwen, maar integendeel als een vriend: nogmaals, ik ben er vast van overtuigd dat het een keuze is. Ja, we kunnen ons hele leven blijven klagen over het feit dat we liefdesnoten hebben, of we kunnen ervoor kiezen niet zo hard voor onszelf te zijn en beseffen dat ons uiterlijk helemaal niet bepalend is voor onze waarde. Mijn enige echte advies is dan: ga weg van de spiegel, en bereik jezelf persoonlijk en professioneel, in plaats van fysiek!

Als ik het echt elke week probeer over te brengen via mijn podcast: je bent in de kracht van je leven.