Maak het Luid! Make-up Collectie: Gecreëerd door Ivana Santacruz

Ivana Santacruz – Het hebben van een eigen collectie is altijd iets heel bijzonders, zelfs voor beroemdheden. Maar de allereerste eigen collectie is echt iets unieks! Net als Ivana Santacruz’s eerste make-up collectie. Voor de allereerste beautysamenwerking belichaamt “zangeres en muzikante Ivana Santacruz haar gedurfde persoonlijke stijl met sensuele nude shadows, extravagante valse wimpers, pittige lippies en een borstelset. Voor veelzijdige looks die zelfs de meest inspannende choreo kunnen weerstaan.” Natuurlijk, foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus hier is een beetje inzicht voor u!

Sterwaardige looks met Ivana Santacruz

Maak het Luid! Creëer sterwaardige looks met een luxueuze make-up collectie gecreëerd door @ivana.santacruz.

Kleuren: Oogschaduwpalet in 12 kleuren

Shades in een oogopslag:

Hier zijn de kleuren weer, zonder afleiding:

Penseelset in 12 maten

De set in detail:

Door Ivi Cruz:

Ivana Santacruz? Wie is Ivi?

Ken je Ivana nog niet? Dan is het tijd!

Jouw pad: serie, influencer en merkambassadeur

Ivi is een zangeres en danseres, geboren in Duitsland en sinds 2016 bekend, ook door haar tv- en serieoptredens, o.a. in “Berlyn”, een spin-off van het format “Berlin Tag & Nacht”, waarin bekende mensen meespelen. Daarna ging het van kwaad naar erger voor Ivi.

Het maakt niet uit waar het over gaat, haar vriendje, haar leeftijd, haar afkomst of zelfs haar sterrenbeeld, fans willen alles weten over Ivi. Ook omdat ze na 4 miskramen een sterk rolmodel is voor velen. Iedereen die zoveel heeft meegemaakt en zoveel heeft bereikt, verdient ons respect!

Liedjes van Ivi Cruz

Je kunt meer liedjes vinden op Youtube.