Luxe horloges – De duurste merken voor dames en heren

Luxe horloges – Bijna iedereen draagt elke dag een horloge om zijn pols. Het geeft niet alleen de tijd en, in het beste geval, de datum aan, maar is nu ook een hoogtepunt dat voor veel mensen de outfit compleet maakt. Of het nu stoer en flitsend is, of klein en onopvallend – iedereen kan op de horlogemarkt vinden wat hij zoekt en een horloge kiezen dat bij zijn individuele stijl past. Aangezien deze horloges in de loop van de tijd een zekere mate van slijtage ondergaan, moet de kwaliteit in het beste geval in orde zijn. Luxe horloges omvatten niet alleen bekende merken zoals Daniel Wellington, Fossil, Breitling en Rolex, maar ook vele merken die bij kenners grote bekendheid genieten. Veel van de luxehorloges kunnen goed en goedkoop tweedehands worden gekocht via een aankoop op afbetaling of online via bijvoorbeeld Amazon. In de volgende lijst vindt u luxehorloges van de hoogste kwaliteit ter wereld.

Luxe horloges van Patek Philippe

Patek Philippe is een van de toonaangevende fabrikanten op de horlogemarkt, niet alleen vanwege de lange bedrijfsgeschiedenis van de luxefabrikant, maar ook vanwege zijn streven naar nieuwe en verdere ontwikkelingen op het gebied van mechanische horloges. De in Genève gevestigde fabrikant produceert veel van de meest gecompliceerde zakhorloges en polshorloges.

A. Lange & Söhne – traditie en geschiedenis

A. Lange & Söhne lanceerde ‘s werelds eerste automatische polshorloge met een eeuwigdurende kalender en grote datumaanduiding. Het bedrijf concentreert zich op de perfectie van elk individueel horloge en is gericht op de behoeften van zijn klanten.

Greubel Forsey kost graag 500.000 euro

Dit Zwitserse bedrijf werd opgericht in 2004 en verrijkt ons met enkele van de meest luxueuze horloges op de markt. Greubel Forsey heeft in de loop der jaren verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen. Zo werd het bedrijf meermaals bekroond voor het beste horloge van het jaar voor de modellen Invention Pièce 1, Tourbillon 24 Secondes en Quadruple Tourbillon. Het bedrijf heeft ook prijzen gewonnen voor de beste technische modellen, maar je moet wel wat dieper in de buidel tasten en kunt tot 500.000 uitgeven voor een van deze felbegeerde juwelen.

#GreubelForsey,#robertgreubel, #stephenforsey, #Tourbillon24Secondes, #SIHH2017, pic.twitter.com/077BXZcRxf

Breguet, het familiebedrijf onder de horlogemakers

De horloges van het familiebedrijf hebben nog steeds het klassieke uiterlijk van het eerste horloge dat werd verkocht. Een klassieke, vaak guilloché wijzerplaat met Romeinse cijfers, een gecanneleerde kast op massief goud, en Breuetze wijzers maken een Breguet horloge tot een origineel in het hoogste prijssegment.

https://www.instagram.com/p/Bnx45lXFGCR/?taken-by=montresbreguet

Rolex: horloges in het absolute luxesegment

Rolex is waarschijnlijk een van de beroemdste horloges in het luxe segment. Het bedrijf wordt beschouwd als een van de beroemdste en duurste horloges ter wereld. Rolex ontwikkelt en vervaardigt alle essentiële onderdelen van zijn polshorloges zelf, van het gieten van de goudlegeringen tot het assembleren en afwerken van alle onderdelen van het uurwerk, de kast, de wijzerplaat en de armband. U kunt kiezen uit talrijke variaties van klassieke polshorloges, maar ook uit professionele modellen. Er is een ruime keuze aan polshorloges die functionaliteit en stijl perfect combineren.

https://www.instagram.com/p/BohCSKOgfJ1/?hl=de&taken-by=rolex

Audemars Piguet – Extravagante horloge ontwerpen

Het bekendste model van Audemars Piguet is de Royal Oak. In 1972 was het het eerste zuiver stalen horloge in de luxe horloge sector. Andere modellen vallen vaak op door hun rechthoekige, kalme, ovale of elliptische kastvormen. De vaak extravagante ontwerpen van de horloges, zetten de fabrikant aan de top van de lijst van horloge mechanische uitmuntendheid.

https://www.instagram.com/p/BoeSOF6hZE8/?hl=de&taken-by=audemarspiguet

Jaeger-LeCoultre Luxe horloges

Opgericht in 1833, is het bedrijf een van de meest succesvolle horlogemerken. De luxe horloges voor heren van Jeger-LeCoultre hebben strakke lijnen die symmetrisch op de wijzerplaat worden weergegeven. De collecties Master, Duomètre, Reverso en Jaeger-LeCoultre Polaris bieden luxe modellen voor mannen die de tand des tijds doorstaan en nooit uit de mode raken.

https://www.instagram.com/p/BocPJy4Ftct/?hl=de&taken-by=jaegerlecoultre

Vacheron Constantin Manufacture – Meesterwerk uit Zwitserland

Het beter doen als het kan – en dat is altijd mogelijk. Met deze filosofie creëert het Zwitserse bedrijf al sinds 1815 esthetische meesterwerken.

https://www.instagram.com/p/BoHjdu4h-hj/?hl=de&taken-by=vacheronconstantin

IWC – Dure horloges met stijl

Sinds 1868 heeft IWC naam gemaakt met zijn passie voor innovatie en technische vindingrijkheid. Het Zwitserse bedrijf combineert techniek, exclusief design en precisie in zijn uurwerken.

https://www.instagram.com/p/BneJGE_nvT1/?hl=de&taken-by=iwcwatches

Franck Muller – Altijd een stap vooruit

De fabrikant van luxe horloges werd al op jonge leeftijd beschouwd als een absoluut uitzonderlijk talent. Hij is zeer bekend om zijn artistieke vaardigheden en innovaties. Zo vond hij in de jaren 90 het eerste horloge uit met drie tijdzones.

https://www.instagram.com/p/BoizxPDDCCx/?hl=de&taken-by=franckmuller_geneve

F.P. Journe: Bekend om zijn wijzerplaat ontwerp

De luxehorloges vallen vooral op door hun wijzerplaatontwerp, dat de stijl van de 19e eeuw volgt. De exclusieve saffierglazen achterkant van de kast wordt optimaal weergegeven aan de achterkant – voor een spectaculair zicht op het uurwerk – en aan de voorkant.

https://www.instagram.com/p/BoekLHDFAMp/?hl=de&taken-by=fpjourneofficial

MB&F Horloges – Rustiek & Speciaal

MB&F inspireert mensen al sinds 2005 met innovatieve, unieke en rustieke ontwerpen.

https://www.instagram.com/p/BoHoRYnjbks/?taken-by=mbandf

Bares für Rares! Dure horloges bestaan ook in Alt

Hier is een klein hoogtepunt uit de show met de sympathieke gastheer Horst Lichter.

https://www.youtube.com/watch?v=of9i0xUmzzY

Invicta Pro Diver – Het duikershorloge

Dit horloge is niet zo duur als de andere modellen die we hebben opgesomd. Met dit horloge hebt u de kans om een horloge van hoge kwaliteit te kopen voor een relatief lage prijs. Bekijk de video en laat je overtuigen!

Citizen Eco Drive Het radiogestuurde horloge

In deze video krijgt u de kans om het Citizen Eco Drive luxe horloge van alle kanten te bekijken. Het uiterlijk is ongetwijfeld overtuigend, maar niemand kan zich zo gemakkelijk een luxe horloge veroorloven. Gelukkig is er het alternatief om dit horloge in termijnen te betalen. Als u eenmaal verliefd bent geworden op het horloge, staat niets u meer in de weg.

Luxe horloge: Casio G-SHOCK MR-G2000

Heb je altijd al een Casio horloge willen hebben? Dit model zou eindelijk het juiste voor u kunnen zijn. In de video wordt het horloge van alle kanten gepresenteerd en kunt u zelfs zien hoe het wordt afgesteld. Het ontwerp is geweldig!

Wil je nog meer luxe?

Bekijk hier onze ranglijst van de duurste leren jassen, luxe schoenen of top jeansmerken.

en hier zijn de beste clips voor haarreclames, mode en outfits of schoonheid, make-up & styling