Echt geurig! Gucci Bloemen Parfums: Flora, Bloom en Guilty

Gucci Beauty biedt niet alleen make-up producten in seventies-geïnspireerde verpakkingen, maar ook absolute geurklassiekers die al generaties vrouwen complimenten hebben bezorgd. Met een stel beroemde reclamegezichten zoals Lana del Rey, Harry Styles en Florence Welch. De laatste heeft een intieme relatie met Gucci creative director Alessandro Michele, die hen ook kleedde voor het 2019 MET Gala.

Ik kan je goed ruiken: onderstreep je individuele karakter met Gucci

Hoe een parfum werkelijk ruikt en werkt, kan absoluut pas worden gezegd nadat het op de huid is aangebracht, want hoe een parfum ruikt, hangt af van de pH-waarde, de van nature aanwezige oliën, enzovoort. Zelfs als twee mensen dezelfde geur dragen, kunnen de basisnoten vergelijkbaar zijn, maar de geur zal nooit precies hetzelfde zijn.

Welk persoonlijk kenmerk moet het parfum onderstrepen? Daar kan een passende geur bij gevonden worden! Gucci biedt u een selectie van verschillende geuren die de verschillende kanten van de vrouw naar voren brengen!

Bent u op zoek naar modetrends & stijlen? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina! Op Pinterest presenteren we je de coolste trends uit de modewereld. Jurken, schoenen, tassen en nog veel meer. Neem een kijkje op ons prikbord voor Gucci parfum!

Gucci Schuldig: Lila en Pepper pleiten schuldig

Het parfum is waarschijnlijk het bekendste van het label. Sinds de lancering heeft het van tijd tot tijd kleine wijzigingen ondergaan, maar deze hebben het succes niet verminderd. De ingrediënten van het succes zijn lila, roze peper en amber.

Het resultaat is een bloemig-zoete geur die onopvallend in het dagelijks leven kan worden gedragen. Het is eerder delicaat en zacht, harmonieus maar onschuldig bloemig.

Campagne: Lana del Rey en Jared Leto beleven de jaren zestig

Of het nu in de kapsalon, de supermarkt of de wasserette is – het lijkt wel of de twee supersterren in een tijdmachine zijn gestopt en nu de nieuwe wereld verkennen waarmee zij worden geconfronteerd. Inclusief de juiste kleding, haar en make-up.

Draag de lente op je huid met Gucci Bloom

Het bloemig-romige parfum van Gucci brengt een vleugje oosterse kruidigheid, maar vooral een hoop bloemige extravagantie op de huid van de draagster. Jasmijn, tuberoos en rangoon slinger zorgen voor deze buitengewone geurbeleving.

Deze combinatie zorgt ervoor dat de geur niet alleen een geconcentreerde lading bloemen met zich meedraagt, maar ook wordt afgerond met een vleugje groen. Toch vinden sommigen het afgezaagd. Je moet echt van bloemige geuren houden om vrienden te worden met deze.

Campagne: Florence Welch en Co. in Hippie Fever

Patchouli was eigenlijk de geur van de hippiebeweging. Deze omstreden kruidachtig-groene geurcomponent is vandaag de dag nog steeds te vinden in sommige parfums. Maar het modehuis lijkt duidelijk geen fan te zijn, want patchoeli is niet te vinden in Bloom. Toch probeert het label de essentie van de beweging voor vrede en vrijheid op een gemoderniseerde manier in Bloom te brengen.

Bloemen voor de grote entree: Flora by Gucci

In een chique jurk of little black dress met een glas champagne in haar hand, dat is de draagster van dit parfum. Pioenroos, osmanthus en sandelhout – dit is de samenstelling van Flora’s geurpiramide. Weelderige bloemen opgewarmd door een houtachtige aanvulling. Verleidelijke kwaliteiten zijn de spontane associaties met de geur.

Campagne: Een zwoele zomeravond en een zee van bloemen

De succesvolle regisseur Chris Cunningham is vooral gespecialiseerd in muziekvideo’s, maar maakt ook betoverende commercials. Geen wonder dat Gucci de filmmaker inhuurde om Flora by Gucci op de markt te brengen.