Cathy Hummels: De jonge presentatrice van de Duitse TV

Barbara Schöneberger, Birgit Schrowange, Nazan Eckes, Sonja Zietlow of Michelle Hunziker – deze vrouwelijke presentatoren zijn al lange tijd op de Duitse televisie te zien en zijn ongelooflijk succesvol. Cathy Hummels, ook bekend als de echtgenote van Dortmund’s voetballer Mats Hummels, doet het behoorlijk goed in de tv-industrie als presentatrice.

Levensstijl van de familie Hummels

Cathy is geboren in Dachau, bij München, in 1988. Toen ze nog cheerleader was op school, ontmoette ze Mats Hummels in 2007. Toen haar vriend Mats zijn voetbalcarrière bij FC Bayern München voortzette bij Borussia Dortmund, verhuisde Cathy met hem mee en studeerde bedrijfskunde aan de TU Dortmund. Zij sloot haar studie af met een eindcijfer van 2,3. In 2015 gingen de trouwklokken luiden. Na een romantische vakantie in Dubai met verloving, wordt Cathy Fischer een Cathy Hummels en ze vieren het op gepaste wijze in het luxe hotel Bayerischer Hof in München, ondanks de regen! Hun privégeluk werd volmaakt in januari 2018 toen hun zoon Ludwig werd geboren. Sindsdien heeft Cathy Hummels op Instagram herhaaldelijk commentaar gegeven op haar mama-zijn, ook al censureert ze daar altijd het gezicht van haar zoon of laat ze hem alleen van achteren zien.

https://www.instagram.com/p/BpMhHmogUsp/

Speelster en carrièrevrouw

Mooi, succesvol en gelukkig

Zelfs voordat Cathy verkering kreeg met de beroemde voetballer, was de toen 19-jarige niet bepaald onopvallend. In april 2007 werd zij verkozen tot “Miss FC Bayern”. Ondanks haar reputatie als spelersvrouw, probeert Cathy Hummels haar eigen carrière in de mediawereld vooruit te helpen. In 2013 werkte ze als columniste voor het tijdschrift Closer. Ze bezoekt de Berlijnse modeweek als verslaggeefster voor het Prosieben-programma Red. Kort daarna krijgt ze een vaste stek als presentatrice bij Sky Sport met haar eigen lifestyleprogramma : Cathy unterwegs. Cathy is niet alleen professioneel succesvol, maar probeert ook in haar privéleven alles in evenwicht te houden. Ondanks haar voortdurende werk is zij in staat yoga, huwelijk, kind en grootouders goed te organiseren. In 2013 werd zij door het tijdschrift “Closer” uitgeroepen tot de populairste vrouwelijke speler. Tijdens het WK keert het tij echter en krijgt Cathy te maken met steeds meer kritiek van fans en media. Nadat ook dit samen is overwonnen, arriveert Cathy Hummels voor haar langverwachte huwelijksaanzoek in Dubai.

Hier zien we de mooie moeder met haar zoontje. In dit bericht heeft ze het over het bestrijden van hongersnood in de wereld. Hoe belangrijk haar eigen zoon voor haar is en hoe gelukkig ze is hem te hebben, is duidelijk te zien op deze foto.

https://www.instagram.com/p/Bo9DwMRAdWG/

Sociale media – Haters, kritiek en negatieve vibes

Op Instagram, neemt Cathy haar fans flink in de maling. Een foto die fans niet bevalt, wordt niet meteen verwijderd, zoals bij veel andere mensen die in de publieke belangstelling staan, maar blijft op haar Instagram-account staan. Haar fans hebben Cathy herhaaldelijk bekritiseerd omdat ze op Instagram te privédingen onthult door te onthullende foto’s te posten of in het openbaar over haar menstruatie te schrijven. Als vrouw van een speler, moet je ook een dikke huid hebben. Instagram-gebruikers gebruiken haar profiel niet alleen om hun mening te geven over Cathy’s foto’s, maar hebben ook graag kritiek op de manier waarop haar man Matts Hummels speelt. Ondanks de constante kritiek van haar volgers, blijft Cathy posten als een sterke vrouw en laat ze niets in de weg staan van haar leven op Instagram. Ondanks de constante kritiek van haar volgers, laat Cathy zich er niet door van de wijs brengen en blijft ze posten wat ze leuk vindt.

Hummels – schoenmerk

Er is op het ogenblik ook veel te lezen over Cathy. De 30-jarige heeft een schoenenmerk gelanceerd genaamd “Hummels”. Op de schoenen zijn kleine hommeltjes gedrukt en er is een lettertype met haar achternaam leesbaar. Cathy zelf zegt dat zij de hommel, het dier, erg mooi vindt en niet wil overstappen op een andere naam, niet alleen vanwege het ontwerp, maar ook om deze reden. Er is zelfs een kleine hommel broche bevestigd aan sommige van haar modellen. Er is van alles, van open schoenen met strikken tot gesloten schoenen met broches. Tot hun spijt verliep het hele gebeuren niet vlekkeloos. De merknaam leek te veel op het reeds bestaande schoenenmerk “Hummel”. Voor Cathy was het vanaf het begin duidelijk dat ze dit niet zou laten gebeuren. De advocaat van de jonge moeder benadrukte: “Zelfs de firma Hummel kan onze cliënte niet verbieden haar familienaam te gebruiken. Cathy zelf heeft op de kwestie gereageerd via Instagram. “Mijn naam behoort mij toe als wolken aan de hemel.” De ambitieuze vrouw toont zich weer eens sterk.

https://www.instagram.com/p/BmitHmFjD-_/

Bent u een grote fan van Cathy Hummels en wilt u schoenen uit haar collectie kopen? Op deze pagina, kunt u een paar schoenen kiezen die bij u passen: Cathy Hummels schoenen.

Nieuws – Cathy wint proces in München

Reclame op Instagram moet worden gelabeld. Dit is de huidige wettelijke regeling. Maar veel mensen stellen zich de vraag: wanneer moet een bericht überhaupt gemarkeerd worden? Vandaag heeft de arrondissementsrechtbank van München een baanbrekende uitspraak gedaan voor veel “beïnvloeders”. De zaak betreft Cathy Hummels, echtgenote van de beroemde voetballer Mats Hummels, ondernemer en beroemdheid. Door haar openbare leven heeft ze veel volgers verzameld op Instagram. Wanneer zij merken aanbeveelt en plaatst op Instagram, zou zij deze volgens de huidige wettelijke voorschriften moeten aanmerken als “reclame”. In 15 gevallen (foto’s) zou zij dit echter niet hebben gedaan, hetgeen precies is waar een “waarschuwingsvereniging” over klaagt (volgens de taz). Nu was er de beslissing van het hof en die is trendsettend! Lees hier meer: Cathy Hummels wint proces in München.