Model agent Louisa von Minckwitz op Spiegel TV

Louisa von Minckwitz is een van de meest succesvolle vrouwen in de geschiedenis van de mode. Aanvankelijk zelf een succesvol model, staat zij nu aan het hoofd van het grootste modellenbureau met hoofdzetel in München en een ander bureau in Hamburg. Zij is ook een groot icoon voor ons en inspireert ons veel. Hier hebben we enkele van de belangrijkste gegevens over deze indrukwekkende vrouw op een rijtje gezet:

Nadat Louisa von Minckwitz was afgestudeerd in communicatie, richtte zij in 1981 haar modellenbureau Louisa Models op in München. Slechts 11 jaar later, in 1992, werd het bedrijf bekend als een van de toonaangevende modellenbureaus in Duitsland en is het enige bureau in Duitsland met 2 kantoren, een in München en een in Hamburg. Internationaal staat Louisa Models bekend om haar sterke boekings- en scoutingteam in München en Hamburg.

Ze hebben een zeer goede reputatie voor het ondersteunen van jong talent. Zij helpen hen ook om internationaal carrière te maken. Al vele jaren werkt Louisa Models samen met talrijke uitgevers, TV-stations en diverse partners uit de industrie om nieuwe gezichten te ontdekken.

Louisa von Minckwitz, de modellen agent bij Spiegel TV

Met Louisa Models München creëerde zij één van de grote Duitse agentschappen!

Het agentschap Louisa Models uit München is aantoonbaar een van de grootste Duitse modellenbureaus. Samen met andere grote namen zoals Modelwerk, Mega Models of M4 Models, speelt het in de absolute bovenklasse. Het modellenbureau werd in 1981 door Louisa von Minckwitz in München opgericht. In 1990 werd een filiaal opgericht in Hamburg. Vandaag vertegenwoordigt Louisa Models meer dan 400 vrouwen en meer dan 200 mannenmodellen. Tot de modellen van het agentschap behoorden Eva Padberg, Catherine Flemming, Erol Sander, Andrea Kempter, Elle Macpherson, Izabel Goulart, Monica Bellucci, Daniela Peštová en Valerie Niehaus. Model Julia Stegner werd ook ontdekt door Louisa, op 14-jarige leeftijd op het Oktoberfest in München in 1999. Onmiddellijk daarna werd Julia getekend bij het modellenbureau (bron: Wikipedia).

Louisa Modellen München

Een foto die is geplaatst door LOUISA MODELS (@louisamodels) op .

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV