Riani Fashion Show – Berlijn Fashion Week Herfst / Winter 2016

Op 19 januari vond om 20.00 uur de officiële modeshow in het kader van de Berlin Fashion Week by Riani plaats . Het modelabel Riani, onder leiding van hoofdontwerper Ulrich Schulte, toonde zich zeer veelzijdig, casual en toch elegant.

  • Adres: RUNWAY – Brandenburger Tor, Straße des 17. Juni, 10117 Berlijn.
  • Alle info over Riani

Riani

Interview met Riani Directeur Tina Buckenmaier

Martina Buckenmaier is sinds 2007 de tweede directeur van het succesvolle modelabel Riani. Tijdens de modeweek in Berlijn geldt de show van het Duitse label als een van de absolute hoogtepunten. Naast internationale topmodellen zijn er elk seizoen meerdere voormalige kandidaten voor Germanys Next Topmodel op de catwalk te zien. In een exclusief interview, één dag voor de grote catwalkshow, gaf Martina onze reporter Michelle een exclusieve inkijk in het modehuis Riani en onthulde zij welke ondernemersmaatregelen voor haar bij Riani bijzonder belangrijk waren.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Interview met Riani hoofdontwerper Ulrich Schulte

Riani is sinds 2013 een integraal onderdeel van de Fashion Week in Berlijn. Sindsdien hebben talrijke topmodellen en beroemdheden voor het label de catwalk betreden. Ulrich Schulte is sinds 2008 de hoofdontwerper van Riani GmbH. Michelle ontmoette hem exclusief voor een interview bij het passen, één dag voor de show, in het Ellington Hotel in Berlijn. Hij vertelde FIV op voorhand over de “sleutels” van Riani’s nieuwe herfst/wintercollectie en legde uit wat voor hem als hoofdontwerper van het label bijzonder belangrijk is.

Catwalk Riani Show 2015