Acne Studios video’s: Modeshow, backstage en hoogtepunten

Acne Studios – Het Zweedse modemerk staat bekend om zijn unieke ontwerpen en creatieve achtergronden. Sinds de oprichting in 1996 is het uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en invloedrijke modemerken ter wereld. Het merk staat bekend om het gebruik van traditionele technieken en vakmanschap om moderne en innovatieve kledingstukken te creëren. Acne Studios is ook sterk vertegenwoordigd op de internationale fashion week en showt elk jaar haar nieuwste collecties op de catwalks van Parijs, Londen en Milaan. Bekijk de hoogtepunten van de catwalk en exclusieve backstage beelden van het merk in dit artikel.

Acne Studios: Modeshows van het merk

De modeshows van Acne Studios staan bekend om hun creatieve en indrukwekkende decors die elk jaar weer verrassen. Het merk presenteert zijn nieuwste collecties tijdens de internationale modeweken en slaagt erin zijn unieke esthetiek en innovatieve ontwerpen op de catwalk te laten zien. De shows zijn een jaarlijks hoogtepunt voor modefans en geven inzicht in de nieuwste trends in de branche.

Herfst/Winter Show

Dit seizoen heeft Jonny Johansson zichzelf weer overtroffen. Gasten betraden een mystiek bos waar de ontwerper zijn modellen doorheen liet zweven. De catwalk, bedekt met diepzwart zand en omgeven door glinsterende lianen, had een magisch effect.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Van slipjurken met geribde zomen, combi’s van used-look leer en statement schoenen in de vorm van elfachtige laarzen, het was er allemaal. Bijgesneden zwarte jurken weerspiegelden een Parijse koelte en zware trenchcoats een Britse charme. De wijnranken die het decor van de set vormden, waren ook handig verwerkt in de outfits van de modellen.

Voorjaar/Zomershow

Geïnspireerd door een bruiloftsfeest presenteert Acne Studios haar Spring Summer collectie voor 2023 op een lichtroze catwalk met roze satijnen matrassen voor de gasten. Tijdens Paris Fashion Week vierde Acne Studios tien jaar modeshows in Parijs.

Backstage beelden: Paris Fashion Week PFW

FashionTV neemt je mee achter de schermen van een modeshow van Acne Studios – exclusief tijdens Paris Fashion Week.

Stergast: Kylie Jenner op Paris Fashion Week

Ontwerper Jonny Johansson creëerde een versie van een van zijn kledingstukken uit de lente/zomercollectie voor realityster Kylie Jenner. Jenner zweefde de showruimte binnen in een witte, nauwsluitende jurk met een hoge halslijn en omgeslagen mouwen, zodat bezoekers een voorproefje kregen van wat ze konden verwachten.