App voor modellen! “The Model App” gratis casting tips, small talk + merk quiz

“The Model App” – Door rolmodellen in de VS, Los Angeles, New York, maar ook Parijs, Londen en Milaan hebben velen de droom om model te worden. Maar hoe begin je eraan en hoe vind je een goed modellenbureau bij jou in de buurt? De Model App heeft alles en meer – onze redactionele tip! Tips en advies voor castings, een casting checklist, small talk topics en zelfs een mini-game en merkenquiz!

Casting: Bereid je voor!

Casting is een van de belangrijkste onderdelen van de baan van een model en de app bevat een sectie over hoe je je kunt voorbereiden op de eerste casting. Het bevat ook een vraag en antwoord sectie waar jonge modellen meer kunnen leren over castings en antwoorden kunnen krijgen op hun meest voorkomende vragen.

Alle hulpmiddelen van de app zijn in het Engels:

Gratis in de App Store

Small talk: anderen leren kennen

De app bevat ook een sectie over small talk onderwerpen, wat essentieel is voor het opbouwen van relaties met belangrijke mensen op de set, waaronder ontwerpers, modellen en fotografen. De app biedt ook tips en advies over hoe je je kunt voorbereiden op vragen van de media, zoals die op rode lopers worden gesteld.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Casting Spel: Terwijl je wacht…

Als je model wilt worden en als model wilt werken, moet je weten dat je veel zult moeten wachten! Bij castings, maar ook bij klussen waar andere modellen worden gefotografeerd.

Een van de unieke kenmerken van The Model App is het casting spel, dat jonge modellen een leuke en interactieve manier biedt om hun kennis en vaardigheden te testen terwijl ze wachten op hun casting. De app bevat ook een merkquiz en een quote van de dag om gebruikers te betrekken en te motiveren.

Merk quiz: Wacht u nog steeds?

Train je hersenen! Hoeveel weet jij over de grote modemerken? Balenciaga, Chanel, Givenchy & Co. test je vaardigheden!

Alle functies: App versie #1

Over het geheel genomen is“The Model App” een uitstekende bron voor jonge modellen die net aan hun carrière beginnen of die hun vaardigheden willen verbeteren. Het biedt een uitgebreide gids voor de industrie, inclusief tips en advies over casting, small talk onderwerpen en media interviews. Met zijn interactieve functies en een directory van geweldige modellenbureaus, is The Model App zeker een onmisbaar hulpmiddel voor aspirant-modellen wereldwijd.

Gratis in de App Store