FIV Magazine #1 met Model Angelina Kirsch + Influencer Luisa van Styleroulette (Blogwalk) + Designer DIMITRI + meer!!!

Ontvang ons modetijdschrift Best Of 2016 nu bij MAGCLOUD! Alle hoogtepunten: Interview, foto’s, Fashion Week en nog veel meer interessante artikelen samengevat. Hier zijn de beste interviews van de laatste maanden! Ingesloten in het tijdschrift:

  • TV hoogtepunt – Curvy Supermodel met Angelina Kirsch en Harald Glööckler
  • Model agent – Ellen Dörflinger over haar kinder modellen bureau
  • Blogger Special – Luisa van Styleroulette over haar baan (Blogwalk)
  • Portret – Modefotograaf Oliver Rudolph met exclusieve fotoserie
  • Terugblik Fashion Week – 3 geselecteerde hoogtepunten met fotomateriaal met catwalkfoto’s van Lena Hoschek, Brachmann en Dimitri

Afdrukken of downloaden!

Hier kunt u het nieuwe tijdschrift kopen met alle interviews en foto spreads: FIV Magazine #04/12

In ons nieuwe magazine willen we onze lezers uit Hamburg, Berlijn, München, Keulen en Düsseldorf een nieuw inzicht geven in de mode-industrie, net als in de blog. We nemen je mee naar Fashion Week en kijken achter de schermen! In de zomer, Heidi Klum’s Germanys Next Topmodel, nu Curvy Supermodel met Angelina Kirsch. We analyseren de TV hoogtepunten! Plus, zoals altijd, ontmoeten we influencers en bloggers uit de modewereld! Luisa van Styleroulette (Blogwalk) en fulltime blogger Vicky Wanka en nieuwkomer TheRubinRose staan ook in het magazine. Naast de bloggers vindt u ook een interessant interview met de jonge modellenbaas Ellen Dörflinger. Het Düsseldorfse bureau bestaat sinds 2014 en bureaubaas Ellen mikt hoog! Zij plaatst kindermodellen in reclamecampagnes, tv-series en fotoshoots. We spraken met haar over hoe het is om met kindermodellen te werken en wat haar baan als modellenagent voor kinderen zo speciaal maakt!

We zijn zo blij dat het magazine af is na al die vele, vele dagen van lay-outs, foto’s en interviews! Als u suggesties heeft voor onze redactie voor onze volgende uitgave, laat dan gerust een reactie achter (hieronder)!

Cover + exclusieve fotoserie door modefotograaf Oliver Rudolph

Natuurlijk hebben we ook een van de beste fotografen te pakken gekregen! Mode fotograaf Oliver Rudolph. Wij hebben een exclusief portret van de fotograaf en tonen enkele van zijn sterkste foto’s met New Naces en absolute profs. Sommige van de opnamen zijn nog niet gepubliceerd, kijk maar eens! Op de cover van het eerste nummer staat Anika Menningen van het modellenbureau CM Models. We zouden heel blij zijn als u het eerste nummer van ons tijdschrift goed vindt! Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het tijdschrift en alle interviewpartners. Natuurlijk ook de agentschappen en managers en achter hen. Speciale dank voor deze uitgave gaat uit naar het modellenbureau Place Models, Keolas Kids, CM Models en het blognetwerk Blogwalk.