Alexander McQueen video’s: Ontwerper, modeshows en reportages

Alexander McQueen – Alexander McQueen is een van de meest invloedrijke ontwerpers van de 21e eeuw. Met zijn innovatieve ontwerpen en indrukwekkende modeshows heeft hij een blijvende stempel gedrukt op de modewereld. In dit artikel vind je interessante video’s van het ontwerpersmerk Alexander McQueen: het aangrijpende levensverhaal van de ontwerper, de nieuwste modeshows en spannende kenmerken die hem tot een van de beroemdste ontwerpers van onze tijd hebben gemaakt, onderzoeken.

Alexander McQueen: Het verhaal van de sterontwerper

Alexander McQueen was een ontwerper die een revolutie teweegbracht in de modewereld. Van zijn nederige begin in Londen tot zijn rol als een van ‘s werelds bekendste ontwerpers, zijn leven was een van de mooiste maar ook tragischste levensverhalen in de modewereld. Leer in deze video meer over de persoon achter het merk – zijn persoonlijke uitdagingen en de invloeden die zijn mode hebben gevormd.

Is je interesse gewekt en wil je nog dieper in het verhaal van McQueen duiken? Bekijk dan nu de hele film over de sterontwerper!

Klik hier voor de trailer:

Alexander McQueen: Modeshows van het merk

De Lente Zomer 2023 modeshow van Alexander McQueen was een meesterwerk van creativiteit en innovatieve ontwerpen die de geest en esthetiek van het merk perfect belichaamden. De “First Sight” collectie van Alexander McQueen gaat over de zoektocht naar menselijke connectie. In Londen presenteerde het merk zijn nieuwe lente/zomercollectie 2023 onder een enorme transparante luchtbel op het grandioze terrein van Greenwich Naval College – een magische achtergrond.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

“De menselijke anatomie, de anatomie van kleding, de anatomie van bloemen.” Een verkenning van schoonheid en kracht door middel van kleermakerswerk en een focus op snit, proportie en silhouet. De basis van mode, op maat gemaakt voor het lichaam en geïnspireerd door het lichaam van binnen. De “Anatomy” herfst/wintercollectie 2023 combineerde edgy stoffen en snitten met opperste elegantie. De modellen paradeerden over de catwalk in een gedimde sfeer.

Alexander McQueen: opwindende eigenschappen

Kaia Gerber x Alexander McQueen: De Slash Tas

Samenwerkingen tussen ontwerpers en beroemdheden hebben altijd veel indruk gemaakt in de modewereld. Het merk heeft een nieuwe campagnevideo uitgebracht met Kaia Gerber, waarin de pre-collectie “Slash Bag” voor vrouwen uit de nieuwe lente/zomer 2023 creatief wordt getoond te midden van een futuristische dystopie. De combinatie van McQueen’s creatieve visie en Gerber’s unieke stijl belooft een unieke collectie op te leveren die zowel avant-gardistisch als draagbaar is.

Sophie Muller x MetteNarrative x Alexander McQueen: De sprintloper

De samenwerking tussen Alexander McQueen en de bekroonde videoclipregisseur Sophie Muller en filmmaker Mette Narrative heeft veel stof doen opwaaien in de mode- en kunstwereld. Deze unieke samenwerking belooft een verbluffende visuele weergave te geven van de creatieve visie van Alexander McQueen en een nieuwe standaard te zetten voor modefotografie. Je kunt het indrukwekkende resultaat zien in de volgende video – waarin de Sprint Runner sneaker van het merk op artistieke wijze wordt getoond.