Brachmann – Mode voor mannen! Modeshow, Berlijnse modeweek SS17

Mode voor mannen – Nog een echte insider tip op de Berlin Fashion Week. Daarom zijn we erg blij deel uit te maken van de huidige collectiepresentatie van Brachmann. Op de laatste dag van de Berlijnse modeweek, na vele shows en aftershows. Maar, het is de moeite waard om eens te kijken naar het vooruitstrevende label voor herenmode. Brachmann moderniseert herenkledingklassiekers met een speelse benadering van hybriden, details en silhouetten, geïnspireerd door architectuur, moderne kunst en popcultuur.

Brachmann – lente/zomer collectie 2017 voor mannen

In tegenstelling tot de runway shows, was de show in de me Collectors Room Berlin goed te doen. In showroommodelkarakter presenteerden de herenmodellen fijne snitten en zeer stadse stijlen. De Brachmann Menswear S/S 2017 collectie is geïnspireerd op maritieme klassiekers zoals het zeemanshemd en de zeemansbroek, de duffeljas en de Guernsey jumper. Nauwkeurige sneden met strenge architectonische lijnen, geometrische vormen, duidelijke assen, in elkaar grijpende vlakken en toegepaste plooien bepalen het beeld. De kleuren schommelen tussen donkerblauw en wit, zandkleuren vormen contrapunten. De stoffen variëren van katoen, linnen en wol voor overhemden, broeken, pakken en vesten, tot merinowol voor truien en vesten, tot waterdichte katoenen stoffen voor lichte jassen en jacks. De expressie van deze post-klassieke collectie varieert van urban chic tot minimalistische elegantie.

Meer informatie over het Brachmann-label vindt u hier:

Foto’s | Courtesy of Brachmann Meanswear door Rafael Poschmann

brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (2) brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (3)

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Foto’s | Rafael Poschmann

brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (4) brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (5)

 

 

brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (6)

Foto’s | Rafael Poschmann

brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (7) brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (8) brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (9)

Foto’s | Rafael Poschmann

brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (10) brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (11)

 

 

brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (12) brachmann-fashion-week-mode-mann-maenner-herren-kollektion-fruejahr-sommer-2017-trends (13)

Foto’s | Courtesy of Brachmann Meanswear door Rafael Poschmann

Het modemerk: Brachmann. Mode voor de moderne man

De postklassieke collecties combineren de schoonheid van nieuwe vormen met een precieze pasvorm, fijne stoffen die in Europa van natuurlijke vezels worden geweven en handwerk in Duitsland. Brachmann Menswear staat voor vooruitstrevende mannenmode van urban chic tot minimalistische elegantie voor de moderne man die creatief uitdrukking wil geven aan zijn individuele versie van de mannelijke identiteit met respect voor de codes en stijl van de klassieke traditie. Sinds 2014 exposeert het label zijn collecties op de Fashion Week Berlin, beurzen in Parijs en de Rough Edges showroom in Düsseldorf.

Meer informatie over het Brachmann-label vindt u hier: