Kim wint de finale van Germanys Next Topmodel 2016!

Kim kiest Germanys Next Topmodel voor zichzelf en wint het 11e seizoen rond Heidi Klum, Michael Michalsky en Thomas Hayo! Palma de Mallorca – De avond van de grote beslissing! In het verleden werden hier de stierengevechten van Palma gehouden, vandaag de finale van GNTM 2016.

GNTM 2017! Alle kandidaten en afleveringen van German’s Next Topmodels 2017.

FIV Backstage Vlog – Germanys Next Topmodel Finale

Onze FIV-redactie (Stephan, Horst en Sabrina) was voor jullie bij de GNTM-finale 2016. We ontmoetten spannende interviewpartners, waaronder Lovelyn Enebechi (GNTM-winnares 2013), Vanessa Fuchs (GNTM-winnares 2015), Honey (Alexander Keem) en Riccardo Simonetti, die alles op Snapchat volgde voor RED! (Pro7) volgde alles op Snapchat. De laatste vijf topmodellen strijden om de overwinning van 2016, het modellencontract en de cover van Cosmopolitian. We waren er live voor jullie, hier is onze vlog:

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Vanessa Fuchs (winnares 2013), interview in de Topmodel Arena

Kim is Top Model 2016 en wint het 11e seizoen

Vijf Topmodel-finalisten waren nog in de running voor de titel, het modellencontract en de cover van Cosmopolitian. Velen speculeerden wie de cover zou winnen, waaronder wij in de Topmodel Social Media Check. Maar uiteindelijk stond Kim tussen honderden fans, VIP’s, de jury en de camera’s in Cosmopolitian, in Palma de Mallorca, Spanje. Zo wint ze het modellencontract ter waarde van 200.000 euro waar iedereen om vocht. Fata, Elena, Jasmin en Taynara zijn eruit – Kim is de stralende winnares van 2016. Tot zondag zijn we nog bezig met het bewerken van het videomateriaal, het sorteren van foto’s, teksten en emoties. Wij waren er backstage bij en hebben spannende interviews voor u verzameld. Van Lovelyn Enebechi (GNTM-winnares 2013), Vanessa Fuchs (GNTM-winnares 2015) en van model Alexander Keem, beter bekend als “Honey”. We ontmoetten ook Mathieu Carrière, acteur en vader van GNTM Elena, die de overwinning van 2016 nipt misliep. Je kunt alle interviews de komende dagen hier vinden, op Fashion Interview!

Topmodellen geïnterviewd voor de GNTM-finale

Kim, Fata, Elena, Jasmin en Taynara staan in de finale van Germany’s Next Topmodel 2016! Het begint allemaal op 12.05. vanaf 20.15: De winnaar 2016 bij de GNTM finale in Mallorca. We zullen live verslag uitbrengen vanuit Mallorca, hier op Fashion-Interview.com vanaf de show. Team Michael of Team Thomas – wie zal de race winnen? De GNTM-jury rond Heidi Klum beslist over de winnaar van Germany’s Next Topmodel.

Social Media Check – Fata en Elena staan voor in de Topmodel finale!

Uit de social media check op Facebook en Instagram blijkt dat er twee favorieten zijn! De laatste uren zijn aangebroken! Wie ligt voor in de race voor de finale van Germanys Next Topmodel 2016? Als de fans op Facebook en Instagram zouden mogen bepalen wie er wint, zouden we al een duidelijke uitslag hebben. Met bijna 123.791 Facebook-likes ligt de Facebook-fanpagina van Fata (21, Berlijn) ver voor! Op Instagram daarentegen scoort Elena (19, Hamburg) met 244.986 volgers (op deze dag, 10.05.). Fata en Elena zijn de kanshebbers voor de cover op donderdagavond op Pro7. Beiden zitten in het team van Thomas Hayo en strijden al sinds aflevering 1 voor de overwinning. Donderdag zal de jury rond Heidi Klum beslissen wie van de topmodellen gaat winnen!

Fata (21, Berlijn) – Topmodel Finalist 2016

Elena C. (19, Hamburg) – Topmodel finalist 2016

De topmodellen hebben ook dit seizoen weer veel gereisd, van Berlijn naar Lanzarote, Fuerteventura, LA, Miami, Milaan, Madrid, New York, LA, Sydney en terug naar LA. Hun laatste stop zal nu in Palma de Mallorca zijn. Daar zal de grote finale en de bekendmaking van de winnaar van 2016 plaatsvinden in het aloude Coliseo Balear. Heidi Klum, Thomas Hayo en sterontwerper Michael Michalsky zullen dit seizoen voor de laatste keer samen als jury voor de camera verschijnen. Optredens van Jay Sean ft. Sean Paul met het lied “Maky My Love Go”. Natuurlijk zijn er ook veel taken voor het toekomstige topmodel op 12 mei in Mallorca. Michael Michalsky: “Om op lange termijn succesvol te zijn als model, moet je meer te bieden hebben dan de perfecte maten en een mooi gezicht.” Maar na haar reis rond de wereld moet het voor de winnares en de andere modellen geen probleem zijn om deze laatste taak onder de knie te krijgen.

Interview met de finaliste van Germany’s Next Topmodel

Jasmin (20, Vorarlberg): “Ik kijk uit naar Jay Sean en Sean Paul.”

Wat was je hoogtepunt van het seizoen? “Dat was Australië. Ik heb er altijd al heen willen gaan. De mensen en de omgeving waren sensationeel, de opnames waren mega.”
Wat zou je doen met de prijs van de winnaar? “100.000 euro is een hoop geld. Ik zou er een deel van doneren.” Waar kijk je naar uit in de finale? “Ik kijk er het meest naar uit om op te treden met Jay Sean en Sean Paul. Dat wordt mijn hoogtepunt in de finale.”

Wat de GNTM jury zegt over topmodel Jasmin

De beoordeling van de jury: Michael Michalsky: “Jasmin is ‘The Body’. Ik ben een grote fan van haar. Ze is een geweldige jonge vrouw.” Thomas Hayo: “Jasmin is als een standbeeld: ze heeft de perfecte maten, het perfecte lichaam en is mooi. Zij heeft veel vuur en is een sterke persoonlijkheid – dat zal haar enorm helpen in de internationale modellenwereld. Ze is ook een beetje een plaaggeest, maar dat is niet noodzakelijk een nadeel deze dagen. Van de basisvereisten, is Jasmin een topmodel die ik me heel goed kan voorstellen in New York. Ten eerste zullen de mensen daar van haar houden en ten tweede kan ze zich daar laten gelden.”

Kim (20, Bad Homburg): “Leonardo DiCaprio was mijn hoogtepunt. “

Wat was je hoogtepunt van het seizoen? “Mijn hoogtepunt was het amfAR gala in New York. Het was de meest schaamteloze avond die ik tot nu toe heb meegemaakt. Het was een kijkje in een wereld waar je in kon komen als je het maakte als model. Heidi in privé zien en Leonardo DiCaprio ontmoeten was zeker een hoogtepunt.” Wat zou je doen met de prijs van de winnaar? “Ik wil iets goeds doen voor mijn moeder.” Waar kijk je naar uit in de finale? “Ik ben mega opgewonden dat mijn familie en beste vrienden er zullen zijn. Afgezien van het feit dat het een superleuk live-evenement wordt met geweldige muziek, geweldige artiesten en mooie outfits, is het leukste dat mijn familie het van dichtbij kan meemaken.”

Michael Michalsky Thomas Hayo op Top Model Kim

Beoordeling van de jury: Michael Michalsky: “Voor mij is Kim de coole blondine met icoonstatus. We zullen nog veel van haar zien, ze heeft een mooie carrière voor zich.” Thomas Hayo: “Kim is solide en hardwerkend. Ze is een meisje waar je 100% op kunt vertrouwen. Ze heeft zichzelf gevonden op onze reis en is veel cooler geworden. Enerzijds visueel door de make-over, maar ook qua persoonlijkheid. Je kunt zien dat ze haar leven heeft veranderd. Kim is voor onze ogen ongelooflijk veranderd. De Kim die bij ons kwam en de Kim die in de finale zit zijn voor mij bijna twee totaal verschillende mensen.”

Elena (19, Hamburg) zegt over zichzelf: “Ik ben een zuinig mens.

Wat was je hoogtepunt van het seizoen? “Mijn hoogtepunt van het seizoen was het amfAR gala met Heidi. Niet alleen omdat we op een andere manier naar buiten traden dan we normaal bij ‘Germany ́s next Topmodel’ doen, maar ook omdat we Heidi van een heel andere kant leerden kennen.” Wat zou je doen met de prijs van de winnaar? “Ik ben een extreme geldbespaarder. Ik kan me voorstellen dat ik het zou sparen, investeren of beleggen.” Waar kijk je naar uit bij de finale? “Ik kijk het meest uit naar die adrenalinestoot als ik met mijn vier meiden het podium op ga. Je weet op dat moment: het is live en je familie is erbij – naar dat gevoel kijk ik uit.”

De jury over Topmodel Elena

De beoordeling van de jury: Michael Michalsky: “Elena is de lange blonde, met een supergroot charisma en een van de mooiste gezichten.” Thomas Hayo: “Elena is als een kameleon. Ze ziet er waanzinnig goed uit – als een klassieke filmster en tegelijk modern met de dikke wenkbrauwen en ook ongelooflijk expressief. Ze heeft acteertalent en voor de camera is Elena uiterst veranderlijk en dat is in de wereld van vandaag belangrijker dan ooit.”

Taynara (19, Stadtlohn): “Ik kijk uit naar het ‘All Eyes On You’-moment.”

Wat was je hoogtepunt van het seizoen? “Mijn persoonlijke hoogtepunt van het seizoen was het moment dat mijn vader als verrassingsbezoeker naar de show kwam. Je miste de familie, je had heimwee, en plotseling komt er iemand van thuis en dat was een onbeschrijfelijk moment en het mooiste geschenk dat Heidi ons kon geven. Dat was voor mij het mooiste en meest betekenisvolle moment van het seizoen.” Wat zou je doen met de prijs van de winnaar? “Ik heb geen speciale wens. Ik heb familie in Brazilië die het financieel niet zo goed heeft. Ik wil hen graag steunen en ook iets terugdoen voor mijn ouders.” Waar kijk je naar uit in de finale? “Ik kijk echt uit naar de opening. Het moment dat je naar buiten loopt, je familie erbij is en het ‘alle ogen op jou gericht’ is – dat wordt zo’n geweldig moment.”

Beoordeling van de juryleden

Michael Michalsky: “Taynara is ons seizoen zonneschijn. Ze brengt ons altijd in een goed humeur en is super ambitieus. Je kunt niet anders dan van haar houden.” Thomas Hayo: “Taynara is een meisje dat je in de ban houdt omdat ze zo waanzinnig lief is. Ze kan je voor zich winnen met een simpele glimlach. Ze heeft een talent voor beweging en weet precies hoe ze zichzelf in de schijnwerpers moet zetten. Bij Taynara zit elke beweging tot in de vingertoppen – dat is een belangrijk aspect in de modellenwereld.”

Fata (21, Berlijn): “Ik wil voor mijn moeder een inbouwkeuken kopen.”

Wat was je hoogtepunt van het seizoen? “Mijn persoonlijke hoogtepunt van het seizoen was het halen van de finale. Dat was een zeer emotioneel moment voor mij.” Wat zou je doen met de prijs van de winnaar? “Ik zou voor mijn moeder een inbouwkeuken kopen. Ook belangrijk voor mij: ik wil absoluut blijven werken en niet op het geld rusten. Ik wil het maken als model.” Waar kijk je naar uit in de finale? “Ik kijk uit naar de finale, alleen al vanwege het grote publiek. Er zijn veel beroemde gasten en muziekacts, het is live, de familie zit erbij, er zijn veel ‘special effects’. Ik kijk er naar uit dat we als groep weer een geweldige slotwandeling kunnen maken.”

Dit is hoe de jury Topmodel Fata beoordeelt

Michael Michalsky: “Fata is de coole brunette, met een geweldig figuur – gekoppeld aan een flinke portie intelligentie.” Thomas Hayo: “Fata is elegant, stijlvol en heeft veel gratie. Een klassieke schoonheid, maar een die ook modern kan zijn. Fata kan zichzelf intelligent presenteren – een absoluut topmodel.”

Michael Michalsky – Zijn hoogtepunten van het 11e seizoen GNTM

Michael Michalsky: “Er waren veel hoogtepunten. Bijvoorbeeld toen mijn Kim de baan bij Opel kreeg of Fred in de openingsshow met haar geluksbroek op de catwalk kwam en haar strijdmantra uit volle borst schreeuwde. Maar eigenlijk was het hele seizoen een enkel hoogtepunt voor mij. Ik heb met veel plezier samengewerkt met Heidi, Thomas en het team. En de kandidaten waren ook een ongelooflijke verrijking voor mij, omdat ik als het ware van de ene dag op de andere elf dochters kreeg toevertrouwd. En dat was voor zes maanden. Ik heb veel kunnen leren.

Thomas Hayo – Hoogtepunten van het seizoen

Thomas Hayo over zijn hoogtepunt van het elfde #GNTM-seizoen: “Mijn persoonlijke hoogtepunt was de halve finale, toen alle vier de modellen van Team Thomas het echt tot de finale schopten. Dat maakte me ongelooflijk gelukkig. Er zijn nog nooit vijf modellen in de finale geweest. Het laat zien hoe goed we gewerkt hebben tijdens het seizoen.”

Alle afleveringen van Germanys Next Topmodel op een rij

De topmodellen – Een van hen is de GNTM winnaar 2016

Nog steeds in de running voor de titel en cover van Duitsland’s Next Topmodel winnares zijn:

Team Michael

  • Kim

Team Thomas

  • Elena
  • Fata
  • Jasmine
  • Taynara

De laatste foto’s van de TV show met Heidi Klum, Thomas Hayo en Michael Michalsky

Wow! Alle 4 van team @thomashayo zitten in de finale! ????????

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .

@lara.topmodel.2016 vocht tot ze erbij neerviel, maar het was niet genoeg voor de finale. Niettemin: het allerbeste! #gntm #semifinals

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .

Zal Team Michael samen de finale ingaan? #gntm @michael.michalsky

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op am.

Een beetje gek, maar ook heel lief ? #gntm

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op

✌?️?

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020