De Model App: Geef je zelfvertrouwen een boost! Castings, Smalltalk +

De Model App – “Geef je zelfvertrouwen als model een boost! Kleine tools voor je zelfvertrouwen! Hoe? Door je voor te bereiden op je eerste modellencast, typische vragen en nog veel meer. Met de app kun je je gemakkelijk voorbereiden op je eerste casting, een praatje maken met modellen, ontwerpers, fotografen en meer. Nu beschikbaar voor je iPhone, Samsung en elk ander apparaat. Nu verkrijgbaar in de App Store!

De App: Klein gereedschap voor nieuwe gezichten

Training voor je eerste casting, je eerste gesprekjes op de set en interviews met de media of op rode lopers. Deze app van Model Agency One zal je zelfverzekerder maken! Gratis downloaden:


De functies: Vergroot je zelfvertrouwen!

Jouw app biedt een verscheidenheid aan kleine maar effectieve hulpmiddelen om je zelfvertrouwen als model een boost te geven. Of je je nu voorbereidt op je eerste auditie of gaat netwerken met professionals uit de branche, onze app heeft alles wat je nodig hebt om je zelfverzekerd en voorbereid te voelen.

Eenvoudige gebruikersinterface

Met onze gebruiksvriendelijke interface heb je snel toegang tot bronnen en training om je vaardigheden in small talk te verbeteren. Onze app biedt een reeks gespreksstarters en tips om zinvolle gesprekken te voeren met modellen, ontwerpers, fotografen en andere professionals uit de branche. Je leert hoe je een goede eerste indruk maakt, zelfvertrouwen opbouwt en netwerkt als een professional.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Voorbereiding voor modelgietwerk

Daarnaast biedt onze app een schat aan informatie en hulpmiddelen om je voor te bereiden op modelaudities. Je hebt toegang tot veelgestelde vragen en tips over hoe je deze kunt beantwoorden, evenals richtlijnen over hoe je jezelf en je portfolio zo goed mogelijk kunt presenteren. Met onze app voel je je zelfverzekerd en voorbereid op elke auditie, hoe uitdagend of intimiderend die ook is.

IPhone en Samsung, alle apparaten

Het beste van alles is dat onze app beschikbaar is voor alle apparaten, inclusief iPhone en Samsung. Je hebt overal toegang tot onze bronnen en training – thuis, onderweg of bij een casting. Met onze app heb je altijd de tools die je als model nodig hebt binnen handbereik.

App samenvatting: Het is geweldig!

Samengevat is onze app een must-have voor aspirant-modellen die hun zelfvertrouwen een boost willen geven en willen slagen in de industrie. Met onze kleine maar effectieve hulpmiddelen ben je goed op weg om je dromen waar te maken en een succesvol model te worden.
Sleutels:

  • Gratis verkrijgbaar in de App Store
  • Kleine hulpmiddelen voor je zelfvertrouwen
  • Gericht op castings, interviews en koetjes en kalfjes
  • Bevat: Het MAO Nieuws

Waarom we de app hebben gemaakt: Training om geaccepteerd te worden door agentschappen

Waarom we de app hebben gemaakt!

Deze app geeft je de training die je nodig hebt om aan de slag te gaan met eenvoudige Q&A-tools: castings van bureaus, small talk op de set, nieuws + meer.

Model worden in een grote modestad als New York, Parijs, Milaan of Londen kan een spannend en uitdagend carrièrepad zijn. Hier zijn een paar dingen waar je aan moet denken en waar je op moet letten!

Het belangrijkste: ga naar een goed modellenbureau!

Een gerenommeerd modellenbureau kan je helpen voet aan de grond te krijgen in de branche en je in contact brengen met topklanten. Onderzoek bureaus zorgvuldig en kies er een met een goede reputatie en een goede staat van dienst als het gaat om het plaatsen van modellen bij grote klanten.

Bereid jezelf voor! Korte training voor je carrière

Binnenkomen bij een topmodellenbureau is geen gemakkelijke taak. De concurrentie is hevig en bureaus zijn altijd op zoek naar modellen (scouting) met de juiste uitstraling en persoonlijkheid om hun merk te vertegenwoordigen.

Daar is hun app voor. Ze begrijpen dat je voorbereiden op een auditie zenuwslopend kan zijn, vooral als je nieuw bent in de industrie. Hun app biedt je gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om te oefenen en je antwoorden te perfectioneren op vragen die vaak gesteld worden tijdens modelaudities.

Met hun vraag- en antwoordhulpmiddelen kun je vragen over je ervaring, metingen en interesses oefenen, zodat je je zelfverzekerd en goed voorbereid voelt wanneer je agenten ontmoet.

Maar dat is niet alles. Ze weten ook dat koetjes en kalfjes op de set belangrijk kunnen zijn. Hun app bevat training over hoe je zinvolle gesprekken kunt voeren met fotografen, ontwerpers en andere professionals uit de industrie. Met hun tips en trucs leer je een geweldige indruk te maken en langdurige relaties op te bouwen met mensen die je kunnen helpen je carrière vooruit te helpen.

En als je op de hoogte wilt blijven van het laatste modenieuws en de laatste trends, dan kun je ook bij hen terecht. Ze bieden samengesteld nieuws en inzichten uit de modewereld om je op de hoogte en up-to-date te houden.

Over het algemeen is hun app ontworpen om aspirant-modellen de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen in de industrie. Of je nu net begint of je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, hun app kan je daarbij helpen.

Gratis downloaden

Nu in de App Store.