Vastgoed Podcast: De 9 beste podcasts op Apple, Spotify & Co. – prijzen, beheer, investering

De 9 beste podcasts voor vastgoed in Duitsland – Wil je je kennis over vastgoed uitbreiden en meer leren over investeringen, vastgoedbeheer en technische termen? Naast de beste apps voor vastgoed hebben we een selectie gemaakt van de beste podcasts voor vastgoed met waardevolle inzichten en praktische tips. Van investeringsstrategieën tot de laatste ontwikkelingen in de sector, deze podcasts tillen je vastgoedkennis naar een hoger niveau.

Cash & Flow: Podcast voor investeerders

De Cash & Flow podcast is speciaal ontworpen om je als beginnende vastgoedbelegger een uitgebreide kennisbasis te bieden. Met regelmatige nieuwe afleveringen biedt deze podcast een schat aan informatie om u te helpen weloverwogen vastgoedinvesteringsbeslissingen te nemen en uw investeringsstrategieën te verbeteren.

Leren investeren: In deze podcast leer je stap voor stap hoe je succesvol kunt investeren in vastgoed. Van het kiezen van het juiste vastgoed tot het berekenen van het rendement en effectief vastgoedbeheer, alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Je krijgt waardevolle tips en bewezen strategieën om het potentieel van je investeringen te maximaliseren.

Vastgoedbeheer: Een succesvolle vastgoedinvestering vereist ook een efficiënt beheer. In de podcast “Cash & Flow” leert u hoe u uw vastgoed effectief kunt beheren om stabiele inkomsten op lange termijn te genereren. Van huurdersbeheer tot onderhoud en verhuurstrategieën, praktische inzichten en best practices worden gedeeld.

Actuele onderwerpen: Naast de basis, behandelt de podcast ook actuele onderwerpen in de vastgoedsector. Je blijft op de hoogte van nieuwe wetswijzigingen en technologische innovaties zoals het verwarmingsverbod, warmtepompen, zonnesystemen en muurkasten. Zo kun je trends en ontwikkelingen herkennen en je kennis hierop aanpassen om met een vooruitziende blik te handelen bij je investeringen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Van Immobilien-Erfahrung.de:

Immocation Podcast: Echte verhalen

Op de immocation Podcast leer je hoe je succesvol rijkdom kunt opbouwen door middel van onroerend goed, als pensioenplan, basis voor financiële vrijheid, vervroegd pensioen of zelfs fulltime werk. Hier delen de hosts verhalen van hun coaches en de community en bieden ze exclusieve content, waaronder geselecteerde YouTube-series, om uw kennis over investeren in vastgoed uit te breiden en u op weg te helpen naar succes.

Vastgoed Wiki: De basiskennis

“Immobilien Wiki” – De podcast “Immobilien Wiki” is speciaal ontworpen voor vastgoedinvesteringsbeginners zoals jij die specifiek hun kennis van technische termen en basisprincipes van de vastgoedwereld willen uitbreiden. In deze podcast worden de populairste en meest gelezen artikelen van de Vastgoed Wiki in een korte en begrijpelijke vorm gepresenteerd.

Populaire bijdragen van de onroerend goed wiki: De wiki omvat een breed scala aan technische termen en informatie over het onderwerp onroerend goed. De podcast “Immobilien Wiki” selecteert de bijdragen die het meest worden aangevraagd en gelezen door andere luisteraars zoals jij. Dit geeft u de kans om u te concentreren op de meest relevante onderwerpen en uw begrip van de vastgoedsector te verdiepen.

De podcast “Immobilien Wiki” biedt je elke dag nieuwe afleveringen. Je kunt hem gratis vinden op platforms zoals Apple Music, Spotify, Amazon, Deezer en nog veel meer. Of je nu aan het opruimen bent, in de auto zit of aan het sporten bent, je hebt altijd en overal de mogelijkheid om je kennis over vastgoed uit te breiden.

Van Immobilien-Erfahrung.de:

Tip! Koop je eerste huis (goedkoop)

Wil je je geld investeren in vastgoed? Wij hebben 30 stappen voor je eerste vastgoedaankoop als investering. Investeren betekent kopen en verhuren. In het ideale geval krijg je zoveel huur dat je woning zichzelf terugbetaalt!

Leer hier hoe je dat doet:

De Immopreneur Podcast

“The Immopreneur Podcast – Als je geïnteresseerd bent in vastgoedontwikkeling en vastgoedondernemerschap, dan is The Immopreneur Podcast iets voor jou. Hier leer je uit eerste hand van succesvolle vastgoedondernemers hoe zij hun projecten analyseren, deals sluiten en hun vastgoedbedrijf opbouwen. Of je nu zelf aan de slag wilt in de vastgoedsector of gewoon meer wilt weten over dit spannende vakgebied, deze podcast biedt je inspirerende verhalen en waardevolle inzichten in de wereld van vastgoedondernemers.

Immo Insider: Breed spectrum

“Immo Insider – Duik in de wereld van vastgoedfinanciering met de podcast Immo Insider. Hier krijg je uitgebreide informatie over verschillende financieringsopties, tips over het kiezen van de juiste kredietverstrekker en belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden bij het financieren van vastgoed. Deze podcast is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zijn vastgoedprojecten succesvol wil financieren.

Van Engels & Völkers:

De Verhuurder Podcast: Zegt het voort

“The Landlord Podcast” – The Landlord Podcast is een waardevolle bron voor alle verhuurders en degenen die geïnteresseerd zijn in het verhuren van onroerend goed. Alle relevante onderwerpen met betrekking tot verhuur komen aan bod, waaronder juridische aspecten, huurovereenkomsten, huurderselectie, huurdersmanagement en het optimaliseren van huurinkomsten. Of u nu al een verhuurder bent of erover denkt om een woning te verhuren, deze podcast biedt u praktische tips en nuttige inzichten om uw verhuuractiviteiten succesvol te maken.

Van ImmoScout24:

Vastgoedbelegger Podcast

“Der Immobilieninvestor is een podcast die gespecialiseerd is in duurzame investeringen in vastgoed. Hier leer je hoe je hoogrenderend vastgoed kunt vinden, welke investeringsstrategieën succesvol zijn en hoe je je vastgoedportefeuille duurzaam kunt maken. De podcast biedt waardevolle inzichten in de wereld van duurzaam investeren in vastgoed.

Door Alex Fischer:

Oud Maar Beton Goud

“Oud Maar Betongold” – Fabian Fröhlich, die zichzelf omschrijft als een sympathieke “doener”, geeft in zijn podcast gemakkelijk te gebruiken tips over vastgoed, investeringen en ondernemerschap. Met zijn hands-on mentaliteit en easy-going manier spreekt hij vooral de jongere generatie aan die direct wil beginnen met het bereiken van financiële welvaart door middel van slimme vastgoedstrategieën. Hoewel de podcast sinds 2021 geen nieuwe afleveringen meer heeft, zijn de oude afleveringen zeker het beluisteren waard en bieden ze waardevolle kennis voor succes op de lange termijn.

L’Immo: vastgoed- en huisvestingssector

“L’Immo” – De vastgoedsector ondergaat een transformatie. In onze podcast hoor je toonaangevende geesten praten over uitdagingen, politieke beslissingen, oplossingsrichtingen en nieuwe ontwikkelingen. Dirk Labusch en Iris Jachertz, de hoofdredacteuren van “immobilienwirtschaft” en “DW Die Wohnungswirtschaft”, stellen actuele en persoonlijke vragen. Blijf op de hoogte van de vastgoedsector.

De beste apps voor onroerend goed

Mis de kans niet om te profiteren van deze geweldige vastgoedpodcasts! Leer, investeer en beheer vastgoed met de podcast “Cash & Flow”, terwijl de podcast “Real Estate Wiki” de belangrijkste technische termen op een begrijpelijke manier uitlegt.

Beluister ze gratis op platforms zoals Apple Music, Spotify, Amazon, Deezer en nog veel meer. Gebruik je tijd effectief door je vastgoedkennis te vergroten tijdens het woon-werkverkeer, in je lunchpauze of tijdens een ontspannende wandeling. Begin nu en bouw je vastgoedkennis stap voor stap op!

Veel plezier met leren!