Lena Hoschek – Ahoy en losgooien! Modeshow, Berlijnse modeweek SS17

Anker uit, losgooien! Een hoogtepunt van de Berlijnse modeweek is Lena Hoschek. Alle redacteuren, bloggers en beroemdheden kijken uit naar de nieuwe collectie van de bijzondere ontwerper uit Oostenrijk. Deze keer neemt Lena Hoschek ons mee naar de oevers van de Baltische Zee in het kader van de Mercedes Benz Fashion Week Berlin. Degenen die haar kennen weten dat zij haar mode ontwerpt op een zeer afgezonderde manier, ver weg van de drukte van de grote steden. Maritieme invloeden, geraffineerde snits en vintage: dit alles zien we vandaag in de nieuwe AHOY-collectie.

Key Looks – Lena Hoschek’s lente/zomer collectie 2017

De collectie vertelt het verhaal van een badcultuur die rond 1900 begon. De badmode van de jaren ’20 tot ’40, die vroeger nog een hoge hals had, onderging een revolutionaire transformatie naar onthullende snitten en vrouwelijke silhouetten. Door de pas ontdekte openheid van de strandmode, straalt dit tijdperk een flair uit die staat voor vrouwelijkheid en pure levenslust. Een levensvreugde die ook te vinden is op het eiland Rügen, met name in de badplaats Binz, die beroemd is om zijn badplaatsarchitectuur en tevens een kuuroord is.
en inspiratiebron wordt geleefd.

Foto’s: Met dank aan Lena Hoschek by getty images

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(1) lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(2) lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(3)

Foto’s Getty Images

lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(4)

Foto’s Getty Images

Met romantisch speelse en op de vrouw afgestemde ontwerpen zorgen de maritieme looks van de kledingmaker voor een frisse zeebries, zelfs midden in de stad. Onder het geluid van meeuwen en een relaxte singer-songwriter soundtrack flaneren de modellen over het zandkleurige tapijt alsof ze op een promenade lopen.

lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(5) lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(6)

Foto’s Getty Images

lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(7)

 

 

lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(8) lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(9)

Foto’s Getty Images

Deze invloeden zijn terug te vinden in de zomerse ontwerpen van de AHOY-collectie. Naast figuurflatterende jurken met slim uitgesneden bustiers die aan vintage badpakken doen denken, zijn er ook mooie playsuits met matrozenkraagjes en Marlene-broeken met wijde pijpen die in de taille zitten. Naast de verschillende snitten springt Lena Hoschek’s niet aflatende aandacht voor details bij de verwerking van de afzonderlijke materialen onmiddellijk in het oog. Zo ontmoeten jersey en seersucker oogjes en koordjes en delicaat kant robuust katoen.

lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(10) lena-hoschek-ahoy-kollektion-modenschau-berlin-fashion-week-models-runway-(11)

Foto’s Getty Images

Ontwerpster Lena Hoschek over haar collectie

“Ik heb er echt van genoten om letterlijk in de maritieme wereld te duiken, me te verliezen in het onderzoek en me over te geven aan de clichés. Ik kijk nu al uit naar een zomer vol lust en joie de vivre en naar de matrozenjurk die onnavigeerbaar wordt,” aldus de getalenteerde ontwerpster. Lena Hoschek maakt de gebruikelijke geperfectioneerde look van top tot teen compleet met speciaal gemaakte schoenen van Italiaanse makelij, leuke parasols en matrozenmutsen en kapiteinshoeden. Zoals gewoonlijk zorgt Maybelline New York voor een perfecte make-up met alarmrode lippen, klassieke eyeliner en rozige wangen. Het licht golvende, luchtige haar, gestyled door L’Oréal Professionnel, wordt een volle manen dankzij het merk Hairdreams, waarmee de zomerse en verleidelijke Sailor Girl-look compleet wordt gemaakt.

Als u meer over Lena Hoschek te weten wilt komen, kunt u natuurlijk ook alles wat belangrijk is online vinden:

VIP’s en beroemdheden bij de modeshow

Onder de talrijke gasten bij de show, die tot in de stahoogte werd bijgewoond, bevonden zich jarenlange bewonderaars en vrienden, zoals actrice Verena Altenberger, presentatrice Katja Burkhardt, modellen Franziska Knuppe en Mirja Dumont en ook Crazy Horse-ster Marla Blumenblatt.

Lena Hoschek Backstage – Make Up, Haar en Passen

Foto’s met dank aan Lena Hoschek by Lupi Spuma Fine Photography

lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(1) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(2) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(3) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(4)

Foto’s met dank aan Lena Hoschek by Lupi Spuma Fine Photography

lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(5) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(6) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(7)

Foto’s met dank aan Lena Hoschek by Lupi Spuma Fine Photography

lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(8)

 

 

lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(9) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(10) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(11)

Foto’s met dank aan Lena Hoschek by Lupi Spuma Fine Photography

lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(12) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(13) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(14)

Foto’s met dank aan Lena Hoschek by Lupi Spuma Fine Photography

lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(15) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(16) lena-hoschek-ahoy-kollektion-outfit-backstage-modenschau-berlin-fashion-week-models-designer-(17)

Als u meer over Lena Hoschek te weten wilt komen, kunt u natuurlijk ook alles wat belangrijk is online vinden: