Youtubers als Simon Desue maken hun kijkers aan het lachen met grappige video’s

Simon Desue is een van de meest succesvolle Youtubers uit Duitsland. Zijn kanaal wordt al door meer dan 3 miljoen mensen gevolgd. Hij vermaakt ze met grappige komedie video’s. Grappen, gekke experimenten en parodieën zijn een integraal deel van zijn account. De bekendste sketches op zijn profiel als internetentertainer heten “Swine Flu Song” (Mexicaanse griep lied), “The Crazy Doner Man” (de gekke döner man) en “SchülerVZ ist unnötig” (SchülerVZ is onnodig). Hij publiceerde zijn eerste video op 2 juli 2009, maar zijn carrière kwam pas echt van de grond toen hij in april 2010 elke dag een video uploadde op zijn tweede kanaal. Daarna volgden vele televisieoptredens. In 2011 was hij te zien in de tv-programma’s Die Schulermittler op RTL en taff op ProSieben. In 2013 was Simon Desue een van de sterren van Promi Big Brother op Sat.1 en vanaf 2014 speelde hij ook een grote rol in bioscoopfilms. Maar Simon is niet alleen succesvol als Youtuber en acteur, hij heeft ook 3 liedjes en 4 boeken gepubliceerd. Maar zijn passie is duidelijk komedie.

Youtuber zoals Simon Desue met grappige video’s

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continu licht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je Youtube studio. Wie zijn de populairste Duitse Youtubers? Onze Top 100 Youtuber!

PrankBrosTV zijn twee coole jongens met gekke ideeën

PrankBrosTv is het 2e kanaal van de PrankBros. Marvin en Kelvin zijn verantwoordelijk voor de twee youtube kanalen en houden ervan om hun kijkers aan het lachen te maken. PrankBrosTv staat bekend om zijn gekke video’s. Zo worden bijvoorbeeld 20 verschillende dranken gemengd en gedronken, wordt het dikste drankje ter wereld gecreëerd of wordt rubber voedsel getest. Er zijn ook grappige uitdagingen en experimenten om naar te kijken.

Rayfox maakt kijkers aan het lachen met creatieve video’s

Rafael vermaakt kijkers met grappige komedie video’s. Hij breekt gekke wereldrecords, maakt ongelooflijke dingen of vecht met zijn broer. Op zijn kanaal vind je ook video’s die hij samen met Bibisbeautypalace en Julienco heeft gemaakt. Bibi verfde zijn haar in één video en Julian plukte zijn wenkbrauw in een andere.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

EsKay inspireert het publiek met gevarieerde uitdagingen

Sebastian postte vroeger Minecraft video’s op zijn kanaal. Nu is een groot deel van het kanaal gevuld met komedie video’s. Vooral zijn verschillende uitdagingen, waarbij hij bijvoorbeeld blindelings dingen moet proeven, zijn populair. Zijn video’s zijn zeer gevarieerd en grappig.

Nobeautychannel parodieert meisjes in verschillende situaties

Dit YouTube-kanaal is duidelijk geen schoonheidskanaal. Natasha Kimberley steekt de draak met de dingen waar meisjes zich het meest zorgen over maken. Of het nu gaat over haar figuur, de man die niet terugschrijft of de Bachelorette, met haar eigen komedie weet ze de kijkers op andere gedachten te brengen en aan het lachen te maken. Een nieuw en cool soort parodie, die de meisjes tegelijkertijd helpt om zichzelf te lachen, want bijna iedereen zal zich in een situatie herkennen.

Wat is de echte naam van Simon Desue?

Simon’s echte naam is Joshua Weissleder.

Hoe lang is hij al bij zijn vriendin?

Enisa en Simon kwamen in de zomer van 2016 bij elkaar.

Wat is de naam van zijn vriendin?

Enisa Bukvic is de naam van Simon’s vriendin.

Heeft Simon broers of zussen?

Simon heeft een broertje die Michael heet.

Heeft hij huisdieren?

Simon heeft een hond en sinds kort ook een kleine hamster.

Waar woonde hij in haar jeugd?

Hij woonde 1 jaar in Ivoorkust voordat hij naar school ging, keerde daarna terug naar Hamburg en bracht daar zijn jeugd door.

Hoe oud is Simon Desue en wanneer is zijn verjaardag?

Simon Desue is 25 jaar oud en zijn verjaardag is op 20 augustus.

Wat is de naam van zijn tweede kanaal?

HalfcastGermany2 is zijn 2e kanaal op Youtube.