FIV Issue #31: Metaverse Inside, VR Avatars, Vastgoed & AI

De nieuwe FIV Issue #31 is er! Op de cover: VR influencers Yuna, Kyra en Sua. De opkomende modellen uit de Metaverse maken de sociale media enthousiast met hun spannende content. In het nieuwe nummer lees je meer over hoe zij hun carrière als virtual influencer zijn begonnen en wat hun ervaringen tot nu toe zijn. Wat is de Metaverse precies? In het exclusieve artikel maak je kennis met de nieuwe internetrevolutie, wat de digitale wereld te bieden heeft, waar absoluut geen grenzen zijn!

FIV Magazine Issue #31

Duik in de digitale wereld van de metaverse en laat je inspireren door de nieuwe mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen van het internet!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

VR Modellen: Sterren in de Metaverse

Heb je gehoord over de nieuwste modellen in de mode-industrie? VR-modellen zijn de nieuwe digitale sterren! Ze presenteren virtuele kleding en accessoires in een realistische omgeving en vormen zo een belangrijk onderdeel van de steeds populairder wordende digitale marketing van mode- en schoonheidsproducten. Steeds meer merken maken gebruik van de voordelen van de metaverse om hun producten op een innovatieve manier te presenteren en te verkopen.

Met VR-modellen als onderdeel van deze strategie kunnen klanten de producten in een virtuele wereld ervaren. Bent u nieuwsgierig geworden? In onze FIV Issue #31 vind je boeiende interviews met interessante VR-persoonlijkheden die al een community hebben opgebouwd en al enige ervaring hebben opgedaan in hun werk als model of influencer – wees nieuwsgierig!

Yuna: VR Model bij CM, Reporter bij TAFF & Digital World

Yuna is een virtueel model vertegenwoordigd door CM Models. Ze heeft al aan grote projecten gewerkt, zoals verslaggeefster voor het TAFF. In haar carrière als model is het belangrijk voor haar om de huidige trends vroeg te herkennen en haar volgers te inspireren met haar creativiteit en persoonlijkheid.

Ze ontmoet graag nieuwe mensen om met hen inspirerende en creatieve projecten te ontwikkelen. Hierdoor wil ze haar vaardigheden als virtueel model ontwikkelen en deelnemen aan foto- en videoshoots om haar aanwezigheid in de sociale media te versterken.

Kyra: VR Model, Indiase Cultuur & Content Creatie

Kyra is een unieke persoonlijkheid in de metaverse en een belangrijke vertegenwoordiger van de Indiase cultuur. Als virtuele influencer heeft ze een grote aanhang weten op te bouwen door haar creativiteit en unieke stijl te tonen.

In een interview benadrukte ze het belangrijkste verschil tussen de fysieke wereld en de metaverse: de grenzeloosheid van de metaverse. Kyra benadrukte ook hoe belangrijk het voor haar is om trouw te blijven aan haar eigen creatieve visie en persoonlijkheid en tegelijkertijd rekening te houden met de voorkeuren van haar volgelingen.

Sua: Woont in Seoul, VR Model & Muzikant

Sua is een van de grote virtuele influencers uit de Metaverse en komt uit Seoul. Ze staat bekend om haar unieke posts en creatieve aanpak. Haar motto is “Doe wat ik wil” omdat ze zichzelf altijd uitdaagt om alles te proberen.

Haar doel is om een breed scala aan ervaring op te doen op elk gebied. Het is vooral belangrijk voor haar om een nauwe band met haar gemeenschap te onderhouden. In de toekomst zou Sua naast het modellenwerk graag een muziekcarrière in de metaverse opbouwen.

Kijk uit naar meer spannende VR karakters

We hebben een aantal spannende interviews met enkele van de bekendste persoonlijkheden uit de wereld van virtual reality voor u voorbereid. Kom meer te weten over hun visies, hun ervaringen en hun perspectieven op de toekomst van deze fascinerende technologie. Neem nu een kijkje!

Metaverse: Spannende Insides & Feiten

Ben je klaar voor een wereld van onbegrensde mogelijkheden? Laat je dan meeslepen door het fascinerende concept van de Metaverse! Hier kun je jezelf onderdompelen in een virtuele realiteit die je zelf kunt ontwerpen en verkennen. Net als in een videogame creëer je je eigen digitale avatar en ontmoet je andere gebruikers met wie je kunt communiceren, gamen of virtueel winkelen.

Maar dat is niet alles: je kunt ook deelnemen aan spannende virtuele evenementen en sociale contacten leggen. Geen wonder dat de Metaverse aan belang wint – het biedt immers een volledig nieuwe manier van communicatie en interactie die het potentieel heeft om de wereld te revolutioneren!

Vastgoed & AI: nieuwe kansen

De vastgoedsector beleeft momenteel een digitale revolutie die wordt aangedreven door het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Met de voortdurende ontwikkeling van technologieën zoals augmented reality (AR) en virtual reality (VR) kunnen potentiële kopers of huurders van vastgoed bijvoorbeeld virtueel op verkenning gaan.

AI-gebaseerde analyses kunnen helpen bij de evaluatie van vastgoed door rekening te houden met factoren als locatie, grootte en markttrends. Architecten gebruiken de technologie ook om het digitale ontwerp van onroerend goed te vergemakkelijken.

Met behulp van AI kunnen ze realistische modellen van gebouwen en ruimtes maken om hun ontwerpen te visualiseren en te testen voordat ze daadwerkelijk worden gebouwd. De combinatie van AI en architectuur heeft dus het potentieel om de manier waarop wij vastgoed ontwerpen, bouwen en gebruiken te veranderen.

Maar hoe werkt AI precies in de vastgoedsector? Welke toepassingen zijn er al en welke ontwikkelingen zijn in de toekomst te verwachten? Twee boeiende interviews met Studio71 en Lukinski Immobilien geven interessante inzichten.

Waar kan ik het tijdschrift lezen?

Lees nu gratis online + in de FIV App: