Germany’s Next Topmodel – aflevering 6: bonte, kleurrijke shoots, catwalkgevechten en een beroemde bezoeker

De eerste groepsfoto komt eraan. Met verschillende accessoires en kleurrijke outfits moeten de meisjes hun vaardigheden bewijzen. Topmodel Winnie Harlow oefent het lopen met de meisjes en de teams moeten het tegen elkaar opnemen in de catwalk battle, wat voor een hoop gezeur zorgt. Bij de decision walk worden de kandidaten poppen en “vliegen” ze over de catwalk en moeten niet minder dan 2 meisjes aan het eind van de week afscheid nemen. Bekijk het overzicht hier: Nieuwe regels, nieuwe jury, het 11e seizoen van GNTM.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

De kleurrijke groepsshoot van de topmodellen

Wie valt het meest op? @rankinarchive

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op .


De meisjes moesten ook in groepjes van 3 en 4 op de daken van Los Angeles laten zien wat ze in hun mars hadden. Met opzichtige kleren voor een neonkleurige achtergrond. Sterfotograaf Rankin en Heidi steunden de meisjes actief. De eerste groep heeft de taak om te schieten met een heet mannelijk model. Tot Jasmin’s chagrijn. Uiteindelijk moesten Mannelijk Model Gil en zij zelfs zoenen, wat Jasmin helemaal niet beviel: “Het was bijna alsof ik vreemdging! Ik betreur het ten zeerste!”. Ondanks het drama, slaagde Rankin er toch in om een sexy foto van Jasmin te maken. De tweede groep kreeg een heel ander accessoire: grote gele ballen. Kim in het bijzonder was in staat om de fotograaf te overtuigen van haar waarde. Alles behalve Laura-Franziska, want zij heeft een goed gesprek gehad: Haar poses waren niet goed, haar gezichtsuitdrukking was te saai… Rankin stelde voor dat ze de bal gewoon voor haar gezicht zou houden, wat de kandidate helemaal niet grappig vond. Heidi: “Rankin is niet streng. Maar hij eist gewoon veel van de meisjes!”. Groep 3 moest zich bewijzen op rolschaatsen. Terwijl Julia, Fata en Laura het heel goed deden en snel klaar waren, had Christin moeite met de gezichtsuitdrukkingen, de poses en vooral de rolschaatsen. Christin heeft het moeilijk vandaag. Je kunt zien dat ze zich niet echt op haar gemak voelt. Ze weet niet echt wat ze moet doen.” Gekleed in blauw en uitgerust met gouden stalen kettingen, moet de vierde en laatste groep laten zien wat zij kunnen. Taynara in het bijzonder heeft veel zelfvertrouwen en fascineert de fotograaf. In tegenstelling tot Yusra, die weer gedemotiveerd lijkt te zijn. Op het einde wordt ze zelfs uit sommige foto’s geknipt. Zelfs als Taynara haar wat tips probeert te geven, reageert Yusra geïrriteerd en boos. Heidi is ook allesbehalve enthousiast: “Ja, ik moet zeggen: Yusra ziet er erg verveeld uit!

De catwalk strijd op Germany’s Next Topmodel

vanavond hebben we een hele speciale gast…prachtige steun van de fabuleuze @winnieharlow #vogue #winnieharlow #gntm

Foto geplaatst door Michael Michalsky (@michael.michalsky) op

Klaar voor onze speciale gast vanavond? @winnieharlow #GNTM #Pro7 #TT

Foto geplaatst door Thomas Hayo (@thomashayo) op


Er komt een beroemde bezoeker: supermodel Winnie Harlow. Als gevolg van de ziekte vitiligo heeft haar huid pigmentloze vlekken op haar lichaam en gezicht, die haar handelsmerk zijn geworden. De meisjes zijn weggeblazen. Maar het model is er niet voor haar plezier, want ze wil oefenen met de meisjes. Het enige probleem is dat de schoenen de verkeerde maat hebben. Dit is om de meisjes voor te bereiden op het echte werk. Nadat beide teams ijverig getraind hebben met Winnie Harlow, vindt het grote gevecht plaats. Eén meisje van “Team Michael” en één meisje van “Team Thomas” moeten het tegen elkaar opnemen. Winnie kent de punten toe. Maar het noodlot wil dat deelneemster Camilla ernstig ten val komt en naar het ziekenhuis moet worden gebracht. De diagnose: een gebroken teen. Maar de andere meisjes laten zich hierdoor niet afschrikken. “Team Michael” wint de strijd met 5 tegen 3 en krijgt een uitnodiging voor de grote Maybelline casting in Berlijn. Dit veroorzaakt een hoop geroddel en grote conflicten tussen de twee teams.

De grote beslissing – Laat de poppen dansen!

Bedankt om me in je show te hebben @heidiklum ! ? tons of fun #GNTM

Een foto die is geplaatst door ♔Winnie♔ (@winnieharlow) op

Speciaal gast jurylid bij Germany’s Next Top Model, met de geweldige @heidiklum @michael.michalsky en @thomashayo

Een foto die is geplaatst door ♔Winnie♔ (@winnieharlow) op


Voor de wekelijkse beslissing had de jury iets heel bijzonders bedacht. De meisjes werden poppen die tot leven moesten komen en mooie en elegante poses in de lucht moesten aannemen. Topmodel Winnie Harlow hielp als gast jurylid. Jasmin moest de eerste zijn om in de rol van een tot leven gekomen pop te glijden. Maar helaas kon ze de jury niet overtuigen. Michael: “Jasmin heeft niet alleen problemen met lopen, ze heeft ook problemen met vliegen”. Maar door haar fotoshoot scoorde ze punten en ging ze door naar de volgende ronde. Voor de deelneemsters Yusra en Christin is de reis van “Germany’s Next Topmodel” tot een einde gekomen. Yusra werd opnieuw zwaar bekritiseerd om haar geïrriteerde en ongemotiveerde manier van doen. Ook haar optreden tijdens de opnames en de wandeling konden de jury niet overtuigen.

Dit zijn de meisjes van “Team Thomas”:

 • Camilla
 • Elena
 • Elena C.
 • Jasmine
 • Julia
 • Fata
 • Taynara
 • Lara-Kristin

Dit zijn de meisjes van “Team Michael”:

 • Kim
 • Lara
 • Laura B.
 • Laura-Franziska
 • Luana

De volgende aflevering- De grote naaktopname

“G’dag Australië! Sydney Opera, dieren ontmoetingen, de outback en en en! #GNTM

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op uur.

Mijn exotische, mooie topmodellen! © Damian Bennett

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op am.


In de volgende aflevering, gaan de meisjes naar Sydney, Australië. Daar, midden in de jungle, staat de eerste grote naaktopname op het programma, waar veel van de meisjes grote problemen mee hebben. Fata in het bijzonder is fel gekant tegen de schietpartij. Bovendien probeert een paparazzo de meisjes te fotograferen. Julia moet naar het ziekenhuis vanwege een allergie en de meisjes moeten de decision walk op een rode loper doen.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020