Germany’s Next Topmodel – Aflevering 4: De dramatische make-over

Het is weer zo ver! De grote makeover komt eraan. Sommigen moeten hun haar loslaten, sommigen krijgen nieuw haar en ook de haarkleuren worden veranderd. Met hun nieuwe, individuele look, gaan de meisjes meteen naar de sedcard shoot. De volgende dag is de “Perfect Shot Challenge”. De winnaar wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de volgende ronde. Aan het eind van de week, wordt de grote beslissing genomen. Transgender model Andreja Pejic steunt de meisjes en helpt ook de jury met de beslissing. Ontdek hier wie de jury overtuigde en welke meisjes doorgingen naar de volgende ronde en wat er in de volgende aflevering gaat gebeuren. Alles over het nieuwe seizoen, de nieuwe jury en de regels is hier te vinden: Germany’s Next Topmodel Seizoen 11.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

De meest schaamteloze make-over in de geschiedenis van GNTM

We staan op het punt om te gaan looooos!!!! #gntm #umstyling

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

“Na 10 jaar GNTM, hebben we een hoop geweldige make-overs gedaan. Maar ik denk dat het vandaag de meest onbeschofte dag ooit was,” zei Heidi aan het begin van de vierde aflevering. En zo geschiedde: de meisjes stonden voor de laatste keer voor de spiegel en moesten voorgoed afscheid nemen van hun look, want ingrijpende veranderingen stonden op de agenda. Wat voor de kijkers waarschijnlijk een van de hoogtepunten van de show is, verandert in een tragedie voor veel van de deelnemers. Vooral Laura-Franziska, Lara-Kristin en Kim moeten hun best doen om hun kalmte te bewaren, want Heidi heeft iets heel speciaals voor de drie bedacht: een kort kapsel.

Kim in het bijzonder heeft veel moeite met deze beslissing. Ze vreesde al voor haar haar sinds de laatste beslissing. Heidi’s aankondiging dat ze een kort kapsel zou krijgen maakte het nog erger en deed Kim in tranen uitbarsten. Voor haar was het duidelijk: “Ik voel me achteraf echt lelijk, dat weet ik!”. Maar Heidi is niet bereid tot een compromis. Het is heel duidelijk: je krijgt een makeover of je gaat naar huis. Na veel tranen en discussies, stemmen de meisjes eindelijk in met de make-over. “Spoedig zullen we zinken in een tranendal!

De Sedcard shoot met Max Montgomery – De eerste foto’s met de nieuwe looks

Een van mijn favoriete dingen van GNTM – de makeover! En dit jaar zijn er grote veranderingen! #GNTM

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op am.


Nieuw gestyled, gaan de meisjes terug voor de camera. De sedcard shoot komt eraan, waarbij een “head shot” en een “full body shot” van de meisjes worden genomen. Terwijl Laura-Franziska en Kim langzaam aan hun nieuwe kapsel wennen, heeft Lara-Kristin nog steeds grote problemen met haar korte haar: “Ik ben nog steeds ongelukkig met mijn haar. Nou, ik denk dat het me helemaal niet staat.” Luana, die gewoonlijk in zo’n goed humeur is, heeft ook problemen bij de opnames. Ze had kritiek op haar figuur op de foto’s. Heidi: “Wat een hoofd maken die meiden altijd van zichzelf. Ik begrijp het niet.” Ondanks enkele tranen en complicaties was sterfotograaf Max Montgomery in staat om vele geschikte verleidingsfoto’s van de meisjes te schieten.

De Perfect Shot Challenge

Een videoboodschap van de mentoren Thomas en Michael bereikt de meisjes de volgende ochtend. De volgende uitdaging komt eraan. Anders dan anders: voor het eerst moeten de meisjes zelf voor hun styling zorgen. Thomas via videoboodschap: “Team Thomas. Ik hoop dat je klaar bent voor de dag. Vandaag hebben we een snelle uitdaging. Het bijzondere eraan is dat je jezelf moet stylen. Stel je voor dat je naar een echt cool Hollywood feest gaat en je gaat je aankleden en opmaken.

Eenmaal op de locatie legt Michael precies uit waar het om gaat: “Stel je voor dat je op weg bent naar een Hollywood-feestje en je wordt onderweg geflitst. Dus stap in de auto en neem coole poses aan, want wie de uitdaging wint, is automatisch een ronde verder. Niemand zal het twee keer horen en elke kandidaat neemt zeer creatieve poses aan. De beslissing is allesbehalve gemakkelijk voor Michael en Thomas. Uiteindelijk krijgt Lara-Kristin de “wild card” en is daarmee verzekerd van de beslissing.

De grote beslissing – het gaat luxe worden!

Vandaag GNTM geschoten met @thomashayo @michael.michalsky en de prachtige @andrejapejic

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op

De wekelijkse beslissing komt eraan en die zal uiterst elegant zijn. De meisjes moeten in haute couture lopen. Bovenal moet de pose aan het eind van de wandeling perfect zijn. Maar niet zonder hulp, want transgender model Andreja Pejic dient als steun. Ze helpt de meisjes voor de grote wandeling en geeft veel tips over de extravagante loopstijl. Terwijl veel meisjes een perfecte loop afleveren, heeft vooral Jasmin het moeilijk. De jury is allesbehalve enthousiast. Thomas: “Ik moet nog iets bedenken, zodat Jasmin haar look echt tot haar recht laat komen! Toch gaat ze door naar de volgende ronde. Maar het was niet genoeg voor kandidaat Cindy deze week. Ze was een van de zwakste in de shoot en haar loopje kon de jury ook niet overtuigen. Dit betekent dat jurylid Michael weer een meisje uit zijn team is kwijtgeraakt.

Dit zijn de meisjes van “Team Thomas”:

 • Camilla
 • Elena
 • Elena C.
 • Julia
 • Lara-Kristin
 • Laura
 • Jasmine
 • Taynara
 • Fata
 • Jennifer

Dit zijn de meisjes van “Team Michael”:

 • Christin
 • Kim
 • Lara
 • Laura B.
 • Laura-Franziska
 • Luana
 • Yusra

De volgende aflevering – Flight of fancy en catfight

In de volgende aflevering van “Germany’s Next Topmodel” gaan de meiden de hoogte in. Een spruit op een hoogte van 10 meter. Sommigen van hen zullen waarschijnlijk bang worden. Bovendien hebben de meisjes nog een casting en de volgende klus ligt voor het grijpen. Er is veel stress tussen de meisjes en Jasmin wil zelfs naar huis vliegen. Dit gaat leuk worden!

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020