Germany’s Next Topmodel – Aflevering 2: Twee teams, twee eilanden en de eerste grote opnames

De GNTM reis is begonnen. In de tweede aflevering van de casting show gingen de meisjes naar de Canarische Eilanden en de eerste verrassing staat hen al te wachten. In plaats van een luxe villa, moeten de meisjes in eenvoudige omstandigheden leven. Maar er is geen tijd om te klagen, want de meisjes moeten de eerste uitdagingen al aangaan: de eerste opnames komen eraan en ze moeten oefenen voor de beslissingswandeling. Topmodel Toni Garrn steunt de meisjes tijdens hun wekelijkse opdrachten en helpt de jury beslissen. Er worden harde maatregelen genomen en het drama is voorgeprogrammeerd. Alles over het nieuwe seizoen, de nieuwe jury en de regels is hier te vinden: Germany’s Next Topmodel seizoen 11.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

GNTM – De grote reis begint

Ben je klaar???? #gntm2016

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV


De langverwachte tournee van “Germany’s Next Topmodel” is begonnen. Eerste bestemming: de Canarische Eilanden. Maar om zich in alle rust te kunnen voorbereiden op de grote beslissing, gaan de teams naar verschillende plaatsen. Terwijl “Team Thomas” op Lanzarote verblijft, blijft “Team Michael” op Fuerteventure. Maar de dingen lopen heel anders dan verwacht. In plaats van de glamoureuze luxe villa, zijn slaapzalen en stapelbedden aan de orde van de dag. Tot grote ergernis van de meisjes. Laura-Franziska: “Normaal, als ik op vakantie ga, slaap ik niet in een hostel. Natuurlijk slaap ik dan in een hotel”. Teleurgesteld en gedeprimeerd leggen zij zich echter uiteindelijk bij het besluit neer. Wat ze niet weten: de meisjes moeten eens proeven van het echte modellenleven. “De meisjes moeten eerst hun recht op luxe verdienen!” Het lijkt dus toch maar tijdelijk te zijn.

“Team Thomas” – “Lesgeven” en de eerste grote shoot

Geweldige eerste fotoshoot op Lanzarote! Ik hou van mijn meisjes! #TeamThomas #ShotByMe Bekijk er meer van op mijn Facebook!

Een foto die is geplaatst door Thomas Hayo (@thomashayo) op .

Veel plezier met mijn goede vriend @tonigarrn ! Komt eraan op Pro 7! #GNTM #Season11 #TeamThomas

Een foto die is geplaatst door Thomas Hayo (@thomashayo) op am.

De eerste dag op Lanzarote. Maar in plaats van de hele dag in de zon te liggen, moeten de meisjes oefenen met Thomas. Er komt een “poseerles” aan. In groepjes van 4 moeten de modelkandidaten voor de camera verschillende emoties tonen: “blij”, “sexy” en “boos”. Ze krijgen steun van topmodel Toni Garrn.

De volgende dag. Nu wordt het menens: zwart zand, ijskoud water. Zon, wind en golven, het is niet makkelijk om een mooi figuur te slaan. Bij de eerste grote shoot, bereiken sommige meisjes hun grenzen sneller dan verwacht. Maar Heidi en sterfotograaf Matt McCabe steunen de kandidaten actief. Heidi’s samenvatting: “Thomas’ team was sterker. Ze waren op een of andere manier in een betere stemming. Michael’s team was een beetje zwakker. Een beetje lomer. Ik moet zeggen dat het vandaag leuker met ze was.

“Team Michael” – duin schieten en catwalk training met Toni Garrn

De meisjes hebben hun allereerste shoot onder de knie! Hier zijn de resultaten….

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op am.

2 teams, 2 eilanden en onze eerste schietpartij dit seizoen! #GNTM

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op .


De eerste dag op Fuerteventura begint voor “Team Michael” om 6.30 uur in de ochtend. De eerste grote opname staat op de agenda. Zonder make-up gaan ze naar het strand, waar Heidi en sterfotograaf Matt McCabe hen al staan op te wachten. Bij het duinen schieten gaat het allemaal om lichaamscontrole. Ze springen rond in het diepe zand, zetten hun figuur in scène en houden ook hun gezichtsuitdrukkingen onder controle. Maar de meiden zijn vol vertrouwen: “We zijn een sterk team. “Team Thomas” heeft geen schijn van kans tegen ons. We gaan het helemaal maken!” Maar wat bij Heidi zo gemakkelijk lijkt, leidt bij sommige meisjes tot grote wanhoop en een noodlanding. Maar ondanks de kleine stammen, zijn de resultaten indrukwekkend. De volgende dag worden de meisjes beloond met een ontbijt bij het zwembad. Maar direct daarna, gaat het werk verder. Onder het motto “Leer van de groten” kregen de meisjes catwalktraining van topmodel Toni Garrn. En het was moeilijker dan verwacht. De meisjes moesten op hoge hakken door het zwembad paraderen. Shirin kreeg onder de knie wat ze niet allemaal meteen kon. Als prijs mag ze op de foto met Toni Garrn.

Het drama begint – liefdesverdriet en vele moeilijke beslissingen

Zal @laura.topmodel.2016 het allemaal weggooien en is haar vriendje het echt waard? Meer over dit drama in de link in de bio #gntm #gntm2016

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .


Hartzeer voor deelneemster Laura. De 16-jarige heeft ruzie met haar vriend, die wil dat Laura zich terugtrekt uit de show en terugvliegt naar Duitsland. Wanneer haar vriend na een ruzie aan de telefoon zonder een woord te zeggen ophangt, breekt zij in en wil alles opgeven. Maar mentor Thomas Hayo en haar mede-deelnemers halen Laura over om te blijven. Dankzij haar goede optreden tijdens de fotoshoot, kwam ze een ronde verder.

Laura heeft besloten in het voordeel van haar haar en tegen de show. Wat vind je van dit besluit? #gntm2016

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .


Moeilijke beslissing voor Laura-Penelope: de jury is allesbehalve enthousiast over haar dreadlocks en confronteert de 19-jarige met de keuze: model haar of dreadlocks. Maar na een korte beraadslaging kiest ze toch voor haar haar en laat ze zich vrijwillig uit het veld slaan: “Nee, ik zou mijn dreads niet afknippen voor GNTM. Voor mij zou dat zelfverraad zijn!

De eerste grote beslissing – wie gaat er door naar de volgende ronde?


De twee mentoren Thomas Hayo en Michale Michalsky moesten nu terugglijden in de neutrale rol van jurylid. Toni Garrn hielp bij de beslissing als gastjurylid. Eén meisje van “Team Thomas” en één van “Team Michael” moesten de tweedelige catwalk bewandelen. Terwijl 20 meisjes zich kunnen verheugen op een foto, betekent dit voor 3 kandidaten: “Helaas heb ik vandaag geen foto voor u”. Voor Laura-Penelope eindigde de reis op dit punt. Kandidate Saskia nam afscheid met één huilend en één lachend oog, omdat ze haar zoon nu weer kon zien. Voor Fred, die gewoonlijk zo zelfverzekerd en levenslustig was, was de droom om model te worden nu ook voorbij. In tranen, smeekte ze om een tweede kans. Maar niets hielp. Michael Michalsky: “Ik geloof gewoon niet dat je hebt wat nodig is om model te zijn!

Dit zijn de top 10 van “Team Thomas”:

 • Julia
 • Elena
 • Lara-Kristin
 • Jasmine
 • Jenny
 • Camilla
 • Fata
 • Taynara
 • Laura
 • Elena C.

Dit zijn de top 10 van “Team Michael”:

 • Sophie
 • Cindy
 • Yusra
 • Lara
 • Luana
 • Kim
 • Laura B.
 • Shirin
 • Laura-Franziska
 • Christin

De volgende aflevering- De reis gaat verder!

In de volgende aflevering gaat “Team Thomas” naar Madrid. “Team Michael” reist naar de mode-metropool Milaan. Daar moeten de meisjes zich bewijzen op castings en kunnen ze hun eerste baantjes krijgen. Ze reizen dan samen naar Los Angeles en een zoete schietpartij staat hen te wachten. Bij de beslissingsronde presenteren de meisjes zich in haute couture lingerie en zoals altijd rijst de vraag: wie gaat er door naar de volgende ronde? We zijn nieuwsgierig.

Tip! Hier vindt u alle GNTM 2020 deelnemers