Germany’s Next Topmodel – Aflevering 7: Naked in the Jungle – Topmodellen in Australië

Het ging er heet aan toe deze week. De meisjes gingen naar Australië, waar hen een naaktshoot met dierenpartners wachtte. Dit veroorzaakte niet alleen enthousiasme! Kandidaat Julia werd ziek en moest zelfs naar het ziekenhuis. “Team Michael” had de kans om een baan te krijgen op de “Berlin Fashion Week” bij de “Maybelline” casting, wat een van de kandidaten ook lukte. Het besluit werd genomen op een “Rode Loper”, midden in de haven van Sydney. Voor één deelnemer kwam de reis deze week tot een einde. Bekijk het overzicht hier: Nieuwe regels, nieuwe jury, het 11e seizoen van GNTM.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

De Maybelline casting – beven voor de topmodellen

Toen ze in Berlijn aankwamen, ging “Team Michael” meteen naar de Maybelline casting tijdens de Berlin Fashion Week. Luana, Kim, Laura-Franziska, Lara en Laura waren niet de enige modellen die de baan wilden hebben. Naast hen: enkele succesvolle modellen, die de meisjes een beetje intimideerden. De kandidaten presenteerden zich de een na de ander met hun modelportfolio’s. De opdracht: loop een keer voor de jury en toon wat gezichtsuitdrukkingen voor de camera. Vooral Kim, Laura-Franziska en Luana bevielen de jury. Maar ze konden niet allemaal de baan krijgen, want Maybelline zocht nog slechts twee modellen voor hun show tijdens de Berlin Fashion Week. Naast een ander model koos de jury kandidaat Luana, wat weinig enthousiasme wekte bij haar medekandidaten. Laura: “Ik had Luana niet verwacht. Ik dacht eigenlijk dat ze op zoek waren naar een echt schoon gezicht!”. Kim en Laura-Franziska waren ook verrast. Voor Luana ging het meteen door: op naar het passen. Daar ontmoette ze voormalig “Germany’s Next Topmodel” winnares Stefanie Giesinger, die ook voor Maybelline liep. Maar dat was niet het enige bijzondere aan de baan! Luana liep als laatste en mocht dus de show “afsluiten”, wat een grote eer was voor het toekomstige model. Het zeer bekende en succesvolle topmodel Gigi Hadid zat ook in het publiek van de Maybelline show. Luana was weggeblazen: “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik ben zo blij! Eerste catwalk: geslaagd. De baan was echt mega!”. Merkambassadeur voor Maybeliine, Boris Entrup, was ook opgetogen over het optreden van Luana: “Luana is geweldig. Het is een waar genoegen om met haar te werken. Ze heeft zich echt goed gehouden!

Naaktshoot in de jungle van Australië bij GNTM 2016

Mijn foto van de #jungle shoot ?????

Een foto die is geplaatst door Lara (@lara.topmodel.2016) op am.


De twee teams gingen in aflevering 7 naar Sydney, de hoofdstad van Australië. Na de 22 uur durende vlucht, werden de meisjes direct naar het hostel gebracht. Een heel speciaal hostel, want de meisjes moesten slapen in omgebouwde treinwagons. De nieuwe accommodatie zorgde opnieuw voor een slecht humeur en teleurgestelde gezichten. Maar dat was niet het enige probleem: deelneemster Julia had een slechte allergie, haar ogen en mond zwollen op, ze werd hees en ze was ook nog eens zwaar verkouden. Maar ze heeft zich dapper geweerd en wilde de opnames helemaal niet missen. Een paar uur later was de volgende opname gepland, en die was in het midden van de jungle. Wat de meisjes niet wisten was dat de shoot helemaal naakt was! Tepelkussentjes en plakstrips bedekten het ergste. Sommige meisjes vonden dat helemaal niet leuk. Fata en Laura-Franziska in het bijzonder hadden veel moeite om met het idee in het reine te komen. Terwijl Fata afzag van naaktheid en voor de shoot huidkleurig ondergoed droeg, durfde Laura-Franziska de stap te wagen en naakt te fotograferen. Bovendien wachtten zeer speciale en dierlijke schietpartners op de meisjes. Sommige meisjes schoten met een koalabeer, anderen met een alligator en vele andere Australische dieren. Wat furore maakte, was een paparazzo die het team de jungle in was gevolgd en nu probeerde kiekjes van de meisjes te maken. Maar Heidi en de crew wisten hoe ze zichzelf moesten helpen en bedekten de opnameplek met wat sjaals. Na de opname, ging Julia naar het ziekenhuis. De dokter schreef wat medicijnen voor en Julia mocht meteen gaan.

De grote beslissing van de GNTM jury – Red-Carpet Showdown

Vanavond wordt spannend!!! 20:15!!

Een foto die is geplaatst door Lara (@lara.topmodel.2016) op

In edele japonnen van ontwerper Michael Costello moesten de meisjes het op deze beslissingsdag tegen elkaar opnemen. Eén meisje van “Team Thomas” en één meisje van “Team Michael” reden steeds in een auto en moesten een catwalk afleveren op een rode loper. De meesten van hen deden het erg goed. Vooral Kim viel positief op, hoewel de halslijn van haar jurk na een paar meter veel van haar decolleté onthulde. Toch bleef Kim lopen en liet zich niet afleiden. Lara, Camilla en Lara-Kristin konden de jury deze week niet overtuigen en “wankelden” daarom. Na enig beraad en discussie door de jury werd de beslissing genomen: Lara-Kristin moest gaan. Dit betekende dat “Team Thomas” een kandidaat had verloren en nu verder moest strijden in een team van zeven. “Team Michael” bleef compleet.

Dit zijn de meisjes van “Team Thomas”:

 • Taynara
 • Jasmine
 • Camilla
 • Elena
 • Elena C.
 • Julia
 • Fata

Dit zijn de meisjes van “Team Michael”:

 • Kim
 • Lara
 • Laura-Franziska
 • Luana
 • Laura B.

De volgende aflevering – ijskoude spruiten en hete krantenkoppen

??? #gntm

Foto geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op

Goedemorgen, iedereen. Ben je opgewonden voor donderdag ? ? #gntm2016 #teammichael

Een foto die is geplaatst door Kim (@kim.topmodel.2016) op .


In de volgende aflevering wordt het heet EN koud! De meisjes zijn in voor een ijzige shoot. In een ijskar van -10°C, worden de meisjes ijselfen. Maar de volgende uitdaging zal heet zijn. De uitdaging vraagt om flirtvaardigheden, want de meisjes moeten de juiste man vinden die past bij hun outfit op het strand. Sommige meisjes zijn behoorlijk kieskeurig. Maar dat is niet het enige twistpunt! Kim is ook in voor een grote verrassing, want haar “tepelflits” bij de laatste beslissingswandeling zorgt voor hete krantenkoppen die de meisjes helemaal opgewonden maken.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020