Germany’s Next Topmodel – Aflevering 8: ijskoude opnames en hete uitdagingen

In de achtste aflevering van “Germany’s Next Topmodel” werd het heet en koud. De meisjes moesten poseren als ijs elfen in een ijswagen. Onder andere de volgende uitdaging stond op de agenda. Op het strand moesten de meisjes de juiste man vinden die bij hun outfit paste. Bovendien stond kandidaat Kim een grote verrassing te wachten, want zij belandde op de voorpagina van de krant BILD vanwege haar “tepelflits”. Maar dat bleef niet het enige drama, want het gedrag van Elena C.s veroorzaakte enkele conflicten tussen enkele van de meisjes. Voor de wekelijkse beslissing werden de meisjes “Space Goddesses” en moesten ze een coole wandeling afleveren in een indrukwekkend stenen landschap. Voor één deelnemer kwam er op dit punt een einde aan het reizen met GNTM. Bekijk het overzicht hier: Nieuwe regels, nieuwe jury, het 11e seizoen van GNTM.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

Hete krantenkoppen in aflevering 8 van GNTM

In de achtste aflevering van “Germany’s Next Topmodel” moest deelneemster Kim de donkere kant van het modellenvak leren kennen. Een paparazzo had haar tijdens de laatste wandeling gefotografeerd toen haar jurk afgleed en delen van haar decolleté blootlegde. Tijdens een telefoongesprek met haar vriend vernam zij dat deze faux pas haar op de voorpagina van BILD had doen belanden, wat Kimhelemaal niet leuk vond. Terug bij de meisjes, barstte het jonge model in tranen uit. Ook geschokt, zorgden de deelnemers voor hun medekandidaat. Heidi toonde ook veel medeleven: “Ik kan Kim absoluut begrijpen. Natuurlijk. Ze is een beginneling, ze heeft nog niet veel meegemaakt. Vooral in de modellenwereld. Voor zo’n jong meisje, natuurlijk, is het nog onbekend terrein. ” Over dit onderwerp werd de volgende dagen veel gediscussieerd.

De IJs Elf Schietpartij

Wie kan het ijs laten smelten? © Henryk Lobaczewski

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Foto geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op

De ene mooier dan de andere ? #gntm

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op

De opnames in aflevering 8 deden de meisjes huiveren. De meisjes moesten een goed figuur slaan als mooie ijselfen in een ijskar. Een vurige blik in de ijzige ambiance was vereist. Daarnaast, coole poses, een gepassioneerde houding en goede lichaamscontrole. De poses moesten direct ter plaatse zijn, want hoe langer de shoot duurde, hoe meer de meisjes verstijfden, wat natuurlijk niet op de foto’s te zien was. Helemaal niet gemakkelijk! Vooral Laura-Franziska had veel moeite met de kou en moest na een paar minuten stoppen. Camilla en Elena K. konden geen goede poses vinden, wat het erg moeilijk maakte voor de fotograaf. Heidi had achteraf ook kritiek op hen. De fotograaf was Henryk Lobaczecwski.

De Australiër staat bekend om zijn expressieve mode editorials. Hij heeft ook naam gemaakt als reclamefotograaf. Maar de ijsreportage was ook nieuw terrein voor hem: “Ik schiet reclame- en modecampagnes meestal in de studio. Ik heb nog nooit in een ijscowagen gefotografeerd. Het zal voor iedereen een uitdaging zijn.” Ondertussen brak er een gevecht uit tussen de meisjes tijdens de styling. Veel van de meisjes waren geïrriteerd door Elena C.. Elena K.: “Elena past zich altijd aan aan de persoon met wie ze op dat moment is. Ze wil het altijd iedereen naar de zin maken en denkt dat ze het mensen alleen naar de zin kan maken als ze net zo is als die persoon. Maar dat is precies het soort dat nu niet goed valt.” Later, zocht Elena C. troost bij haar vader aan de telefoon.

De Beach Bae Challenge voor de Top Modellen

Maar de chique jurk die ze koos, @camilla.topmodel.2016 ??? #gntm

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op am.

De volgende dag. De meisjes reden met z’n allen naar Bondi Beach, een van de beroemdste stranden van Australië en de beroemdste surfspots ter wereld. Thomas en Michael stonden daar al op hen te wachten. De volgende uitdaging stond op de agenda. De jonge modellen hadden nu een uur om voor $100 een strandoutfit te kopen . De meisjes vertrokken in teams. Terwijl in “Team Thomas” alle meisjes snel een outfit vonden, duurde het winkelen in “Team Michael” veel langer. De meisjes hadden afgesproken om allemaal witte outfits te zoeken. Maar kandidaat Luana had dat niet opgemerkt en kon in de resterende tijd niets geschikts vinden. Ze kocht 3 witte topjes en maakte er een outfit van. Wat de meisjes niet wisten, was dat ze nu een strandjongen moesten vinden die bij de outfit paste en met hem over de catwalk moesten lopen. De modellen renden meteen weg om aantrekkelijke mannen te zoeken op het strand. Alle meisjes konden een wandelpartner vinden en presenteerden daarna hun outfits en beach boys aan Michael en Thomas. De winnaar was Jasmin. Ze won een tas uit de nieuwe Michael Michalsky collectie.

De Grote Beslissing Ruimtegodinnen

absolute favoriete locatie!!! Welke aflevering vond je tot nu toe het leukst? â°? #gntm #shoes are overrated

Een foto die is geplaatst door ‘Laura B.? (@laura_b.topmodel.2016) gepost op .

De wekelijkse beslissing vond plaats bij de imposante kliffen van Bombo Quarry. Maar het was niet alleen de imposante locatie die indruk maakte, ook de outfits van de meisjes hadden veel te bieden. De deelnemers werden “Space Goddesses” die op een andere planeet landden. De opdracht: een energieke, koele wandeling. Camilla, Elena K. en Laura-Franziska konden hier ook niet scoren en wankelden dus. Na beraadslaging besloot de jury twee van de drie meisjes nog een kans te geven: Elena K. en Laura-Franziska mochten toch nog even op de foto. Voor kandidaat Camilla kwam er een einde aan de reis op “Germany’s Next Topmodel”.

Dit zijn de meisjes van “Team Thomas”:

 • Elena C.
 • Julia
 • Elena K.
 • Jasmine
 • Fata
 • Taynara

Dit zijn de meisjes van “Team Michael”:

 • Kim
 • Lara
 • Laura-Franziska
 • Laura B.
 • Luana

De volgende aflevering – Verhuizen naar de modelvilla


De droom van de meisjes komt uit! In de volgende aflevering nemen de elf meiden hun intrek in de langverwachte luxe villa in Los Angeles. Geen stapelbedden en gemeenschappelijke douches meer! De vreugde is enorm. Daarnaast staat een hete, elegante shoot met speciale schietpartners en gasten op de agenda. De moeilijkheid: de meisjes moeten zelf de compositie van de foto bedenken. De jury neemt ook een moeilijke beslissing: één meisje moet de show verlaten voordat de beslissing is gevallen.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020