Germany’s Next Topmodel – Aflevering 10: Coaching, schoonheids- campagnes en modefilms

Een strak programma stond deze week op de agenda. Eerst coaching met coole mannelijke modellen, een casting voor een grote beautycampagne en daarna mochten de meisjes hun eerste modefilm opnemen. En in een trouwjurk! Het wekelijkse besluit was ook heel anders. In plaats van een catwalk, moest deze keer een loopband het doen. Bekijk het overzicht hier: Nieuwe regels, nieuwe jury, het 11e seizoen van GNTM.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

Mannelijke modellencoaching voor de topmodellen

Zeker @johneconomou024 ‘s geluksdag? #smooch smooch ??

Een foto die is geplaatst door Lara (@lara.topmodel.2016) op .

Er kwam weer een coachingsessie aan en deze keer moesten de meisjes hun acteertalent bewijzen. Maar dat niet alleen! Thomas en Michael hadden twee keer modellen uitgenodigd. In de eerste plaats ging het om de acteerinteractie tussen de kandidaat en het mannelijke model. Hiervoor moesten korte dialogen worden gememoriseerd en dan voor de camera worden gepresenteerd. Vooral Elena C., de dochter van acteur Mathieu Carriere, wist Michael en Thomas te enthousiasmeren. Daarna moesten de meisjes een proefshoot doen met de mannelijke modellen. Er moest een parfumreclame worden uitgebeeld. De modellen kwamen heel dicht bij elkaar, wat de een of de ander helemaal niet leuk vond.

Mode Film Shoot in Trouwjurk

Hier is hoe mijn mooie bruiden hun trouwdag hebben aangepakt! © Aladdin Ishmael

Een video die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op .

“Ja, dat doe ik!” – Dat is wat je wilt zeggen als je in een witte jurk naar het altaar loopt om met de liefde van je leven te trouwen. Voor de meisjes liep het echter heel anders – zij maakten hun eerste modefilm! Het ging allemaal om acteertalent en ze waren niet allemaal gelukkig getrouwd op het eind… De film ging over liefde, teleurstelling en overwinnen. Heidi had iets speciaals uitgekozen, of liever iemand heel speciaal. De bruidegom was geen klassiek mannelijk model, maar het beroemde“Lelijke Model” Del Keens. In één “take” moesten de meisjes de meest uiteenlopende rollen op zich nemen en niet elk van hen beleefde het perfecte droomhuwelijk. Deze keer was Elena C. ook in staat om te inspireren. Ze speelde de rol van een vrouw die voor het altaar gedumpt werd. Alle pogingen om de bruidegom tegen te houden liepen op niets uit en met tranen in haar ogen stormde zij de kerk uit. Wat grote bewondering opriep bij Heidi en de regisseur maakte veel deelnemers jaloers. Jasmin in het bijzonder was helemaal niet blij met Elena’s succes.

Topmodellen voor de “Phillips Beauty Campagne


Een nieuwe baan was in zicht! En wat voor een baan, want “Phillips” was op zoek naar een gezicht voor een schoonheidscampagne. Er werd geadverteerd met de Philips ProCare-haarstyler. Kim, die door de make-over een kort kapsel heeft, besefte al snel dat haar kansen om de baan te krijgen erg klein waren. Desondanks haalde ze het beste in zichzelf naar boven om de klant te overtuigen van haar waarde voor mogelijke verdere opdrachten. Fata, Elena C. en Luana stonden op de shortlist. Uiteindelijk koos de cliënt echter voor Elena C. wat Fata bijzonder stoorde. Ze had hoge verwachtingen.

De grote beslissing van de 10e aflevering van Germanys Next Topmodel

Deze keer was er geen klassieke catwalk bij de wekelijkse beslissing. De meisjes moesten de jury overtuigen van hun kwaliteiten op een loopband. Ze kregen een verhaal van Heidi dat ze moesten uitbeelden. De kandidaten speelden vrouwen die een nieuw leven begonnen, alles achterlieten en opnieuw begonnen. Zij moesten hun jassen, accessoires en jurken uittrekken, zodat zij uiteindelijk alleen nog hun onderjurk aanhadden. Veel van de meisjes leverden een geweldige prestatie en werden meteen doorgestuurd naar de volgende ronde. Lara, Elena K. en Laura hadden de jury niet overtuigd en “wankelden”. De jury besloot om Lara en Elena K. nog een kans te geven. Laura moest de show in deze aflevering verlaten. Dus, “Team Michael” had weer een kandidaat verloren.

De meiden van “Team Michael”:

  • Luana
  • Lara
  • Kim

De meisjes van “Team Thomas”:

  • Elena C.
  • Elena K.
  • Jasmine
  • Taynara
  • Fata

De volgende aflevering – Het wordt spookachtig

Vandaag gaat het eng worden. Welk model is het engste? #GNTM

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op am.

Incognito in de woestijn! Herken je wie dat is? #GNTM #Besluit #Pro7 #Nu

Foto geplaatst door Thomas Hayo (@thomashayo) op

In de 10e aflevering van “Germanys Next Topmodel” is er een mysterieshoot. De meisjes moeten laten zien hoe veelzijdig ze zijn en hun engste gezicht opzetten. In de “Denim Challenge” moeten de meisjes hun stijl bewijzen en is er een mooie prijs te winnen. Wie kan de jury overtuigen?

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020