Germany’s Next Topmodel – Aflevering 9: Pure luxe, bijtende schietpartners en moeilijke beslissingen

De meisjes verhuizen eindelijk naar het luxe herenhuis in Los Angeles! Wat meer is, de meisjes kunnen een gewilde baan krijgen. Een elegante shoot met hapklare schietpartners staat op het programma en op de beslissingsdag wordt hard opgetreden. Bekijk het overzicht hier: Nieuwe regels, nieuwe jury, het 11e seizoen van GNTM.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020

Germany’s Next Topmodel – Alle afleveringen van het 11e seizoen

De ondergoed casting – Nieuwe uitdagingen voor de topmodellen


De laatste dag in Sydney naderde. Maar in plaats van te genieten van een ontspannende dag in de stad, stond een nieuwe job casting op de agenda. Het Nieuw-Zeelandse lingerielabel “Bendon” was op zoek naar een model voor het komende lookbook van “Heidi Klum Intimates”. Maar in tegenstelling tot de verwachtingen waren er ook andere, reeds ervaren modellen bij de casting. Dit veroorzaakte veel onrust onder de meisjes. Maar Julia had heel andere problemen, want haar modellenportefeuille was verdwenen. Dit viel niet in goede aarde bij de klanten en Julia moest onmiddellijk vertrekken. Uiteindelijk kreeg Elena C. de baan, wat Jasmin, die ook op de shortlist stond, bijzonder verontrustte. Elena C. ging meteen naar de shoot. De andere meisjes gingen verder met hun zoektocht naar Julia’s modellenboek in het hostel en vonden het eindelijk: Fata had waarschijnlijk per ongeluk de portefeuille in haar koffer gestopt. Het is alleen jammer dat Julia geen kans maakte op de baan!

Op naar Los Angeles. Het wordt luxueus.

Er waren er nog maar twee over? @lara.topmodel.2016 #teammichael #goodtimes

Een foto die is geplaatst door Kim (@kim.topmodel.2016) op


De volgende ochtend was het tijd om hun koffers te pakken, want de meisjes gingen terug naar Los Angeles. En daar wachtte een heel speciale verrassing op de meisjes. Ze mochten eindelijk hun intrek nemen in de luxe villa in de Beverly Hills. Maar dat was nog niet alles! In de villa lagen stapels cadeaus te wachten op de meisjes. Horloges, cosmetica, zonnebrillen en een groot overloopzwembad lagen klaar voor de meisjes. Vol enthousiasme en vreugde wierpen de meisjes zich eerst in het zwembad. Maar de week begon niet zo goed voor Julia. Ze werd gediagnosticeerd met longontsteking. Mentor Thomas was erg bezorgd omdat Julia’s gezondheid maar niet leek te verbeteren. Maar ze wilde niet opgeven.

De gouden jaren twintig met Michael, Hajo en Heidi Klum

Wow! Wat een creatieve en prachtige fotocomposities van mijn meisjes! ©Mario Schmolka

Foto geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op

Ik vraag me af of een model de baan kan krijgen voor mijn collectie deze week? #GNTM @heidiklumintimates

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op .

Maar relaxen in de villa was voorlopig niet aan de orde van de dag. De meisjes gingen meteen door naar de volgende grote shoot in de middag. Deze keer was het echter niet Heidi die aan de kant van de meisjes stond. Thomas en Michael steunden de meisjes in de komende shoot. En dat hadden ze nodig, want deze keer hadden de meisjes heel bijzondere en vooral bijtende schietpartners die op hen wachtten: Tijgerpythons. Dit maakte het moeilijk voor een of twee van de kandidaten. Lara en Jasmin in het bijzonder hadden vreselijke angsten en waren doodsbang voor de shoot met de imposante slangen. Maar de schietende partner was niet het enige obstakel. De meisjes moesten voor het eerst hun eigen beeldcompositie bedenken. Thomas, Michael en fotograaf Mario Schmolka gaven alleen een paar tips. Nu dompelden de meisjes zich onder in de “gouden jaren twintig”. In elegante lingerie en prachtige accessoires poseerden de kandidaten in een adellijk theater. Fata, Jasmin en Kim beheersten de taak bijzonder goed. Maar uiteindelijk kon Jasmin de mentoren overtuigen en kreeg ze een mooie prijs: een nieuwe Opel Adam. Dit veroorzaakte veel afgunst, maar Jasmin liet zich daardoor niet afschrikken.

De grote beslissing- One-Dress-Walk en harde gevolgen

Wat denk je dat er morgen gaat gebeuren? ? #gntm2016 #red #dress #losangeles

Een foto die is geplaatst door Laura Franziska (@laura_franziska.topmodel.2016) op .


De wekelijkse beslissing kwam eraan. En met dat, vele harde maatregelen. Michael en Thomas hadden Heidi verteld over Julia’s slechte gezondheid. De jury moest nu handelen en besloot Julia naar huis te sturen. Ze moesten hun verantwoordelijkheid nemen tegenover de meisjes. Heidi: “Natuurlijk zijn wij verantwoordelijk. Niet alleen voor Julia, maar voor jullie allemaal. En wij denken dat Julia het op dit moment niet zo goed doet. En daarom moesten we een beslissing nemen of Julia zou blijven of niet. En wij denken dat het beter is dat Julia de show verlaat!”. Woorden die haar mede deelnemers schokten. Niemand had het plotse vertrek van de jonge deelneemster verwacht en dat had ook zijn weerslag op de stemming! Maar de wandeling kwam eraan en nu moesten de meisjes zich vermannen. De meisjes moesten een “One-Dress-Walk” doen. Niet zo gemakkelijk! Lara, Laura-Kristin en Luana konden de jury niet overtuigen met hun optreden en “wankelden”. Terwijl Lara en Luana nog een kans kregen, kwam er een einde aan de reis van Laura-Franziska in “Germany’s Next Topmpdel”.

De volgende aflevering van Germany’s Next Topmodel

??????????????????

Een foto die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .


In de volgende aflevering zal er een bruiloft zijn! Nu moeten de meisjes zich bewijzen als bruiden en actrices. Bovendien breekt er een groot gevecht uit. Iedereen lijkt samen te zweren tegen Elena C.. Vooral Jasmin en Fata ergeren zich aan hun mede-deelneemster. Ik vraag me af of het pure afgunst is?

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020