Luna Farina – Zangeres presenteert haar eigen koopwaar!

Chic! We hebben Luna Farina al ontmoet voor een interview en we hebben haar ook vergezeld naar Super Candy! Nu heeft Luna Farina een nieuwe verrassing voor ons, haar eigen kleine merchandise lijn. Met hoodies, shirts en alles wat erbij hoort. Want inmiddels volgt Luna, net 16 jaar oud, bijna 300.000 mensen. Haar gemeenschap groeit elke dag. Wat doet Luna vandaag? Wat draagt Luna vandaag? Toen we de powergirl voor het eerst op tv zagen, toen ze werd geselecteerd door Lena Meyer-Landrut in “The Voice Kids”, wisten we het meteen: Wow! Ze is iets heel speciaals! In het begin van het jaar stond ze zelfs in de Italiaanse finale. Nu maakt ze haar eigen muziek, maakt muziekvideo’s, doet live-optredens.

Update. De nieuwe muziekvideo: When You Laugh (Luna Farina)

Vandaag presenteert Luna Farina haar eerste merchandisinglijn en wij wilden u enkele van de stukken laten zien. Omdat ze slechts de voorbode zijn van de eerste eigen modecollectie 2019!

  • Luna Farina Winkel

https://www.instagram.com/p/Bq4fDi7A4_C/

Luna Farina, de eerste modecollectie komt eraan

Als Italiaan zit mode Luna in het bloed. Daarom hebben twee zeer speciale ontwerpers belangstelling voor haar getoond. Haar kleding wordt gedragen door megasterren als Heidi Klum en internationale supermodellen als Cara Delevingne. Wij zullen zeker de eersten zijn om u exclusief te vertellen over de collectie zolang die nog in de maak is. Als je niet zo lang wilt wachten, kun je de eerste merch-stukken nu al in Luna’s winkel vinden.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV