Muziek in Duitsland: Grafiek muziekartiesten

Velen proberen het in de muziekwereld. Vooral via Instagram, Facebook of YouTube verspreidt hun muziek zich sneller. Vaak zijn de nieuwkomers bekend en succesvol in een andere bedrijfstak. Maar waarom geen muziek? Wij tonen u de beste nieuwkomers in de muziekindustrie!

Kunstenaar, ondernemer, zanger: Fynn Kliemann

Bij ons bekend als webdesigner, getalenteerde doe-het-zelver, auteur en nu muzikant? Fynn brengt in eigen beheer zijn eerste muziekalbum uit – nooit – en toont een bedachtzame Fynn die met deze teksten een voor ons onbekende inkijk geeft in zijn wereld. Zijn teksten gaan over familie en liefde. Hij laat zijn creativiteit de vrije loop, net zoals hij dat met zijn werk doet. Het bijzondere aan dit album is dat iedereen die het voor 28.09 bestelt, een digitaal exemplaar krijgt. Daarna is dit album niet meer in fysieke vorm verkrijgbaar. Uiteindelijk waren er meer dan 800.000 bestellingen. Met deze muziek staat Fynn Kliemann helemaal bovenaan in de Top 10 Albums 2018. Voor het laatste nieuws, check Fynn Kliemann op Instagram – of op een van zijn 2 Youtube kanalen : Fynn Kliemann Musik, Fynn Kliemann. We kijken uit naar meer Heimwerkerking video’s en muziek die naar het hart gaat!

Multi talent van de instrumenten: Tash Sultana

Geen rapper, geen soulzanger of een RnB-zanger – maar ongelooflijk opmerkelijk! Tash is een multi-instrumentaliste, een wondermeisje dat als soliste tijdens concerten het podium aan stukken scheurt. Haar genre is onbekend of kan niet onder één noemer worden gebracht. Een verscheidenheid aan muziekstijlen of een nieuw, onbekend genre. Haar management laat weten: noch vrouw, noch man, is haar benaming, eerder non-bionair. Tash, afkomstig uit Melbourne, begon jaren geleden met straatmuziek en begon haar liedjes op Youtube te zetten. Ze speelt muziek in haar eentje, maar doet werk dat een band zou kunnen zijn – zij is de nieuweling op het blok! Met meer dan 10 verschillende instrumenten en de inspiratie van verschillende muzikanten zoals Jimi Hendrix, Erykah Badu, Bob Marley, Led Zeppelin, alt-J en Phil Collins – wij geloven dat ze heel snel, heel beroemd zal worden.

Duitse rap voor vrouwen: Loredana

Loredana, Albanees van geboorte, groeide op in Zwitserland. De vriendin van de succesvolle Albanese rapper Mozzik werd in 2018 een ster met slechts één liedje. Haar zelfverzekerde en koele manier van doen valt in het begin niet bij iedereen in goede aarde. In de lente, begint ze haar eerste single te teasen op Instagram. Met de release van het lied – Zonnebril – Loredana beheert 2 miljoen klikken binnen de eerste 24 uur en een aantal van de scène zoals Nura, Schwesta Ewa en Visa Vie steunen haar via Instagram. De muziekstijl wordt door velen goed ontvangen en ze belandt in de top 15 van de hitlijsten. Met haar coolheid – haar uiterlijk en haar muziek, verdient ze deze erkenning!

Youtuber & Muzikant: Marvin Game

Mensen kennen hem sinds zijn Hotbox formaat op Youtube. De Berlijnse jongen nodigt muzikanten als Materia, Bausa en SXTN uit om te roken, verhalen te vertellen of gewoon weg te rappen. Marvin brengt in 2017 zijn eerste soloalbum uit – 20:14 – . Hij vermijdt harde aankondigingen en geeft de voorkeur aan een nuchtere presentatie. Hij vond zijn fascinatie voor rap als jongen in de Amerikaanse hiphopcultuur en wil nog steeds zijn eigen ding doen!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV