Demi Lovato: Disney maakte van haar een wereldster

De Amerikaanse superster Demi Lovato heeft de laatste weken de ene krantenkop na de andere gehaald – maar wie is Demi? In Duitsland is ze oorspronkelijk bekend van Camp Rock en tegenwoordig draaien haar nummers “Échame la Culpa”, “Solo” en “Sorry not sorry” van haar 6 studioalbum “Tell me you love me” op en neer op de radio. Miljoenen trouwe fans van Demi Lovato vrezen nu voor haar. We hebben alles samengevat over het leven van Demi Lovato, hoe ze een ster werd en wat er momenteel in haar leven gebeurt.

Demi Lovato en Selena Gomez, 2 vrienden in de muziekindustrie

Demetria Devonne Lovato, een 26-jarige zangeres, actrice en songwriter uit Texas. Ze speelde haar eerste rol toen ze 7 jaar oud was in de beroemde Amerikaanse show “Barney and friends”, waar ze bevriend raakte met Selena Gomez, ook 7 jaar oud. Wie had toen kunnen denken dat deze twee jonge meisjes in slechts 6 jaar internationale sterren zouden worden? Op 16-jarige leeftijd werd Demi getekend door Disney en vierde ze haar grote, internationale doorbraak met de films Camp Rock en Camp Rock The Final Jam. Haar vriendin Selena Gomez viert ook groot succes in de muziek- en filmindustrie.

Maar muziek alleen is niet alles wat Demi Lovato zo succesvol maakt. Haar moed om openlijk te spreken over haar voortdurende strijd met depressie, eetstoornissen en andere geestesziekten is iets waar zij veel waarde aan hecht. “Het maakt niet uit wat je doormaakt, er is licht aan het eind van de tunnel en het lijkt misschien moeilijk om dat te bereiken, maar je kunt het en blijf er gewoon naartoe werken en je zult de positieve kant van de dingen vinden.” De jonge kunstenares voert actief campagne tegen pesten en probeert het negatieve stigma van het taboe rond geestesziekten weg te nemen. “Ik ben niet mijn ziekte, het is gewoon een deel van mij”. In haar Youtube-documentaire “Simply Complicated” gaat ze uitgebreid in op de dagelijkse strijd en biedt ze exclusieve inzichten in haar leven.

Demi Lovato en Selenza Gomez en hun lied “One And The Same” uit de film “Princess Protection Programme”.

Demi Lovato en Christina Aguilara brachten in juni hun gezamenlijke nummer “Fall in Line” uit.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Eerst de Teen Choice Award, dan het Witte Huis

Het enorme succes van Camp Rock en haar 2e studioalbum “Here we go again” zorgden voor een geweldig succes. De mix van emotionele liefdesliedjes en poppy tienerrock veroverde de Amerikaanse hitlijsten stormenderhand en het internationale succes liet niet lang op zich wachten. Maar de donkere kant van roem begon zijn effecten te tonen op de toen 17-jarige Demi. Drugs misbruik, alcohol en zelfs geweld. In 2010 bezocht ze voor het eerst een ontwenningskliniek om greep te krijgen op haar problemen. Met groot succes! Haar derde studio-album “Unbroken” gaat over haar tijd in rehab, haar geestesziekten en haar wil om er niet aan toe te geven. Het nummer “Skyscraper” won in 2011 4 Teen Choice Awards, Teen Choice Award in de categorie Choice Summer: Song, J-14 Teen Icon Award in de categorie Iconic Song, Youth Rock Award in de categorie Rockin’ Music Video of the Year voor de muziekvideo van Skyscraper en Capricho Award in de categorie Music Video International voor de muziekvideo van Skyscraper. Hun inmiddels 6de album “Tell me you love me” heeft wereldwijd de Top 10 bereikt.

Demi Lovato bracht “You Dont Know Me” van Ray Charles ten gehore voor voormalig president Obama in het Witte Huis.

Demi en je liefde voor je familie

Demi woonde in Dellas, Texas met haar moeder Diana del la Garza (56) en haar zus Madison Del la Garza (16), die beroemd werd door het huisvrouwendrama “Desperate Housewives”, waarin ze de kleine Juanita Solis vertolkte.

De 3 vrouwen hebben zichzelf altijd geïdentificeerd als de “3D’s”. Demi en haar familie zijn erg hecht, na de scheiding van haar ouders en alle grote veranderingen zoals de nieuwe situatie of de typische huisverkoop na de scheiding, stonden de 3 er alleen voor totdat hun moeder Eddie De La Garza ontmoette. Demi en haar biologische vader hebben nooit een goede band gehad omdat hij drugsverslaafd was en daardoor veel problemen binnen het gezin veroorzaakte, wat door Demi aan de orde wordt gesteld in verschillende nummers zoals “For the love of a daughter”, “Nightingale” en “Father”. “Eddie is mijn vader, hij was er altijd voor me, wat er ook gebeurde, ik hou van hem” – Demi Lovato.

Demi, Joe Jonas en Wilmer Valderrama

Nadat Demi Lovato Joe Jonas ontmoette tijdens de opnames van Camp Rock in 2007 en de twee al snel een stel werden, gingen ze al na twee maanden uit elkaar. Maar de twee zijn vandaag de dag nog steeds goede vrienden. Demi Lovato en Wilmer Valderrama ontmoetten elkaar 3 jaar later en werden 6 jaar lang beschouwd als een van de meest beminnelijke koppels in de scene. Helaas kwam hun relatie tot een verrassend einde in 2016. Officieel wordt gezegd dat de twee als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan. In haar documentaire “Simply Complicated”, die eind 2017 op Youtube verscheen, zegt Demi dat ze blij is dat ze single is. Dat is ze al heel lang niet meer en hoewel ze nooit zal ophouden van Wilmer te houden, moet ze deze tijd gebruiken om uit te zoeken wie ze als geëmancipeerde vrouw wil zijn.

Shock! Wat is er met Demi gebeurd?

In mei 2018 vierde Demi Lovato 6 jaar nuchterheid en slechts 2 weken later kwam de release van haar zorgelijke nummer “Sober”. “Mama, het spijt me dat ik niet meer nuchter ben” “Het spijt me dat ik hier weer ben, ik beloof dat ik hulp zal zoeken” – zinnen die miljoenen fans angst aanjagen. Er werd verondersteld dat het wroeging was over een terugval, maar toen kwam er iets wat niemand verwachtte – In juli werd Demi bewusteloos gevonden op de vloer van haar huis in Los Angeles, Haar vrienden hadden de ambulance gebeld na een feestje in haar huis in LA. Overdosis. Wat volgt is een urenlange overlevingsstrijd.

Op Twitter betuigen beroemdheidsvrienden als Ariana Grande, Selena Gomez, Nick Jonas en ook Miley Cirus hun medeleven en bidden om steun voor het gezin van de jonge artiest en haar familie onder de hashtag #PrayForDemi.

Dan is het zover. Het bericht komt “Ze is stabiel”. Een korte zucht van verlichting – maar wat nu? Op dat moment vraagt de familie om privacy. Na nog eens 2 weken, eindelijk bericht van haar moeder. Demi trekt zich voorlopig terug uit de muziekbusiness en concentreert zich volledig op haar herstel. Na 4 weken zonder woorden, eindelijk een lichtpuntje voor alle Demi Lovato fans, een paparazzo fotografeerde haar tijdens een wandeling in de buurt van de kliniek, lachend en pratend met een vrouw, dus maak je geen zorgen lieve Lovatics, Demi lijkt op de weg naar herstel en we kunnen uitkijken naar een comeback van de zangeres. Wanneer? We weten het niet, maar Demi kennende, zal het komen. In ieder geval wensen we Demi het allerbeste.

Demis in rehab, de eerste foto na weken van angst.

https://www.instagram.com/p/BoFqzM7H79Q/?utm_source=ig_embed

Een paar van Demi’s YouTube video’s voor jou:

Hier hebben we een paar video’s van Demi die interessant voor je zijn!

In haar documentaire Simply Complicated kom je alles te weten wat je ooit over haar wilde weten, van haar jeugd tot wie ze nu is geworden.

Demi Lovato en Clean bandit met hun hit “Solo”.