Lil Yachty – zijn hits en meer

Miles Parks McCollum is een in Goergia geboren muzikant in de hiphopscene. Internationaal brak hij door met zijn hit “Broccoli”, die hij samen met D.R.A.M. opnam. Hij haalde ook de Billboard charts met het liedje “One Night”. FIV heeft zijn top albums en hits voor u op een rijtje gezet.

Lil Yachty Top Albums,Songs & Interview

Lil Yachty – Top Songs:

  • 66
  • Een nacht
  • Mickey
  • Who Want The Smoke

Lil Yachty – Top Albums:

  • Lil Boat
  • Teenage Emotions (2017)
  • Lil Boat 2
  • After Da Boat
  • Zomerliedjes 2

Lil Yachty’s meest succesvolle nummer in Zwitserland was “iSpy”. Het nummer bleef 10 weken in de hitlijsten en bereikte nummer 61. “After The Afterparty” was Lil Yachty’s grootste hitparadesucces in de UK en bereikte nummer 29 (15 weken).

Lil Yachty – Get Dripped

Shawty verliefd op mijn infuus, woah
Ik krijg dat infuus, jij krijgt dat infuus, ja
220 allemaal op die achterkant, ayy
Ik krijg de druppel, jij krijgt de druppel. (Ay)
Ik neukte die teef, ik ben een pooier.
Ik ben met Lil Boat, we zijn niet simp, yeah
Ik neukte die teef, ze werd gebogen, ja.
Wij in deze bih zonder tint(Ay, ay, ay, ay okay, yeah! yeah! yeah!)

Lil Yachty – MICKEY (Audio) ft. Offset, Lil Baby

Lil Yachty – BOOM Lelijke God

Interview met LIl Yachty

Winkelen met Lil Yachty