Youtubers zoals Dagibee tonen coole make-up en lifestyle tips op hun kanaal

Dagibee is een van de meest succesvolle Youtubers in de wereld. Ze heeft al meer dan 3,5 miljoen abonnees op haar kanaal die van haar houden. Ze publiceerde haar eerste video op 6 oktober 2012 en haar carrière nam vanaf dat moment een hoge vlucht. Haar kanaal gaat voornamelijk over beauty en mode, maar haar comedy en challenge video’s worden ook goed ontvangen. Tutorials, rondes, volg mij rondes en en en… haar rekening is zeer divers. Dagi is geboren op 21 september 1994 en haar echte naam is Dagmara Nicole Ochmanczyk. Zelfs op 22-jarige leeftijd heeft de blonde Youtuber al veel succes en speelde ze al in verschillende films, zoals “Fack Ju Goethe”, “Kartoffelsalat” of “Er ist wieder da”. Dagi heeft zelfs een grote rol gespeeld in verschillende muziekvideo’s. Ze heeft ook haar eigen Dagi Shop, waar ze van alles verkoopt, van T-shirts en hoodies tot petten.

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continu licht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je Youtube studio. Wie zijn de populairste Duitse Youtubers? Onze Top 100 Youtuber!

Youtubers zoals Dagibee die zich bezighouden met schoonheid en lifestyle

Mevrouw Bella is een make-up artiest en toont haar kijkers de beste trucs en tips

Bella, 24, is een getrainde visagiste en hairstyliste. Op haar account deelt ze haar vaardigheden met kijkers door te inspireren met tutorials en belangrijke tips te geven. Ook inspireert ze haar kijkers op het gebied van mode door middel van prachtige lookbooks. Ondertussen heeft ze zelfs haar eigen oogschaduw palet gelanceerd.

Sara Isabel heeft altijd geweldige loterijen en beauty tips op haar youtube kanaal

Sara woont in München en haar YouTube-kanaal gaat over beauty, mode en lifestyle. Voor haar kijkers test en beoordeelt ze actuele producten of toont ze haar shoppingfavorieten in een haul. Als je geluk hebt, kun je zelfs iets geweldigs winnen in een van haar verlotingen. Elke zondag is er een nieuwe video op haar kanaal.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

BarbaraSofie is een leuke Youtuber die een verscheidenheid aan beauty en lifestyle video’s maakt.

Barbara is een sympathieke Youtuber die kijkers inspireert met haar open manier van doen. Haar kanaal gaat niet alleen over schoonheid, maar ook over leuke uitdagingen. Ze onthult hacks, laat DIY’s zien en pakt typische meidenproblemen aan.

Wonderwall is een aupairmeisje in Nieuw-Zeeland en inspireert haar kijkers met schoonheidsthema’s en kookideeën van daar.

Op Wonderwall’s account kun je beauty en fashion hauls, outfit of the days en reviews van geteste beautyproducten verwachten, maar ook coole kookvideo’s met heerlijke receptideeën. De jonge Youtuber neemt kijkers ook mee op haar reis naar Nieuw-Zeeland en deelt haar spannende ervaringen.

Wat is Dagibee’s echte naam?

Dagi’s echte naam is Dagmara Nicole Ochmanczyk.

Hoe lang is ze al samen met haar vriend?

Dagibee en haar vriend zijn sinds eind 2015 samen en zijn zelfs sinds juni 2016 verloofd.

Wat is de naam van haar vriend?

Eugen Kazakov is Dagmara’s vriend en verloofde.

Heeft Dagibee broers of zussen?

Dagi’s kleine zusje heet Lena en is 11 jaar oud.

Heeft ze huisdieren? Zo ja, welke en wat is de naam?

De kleine hondendame Zula woont sinds juni 2016 bij Dagi.

Hoe noemt Dagibee haar fans?

Haar fans worden liefkozend “kleine bijtjes” genoemd.

Wanneer zijn hun videodagen en hoe laat?

Elke 2e donderdag is er een Call of Beauty video, verder heeft Dagi geen specifieke videodagen.

Hoe oud is Dagibee en wanneer is haar verjaardag?

Ze is 22 jaar oud en haar verjaardag is op 21 september.

Wat is de naam van je tweede kanaal?

Haar tweede kanaal heet BE A BEE.

www.youtube.com/user/dagibeabee