Rae Sremmurd – Het Hip Hop Duo uit Atlanta

Het populaire Amerikaanse hiphopduo Raw Sremmurd, bestaande uit de broers Swae Lee en Slim Jimmy, inspireert sinds 2015 steeds meer fans van de scene. FIV is ook een grote fan van de nieuwkomers en heeft de hits van het duo voor u op een rijtje gezet.

Rae Sremmurd Top Songs, Albums & Interview

Rae sremmurd – Top Songs

  • Geen Type
  • No Fley Zone
  • Zwarte Beatles
  • Swang

Rae sremmurd – Top Albums

  • SremmLife
  • SremmLife 2
  • SR3M

Het meest succesvolle nummer van Rae Sremmurd in Duitsland was “Black Beatles”. Het nummer bleef 16 weken in de hitlijsten staan en bereikte #8. Black Beatles” was ook het meest succesvolle nummer van Rae Sremmurd in Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Finland en Noorwegen. Het bereikte een hoogtepunt op nummer 13 in Oostenrijk (13 weken), nummer 4 in Zwitserland (16 weken), nummer 2 in het VK (15 weken), en nummer 1 in de VS (27 weken),

Rae Sremmurd – No Type

Onthoud je van geen type

ain’t got no type (Nah)
Slechte teven is het enige waar ik van hou
Je hebt geen leven.
Bekers met ijs en we doen dit elke avond
Ik controleer de prijs niet. Ik heb het.
Ik verdien mijn eigen geld, dus ik geef het uit zoals ik wil.
Ik leef gewoon het leven
En laat mijn moeder het vertellen nigga ik leef niet goed (nope)

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Rae Sremmurd – Black Beattles

RaeSreammurd – No Flex Zone

Interviews met Rae Sremmurd

The Rae Sremmurd Interview

Interview met Hiphop.de

Grappige momenten

De beste freestyles van Rae Sremmurd

Rae Sremmurd freestyle – Westwood

Rae Sremmurd Freestyle (Vijf Vingers van de Dood op Sway in the Morning) Litt

Swae Lee dropt vurige Freestyle in de studio

https://www.youtube.com/watch?v=hH8dDIMFyY8