Xenia Adonts – De succesvolle Influencer

Er zijn nu veel succesvolle influencers op Instagram. Elk van hen heeft iets speciaals over zich, en deze speciaalheid creëert een geïnteresseerde gemeenschap die juist om die reden van hun favoriete influencer houdt en deze volgt. Xenia Adonts heeft ook een heel bijzondere persoonlijkheid, zodat ze nu kan rekenen op een gemeenschap van 1,2 miljoen volgers op haar Instagram-account.

Xenia Overdosis: Ambitieus, Empathisch en Succesvol

Xenia Van der Woodsen is een 26 jaar oude blogger die werd geboren op 27.01.1992 in Hamburg. Xenia is een zeer ambitieus persoon die al veel bereikt heeft voor haar carrière als blogger. In dit artikel kom je alles te weten over haar verleden, haar familie, haar doelen en haar levenshouding.

Uw weg naar succes en tips

Xenya is altijd al een zeer ambitieus persoon geweest. Zij sloot haar school af met een zeer goed A-niveau, liep daarna stage en behaalde daarna een bachelordiploma in bedrijfskunde. Goede cijfers werden haar als kind door haar ouders bijgebracht. Ze heeft deze ambitie ook meegenomen in haar werk als influencer. Voor velen lijkt dit beroep eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Influencers moeten altijd zorgen voor hun imago in de sociale media, ze moeten zorgen voor samenwerkingen en onder andere foto’s en video’s bewerken. Verder is het vooral belangrijk dat er een zekere regelmaat is als het gaat om het posten op YouTube of Instagram. Als dat niet het geval is, kan de gemeenschap verloren gaan. Beïnvloeders staan dus ook onder een zekere “druk”.

https://www.youtube.com/watch?v=BsNGX7OEGY0

De banen van de Influencer

Xenia Overdose moest als jong meisje vooral worstelen met plagen. Ze werd vaak niet serieus genomen en had het gevoel dat ze zich moest schikken. Zo eindigde ze met lang blond haar, 10 kg minder en veel make-up op haar gezicht. Tegenwoordig zouden sommigen veel geven om contact met haar te hebben. Sindsdien is ze enorm geëvolueerd en presenteert ze haar eigen persoonlijkheid op haar Instagram-profiel. Xenia weerspiegelt haar individualiteit ook in haar banen. Als influencer moet je altijd samenwerken met merken, dus Xenia heeft al voor veel verschillende merken gewerkt. Niettemin is zij zeer voorzichtig met de samenwerkingsverbanden die zij aangaat en met de mate waarin zij daarmee andere mensen zou beïnvloeden. Xenia heeft al gewerkt voor onder andere Hunkemöller en Intimissimi.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/Bk2ZsidDxKY/

Uw gemeenschap

Gemeenschappen volgen hun idolen gewoonlijk omdat zij een bijzonder positieve levenshouding uitdragen en zij zich met hen kunnen identificeren. Xenia overtuigt haar fans met haar liefde voor zichzelf en haar positieve charisma. Ze zorgt voor haar gezondheid en neemt haar fans op YouTube en Instagram mee door haar gevarieerde leven. Xenia krijgt vaak complimenten over haar goed gevormde lichaam. Maar hoe doet de 26-jarige het? We vertellen je hoe Xenia aan dit lichaam is gekomen en hoe ze het weet te behouden. Wanneer Xenia spiermassa wil opbouwen, vertrouwt ze altijd op training met haar eigen gewicht, zoals squats. Om af te vallen, volgt ze geen dieet, maar vertrouwt ze volledig op de signalen die haar lichaam haar geeft. Ze eet wat ze wil op het moment en het werkt. Maar dat is het niet alleen. Xenia jogt elke ochtend of doet aan intervaltraining op de loopband. Een onderdeel van haar gezonde voeding is dat zij industrieel verwerkte producten en te veel suiker probeert te vermijden.

https://www.instagram.com/p/Bl8maboDjBY/

Familie en Vriend – Manager & Fotograaf

Vooral vaak aan Xenia’s zijde – haar vriend Jürgen Mathies. De twee zijn een koppel sinds 11.11.2011. Haar vriend, met wie ze de wereld rondreist, maakt meestal foto’s van haar voor haar Instagram posts. Hij weet nu precies hoe een foto moet zijn en waar hij op moet letten. Heel belangrijk: de juiste pose, de juiste uitdrukking en de juiste achtergrond. Haar vriend is echter niet alleen verantwoordelijk voor haar foto’s, maar hij is ook haar manager. Aanvankelijk veroorzaakte deze omstandigheid problemen in hun relatie, maar nu zijn de twee een goed gecoördineerd team. Voor de 26-jarige zijn haar ouders ook een drijvende kracht. Ze hebben haar opgevoed om een ambitieus meisje te zijn en ze wil haar ouders trots maken.

Uw dromen en doelstellingen

Xenia woont momenteel in Parijs. Dit is een droom die zij altijd heeft gehad en die zij heeft waargemaakt. Voor Xenia is het echter bijzonder belangrijk om op haar Instagram-pagina niet alleen oppervlakkigheid uit te stralen. Aangezien zij van lezen houdt, zou zij in de toekomst graag boekaanbevelingen doen. Daarnaast is het haar doel om met haar posts mensen in positieve zin te beïnvloeden. Ze staat voor menselijkheid en authenticiteit. Xenia’s droom is om het onderwijs in derde wereld landen te verbeteren. Zij zou voor dit doel een liefdadigheidsorganisatie willen oprichten.

De gemeenschap van Xenia Adonts weet wat ze aan haar hebben: Eerlijkheid, natuurlijkheid en joie de vivre!