Mode en kleermakerij: Ontwerpster Lena Hoschek – Modeweek

Lena Hoschek kreeg een passie voor mode en kleermakerij op 18-jarige leeftijd toen ze samen met haar grootmoeder een dirndl naaide. Met haar diploma van de modevakschool Hetzendorf in Wenen in 2003, verhuist ze voor 8 maanden naar Londen en werkt ze voor Vivienne Westwood. Met de opening van haar eigen atelier, wordt het Lena Hoschek label opgericht. Naast haar collecties onder het label “Lena Hoschek Tradition”, ontwerpt zij ook haute couture en bruidsmode voor “Lena Hoschek Atelier”.

Modeontwerpster: Lena Hoschek

Haar collecties zijn gebaseerd op een vrouwelijke retrostijl. De jaren 50 komen terug in haar outfits en met verschillende kleuren en stoffen creëert ze tijdloosheid. De nadruk ligt op vrouwelijkheid, die wordt benadrukt door cirkelrokken, blouses met kant of corsages. Opvallende patronen zijn haar handelsmerk. Een samenspel van levendige en kleurrijke patronen met vrouwelijke silhouetten maken de mode voor jonge vrouwen interessant voor modeliefhebbers.

Lena Hoschek: Modeweekcollectie Berlijn

Voor de eerste keer mag Lena Hoschek haar collecties van 2010 in Berlijn presenteren. Een mengeling van vrouwelijkheid en sexappeal doet denken aan de jaren 50. Tegenwoordig wordt zij de ambassadrice van de vrouwelijkheid genoemd en zijn haar collecties, naast die van andere modeontwerpers, altijd fris en vrolijk. De catwalk van de modellen is versierd met oosterse patronen. Lena Hoschek komt aan het eind tevreden het podium op en wordt van alle kanten toegejuicht! Een goede finishing touch voor de jonge ontwerper.

Lena Hoschek Lines

Damescollectie, Kinderen, Traditie (Dirndl), Accessoires, Lena Hoschek by Robert la Roche (Brillen)

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV