Dat is hoe succesvol Sarina Nowak is! Curvy Model, Boek Auteur en Sports Illustrated

Plus Size Model Toont Sexy Strandlichaam – Sarina Nowak is een Duits rondborstig model bekend om haar ongelooflijke transformatie in de afgelopen jaren. Op haar 16e nog een verlegen meisje als deelneemster aan Germany’s Next Topmodel, is zij nu een succesvol en populair curvy meisje in Amerika. Haar fans houden van haar om haar vrouwelijkheid en open manier om met haar eigen problemen en levensgeluk om te gaan. Wat doet Sarina Nowak vandaag? Waar woont Sarina Nowak? Hoe is ze zo succesvol geworden, ook in de VS? Hier is ons sterrenportret! Tip! Lees ook het interview met Sarina Nowak hier.

Sarina Nowak – Van GNTM in 2009 tot het wereldwijd gewilde Curvy Model 2018

Na haar deelname aan GNTM werd Sarina Nowak het uiteindelijk beu om zichzelf uit te hongeren voor de gegeven waarden. Waarom zou zij zich aanpassen aan de modewereld als de modewereld zich aan haar kan aanpassen. Sinds enkele jaren bestaat er een categorie die Curvy Model, of Plus-Size Model wordt genoemd, en die modellen beschrijft die een kledingmaat groter dan 38 hebben. Meestal zijn de vrouwen tussen 18 en 40 jaar oud en hebben ze goede proporties. Sarina Nowak heeft deze industrie voor zichzelf ontdekt. Ze is nu een zeer succesvol curvy model. En het allerbeste eraan? Ze kan eten wat ze wil en voelt zich lekker in haar vel.

https://www.instagram.com/p/BmEW5-QBxUo/

Sarina als een rolmodel voor andere meisjes

Door de invoering van rondingenmodellen in de mode-industrie leren veel meisjes die niet aan de klassieke modelmaten voldoen, zichzelf mooi te vinden en gelukkig te zijn met zichzelf. Zoals u kunt zien op de foto’s van Sarina, is zij erg trots op haar lichaam en pronkt er graag mee. Maar niet alleen haar lichaam is mooi, haar gezicht is ook uniek en mooi. Ze heeft helderblauwe ogen en een mooie mond. Ze heeft ook dikke, opvallende wenkbrauwen en een schoonheidsvlekje boven haar lip.

Sarina eerder? Van verlegen meisje tot model!

Sarina werd geboren op 3 december 1993. Als jong meisje leed zij aan een eetstoornis en woog slechts 45 kg. Ze lette consequent op het aantal calorieën in haar maaltijden en sloeg die soms zelfs helemaal over. De jonge vrouw heeft zichzelf altijd omschreven als nogal verlegen en introvert. Ze heeft wat tijd nodig om uit haar schulp te komen. Op 15-jarige leeftijd schreef Sarina zich in voor de casting show GNTM en eindigde op de zesde plaats.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Nadat Sarina steeds hoorde dat ze moest afvallen om kans te maken op een baan, begon ze aan de verandering. Ze legde haar idee voor aan agentschappen om te proberen een model met rondingen te worden en ze kreeg goedkeuring. Vandaag werkt ze voor modellenbureaus in Hamburg, Londen en Kaapstad. Door haar aanwezigheid op Instagram werden zelfs de Kardashians zich bewust van de 24-jarige.

“Sports Illustrated” voor Sarina

Op Instagram vernemen we dat zij model heeft gestaan voor het jeanslabel “Good American”, opgericht door Khloé Kardashian. Een grote droom is uitgekomen voor Sarina. Ze heeft een baan gevonden bij de beroemde“Sports Illustrated“. Haar droom is om uiteindelijk een normaal gezinsleven te leiden met kinderen op een mooie plek. Naast modellenwerk is Sarina ook enthousiast over stijldansen. Wie weet, misschien zien we Sarina op een dag in Let’s Dance?

Sarina bij Sports Illustrated:

Haar boek: Over geluk en zelfvertrouwen

Dat Sarina nu wat meer kilo’s aan haar ribben heeft, betekent niet dat ze zich kan laten gaan en kan doen wat ze wil. Om haar lichaam fit te houden voor het modellenwerk, moet ze evenwichtig en gezond eten en regelmatig sporten. Het jonge model woont momenteel in Los Angeles.

Sarina heeft het boksen als sport ontdekt en doet regelmatig aan bokstraining. Ze heeft ook een boek geschreven genaamd

“Curvy: Mijn weg naar meer geluk en zelfvertrouwen”

Met dit boek wil Sarina andere meisjes motiveren om van zichzelf te houden zoals ze zijn en hen aanmoedigen om zelfverzekerd door de wereld te gaan. In dit boek geeft Sarina een eerlijk verslag van haar levensverhaal en de problemen waarmee zij in de modewereld werd geconfronteerd. Sarina’s boek – Curvy: Mijn weg naar meer geluk en zelfvertrouwen.

https://www.instagram.com/p/BiAKWUkh8XN/

Sarina is een van de meisjes die het meest bereikt heeft ondanks dat ze GNTM niet won. Dus een voortijdige exit van GNTM is niet doorslaggevend voor de toekomst van de meisjes als model. Sarina heeft het ons bewezen. De sterke, jonge vrouw heeft bereikt waar miljoenen meisjes van dromen. Sarina Instagram.

Dancing On Ice: Curvy Seduction

“Dancing on Ice” ster Sarina Nowak betovert haar fans met droomachtige schaats optredens. Met de ene ijsdans na de andere overtuigt ze het publiek en komt ze door elke ronde. Tijdens een generale repetitie voor haar grote TV optreden, zakt Sarina in elkaar en veroorzaakt een schokmoment. Ondanks misselijkheid en ademnood raapt ze zich bijeen en dringt door tot de halve finales met David Vincour. En nu is het tijd om zichzelf te bewijzen in de finale!

https://www.instagram.com/p/BtbxBwgB6ow/

Nu in het interview! Sarina over haar pad

Curvy model, influencer en actrice. De blonde schoonheid heeft naam gemaakt als model in de VS en is echt aan de weg aan het timmeren. Op haar Instagram-account voert ze campagne voor body positivity en moedigt ze veel jonge meisjes en modellen aan. Haar inspirerende en opwindende persoonlijkheid komt ook tot uiting in ons interview met het sympathieke model en toekomstige actrice. In het interview vertelt ze over de boodschap die ze wil overbrengen, haar leven in Los Angeles en haar baan.