Modeweek Parijs – 2018

De modeweek in de stad van de liefde is een van de vier belangrijkste modeweken, samen met die van New York, Londen en Milaan. Twee keer per jaar vindt deze modeweek plaats. Eenmaal presenteren de ontwerpers hun lente – zomercollectie met luchtigere en ook kortere kunstwerken en eenmaal is er de herfst – wintercollectie, die vaak ook jassen en laarzen presenteert. In dit artikel geven wij u de belangrijkste informatie over de laatste modeweken in Parijs.

Modeweek in de stad van de liefde

Als het weer zo ver is in Parijs en de Paris Fashion Week begint, zijn alle modeliefhebbers gespannen. Welke nieuwe trends worden er nu weer gezet? Welke modellen vielen deze keer op? Wat viel het best in de smaak bij het publiek? Wie waren er allemaal bij de Fashion Week?

Hoogtepunten, trends & meer

In deze video krijgt u een goed overzicht en kunt u zich laten betoveren door de prachtige modellen en decors.

#Firstday

https://www.instagram.com/p/BoJQNjagqxr/

De laatste trends van Gucci, Dior, Saint Lauren & Balmain

Hier hebben we een paar video’s voor u waarin belangrijke deelnemers aan de modeweek hun nieuwe collecties presenteren. Bedenk zelf maar wie er dit jaar uitspringt. Eén ding is zeker, Paris Fashion Week is zeer divers!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

U kunt uitkijken naar de volgende Fashion Week, want wij zullen niet alleen op zoek gaan naar de beste video’s voor u, maar wij zullen er ook bij zijn en u op de hoogte houden.