Gunna – Rap, Trap en Songwriting

De Amerikaanse rapper Sergio Giavanni Kitchens, of beter bekend als Gunnar, is inmiddels een gevestigde waarde in de Amerikaanse rapscene. Op 25-jarige leeftijd heeft hij al samengewerkt met gevestigde namen als Lil Baby en Wheezy. FIV heeft zijn beste nummers en albums voor u op een rijtje gezet.

Gunna Top Songs, Albums & Interview

Gunna – Top Songs:

  • OH Oké
  • Drip To Hard
  • Uitverkochte data

Gunna – Top Albums :

  • Drip Seizoen 2
  • Druppel Harder
  • Drip Seizoen 3
  • Druppel seizoen

Het meest succesvolle nummer van Gunna [US] in de UK was “Drip Too Hard”. Het nummer bleef 8 weken in de hitlijsten staan en bereikte nummer 28. “Drip Too Hard” was ook Gunna [US]’s meest succesvolle nummer in de VS. Hier bereikte het de hoogste positie 4 en stond het 7 weken in de hitparade.

Gunna – Oh Okay ft. Young Thug & Lil Baby

Onthoud van Oh Oké

Audemar pols, tel het en geef het uit
Matte de coupe, en mijn ramen getint
Hak de top eraf, op weg naar Lenox
Ik heb wat geld, ik wil het uitgeven
Nieuw papieren label, wilde het niet huren.
Te veel flikkers, te veel teven
Rol met mijn slijm, ja dat is mijn hagedis
Klaar om te glijden, je zal glibberig worden
Hé, wij hebben geen banden, jij gaat niet rijden
Je bent mijn slijm niet, je bent mijn slijm niet
Young Gunna Gunna, I’m in my prime
Hey, dus ik kan je nog steeds geen leugens vertellen
Als het op zaken aankomt, regel ik de mijne
Ja, ik ga mijn tijd uitzitten.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Gunna – Sold Out Dates ft. Lil Baby

Lil Baby x Gunna – Drip Too Hard

Interview met Gunna