GNTM deelnemers voor 2019: Voorspelling voor het nieuwe seizoen!

Op dit moment is Heidi Klum druk bezig met het filmen van de casting show Germanys next Topmodel. Op een selfie die Heidi Klum op haar Instagram-account plaatste, is ze te zien met de deelneemsters voor het seizoen 2019. Het is nog niet bekendgemaakt wie er precies meedoen.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

#IbinGNTM2019 – De meest veelbelovende kandidaten

Wij, van FIV Magazine, hebben onderzocht wie zich allemaal hebben aangemeld onder de hashtag #IbinGNTM2019 en hebben er 11 jonge meiden uitgefilterd die niet zo onwaarschijnlijk zijn om binnenkort op tv te zien. Op deze foto, die Heidi Klum op haar Instagram-account plaatste, toont ze zichzelf met haar top 50 meisjes voor het seizoen 2019.

https://www.instagram.com/p/BpwaksvD3-r/

Alicija.koe – Alicija-Laureen: The Racy

Alicija-Laureen heeft zich via Instagram met veel verschillende foto’s aangemeld voor GNTM. Wij achten de kans niet bijzonder klein dat zij daar zal zijn, aangezien zij aan zeer goede voorwaarden lijkt te voldoen. Ze heeft een goedgevormd lichaam en een ongelooflijke uitstraling op foto’s.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Sarahalmoril – Sarah Almoril: De Buitengewone

De 20-jarige Sarah Almoril is ook het onderwerp van verhitte discussies. Iedereen is opgewonden over haar supermooie, buitengewone gezicht. Ze heeft al een paar fans voor zich gewonnen op Instagram. Als Sarah Almoril deel uitmaakt van het volgende seizoen, zal Heidi zeker van haar houden!

Donahorvat – Dona Horvat: The Pretty One

Dona Horvat heeft al meer dan 12.000 volgers op Instagram. Wat haar uiterlijk betreft, heeft ze een goede kans om in het nieuwe seizoen van GNTM te komen. Maar voldoet ze ook aan de minimale lengte-eis van 1.76m? We zijn nog niet helemaal zeker. Ze zou zeker veel dynamiek in de groep van kandidaten brengen.

Its_caroo – Caro: The Noble One

Caro heeft zich ook aangemeld voor het nieuwe seizoen 2019. Wat meteen opvalt is haar lange, goed verzorgde haar. Dit zou toch zeker een kandidaat zijn die tranen zou laten vloeien tijdens een make-over als zij erbij was. Nogmaals, we zijn niet helemaal zeker over de grootte. In ieder geval heeft ze een zeer goed gevormd lichaam en is daarom in een geweldige positie.

Kimjdammer – Kim Dammer: De Schoonheid

Deze schoonheid heeft al meer dan 15.000 volgers op Instagram. Zij komt uit Oberhausen en lijkt over de perfecte kwalificaties te beschikken om het heel ver te schoppen op Duitslands volgende Topmodel. De blondine heeft niet alleen een mooi gezicht, maar ook een droomlichaam. Ze brengt ook iets met zich mee dat altijd veel spanning toevoegt aan een aflevering. Een vriendje. Ze laat zich keer op keer met hem zien op Instagram en ze zijn nu al een jaar samen. Als dat niet een hele goede voorwaarde is? We zullen de naam Kim Dammer zeker vaker horen.

Yaraline – Yara-Sophie: De vrolijke

Yara-Sophie heeft zich aangemeld voor het volgende seizoen. Aan haar foto’s kun je meteen zien dat ze een verschijning is. Haar mooie glimlach en goedgevormde lichaam zijn bijzonder opvallend. Ze lijkt ook een partner aan haar zijde te hebben, met wie ze zich van tijd tot tijd op Instagram laat zien.

Catharinamaranca – Cathy Maranca: De vreugde van het leven

Cathy Maranca heeft een zeer divers en gevarieerd Instagram-profiel. Ze heeft zich aangemeld voor GNTM 2019 en we denken dat ze een goede kans maakt om in het volgende seizoen te komen. Als je haar foto’s bekijkt, krijg je de indruk dat zij het nieuwe zonnetje in het nieuwe seizoen zou kunnen zijn. Ze ziet er heel vrolijk uit en heeft een mooi gezicht.

https://www.instagram.com/p/Bmvx375HSTU/

Evi_wenk – Evi Wenk: De zelfverzekerde

Evi Wenk lijkt veel zelfvertrouwen te hebben. Geen wonder, met dat mooie figuur en dat geweldige gezicht. En ze brengt nog iets anders met zich mee. Zij is ook bezet en heeft iemand die Heidi kan uitnodigen voor de familie-aflevering. Haar foto’s spreken voor zich. Ik vraag me af of Heidi het ook zo zag?

Chiaragntm – Chiara: The Special One

Deze aanvrager is een echte blikvanger! Ze ziet er niet alleen natuurlijk en supergoed uit, maar ook buitengewoon. Heidi kon het zeker niet weerstaan. Als deze dame aan de lengte-eis voldoet, zal ze het zeker ver schoppen!

Hanna Weig: de vrouw van de GZSZ ster

Klinkt deze naam bekend? Geen wonder, Hanna Weig is de vrouw van GZSZ ster Jörn Schlönvoigt en ook een model. Het is geen geheim dat Hanna een mooi model is en nu ook een moeder. Toch doet het gerucht de ronde dat zij zich heeft aangemeld voor GNTM 2019. Het enige probleem? Hanna is maar 1.70m lang. Zal Heidi uitzonderingen maken voor dit seizoen? Hanna Weig zou zeker zware concurrentie zijn voor de andere meisjes!

Ally_Djalo – Ally Djalo: De Verschijning

Hoe zit het met deze schoonheid? Ze solliciteerde voor het nieuwe seizoen via hashtag. Ze heeft een heel mooi lichaam en een heel speciaal gezicht. We zijn benieuwd of ze deel zal uitmaken van het nieuwe seizoen.

https://www.instagram.com/p/BpY7TuEhCRm/

Wie van de meisjes het uiteindelijk zal worden en wie niet, staat nog in de sterren geschreven. Het blijft spannend en dat is precies waar we van houden bij GNTM! Zodra de namen van de meisjes bekend worden gemaakt of er hete nieuwe informatie is, zullen wij er voor u zijn!

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020