Toni Mahfud: van fotograaf tot model

De 23-jarige is de absolute koploper onder de mannelijke influencers in Duitsland. Hij maakt niet alleen indruk met zijn prachtige verschijning, maar betovert zijn fans ook met zijn kunst in de vorm van fotografie en tekeningen. Om nog maar te zwijgen van Toni’s nonchalante stijl en coole persoonlijkheid. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de knappe kunstenaar, fotograaf, communicatieontwerper en model nu 3,5 miljoen abonnees heeft op Instagram en 148 duizend fans op YouTube.

Toni Mahfud: Instagram

Toni Mahfud: Youtube

Toni’s afkomst en nationaliteit

Toni Gabriel Mahfud werd geboren in Hamburg op 2 december 1994. De ouders van Toni komen echter oorspronkelijk uit Syrië, dus dat zou het mysterie van zijn egale teint en zwarte haar moeten oplossen.

https://www.instagram.com/p/BXLWD9Zgx-n/?hl=de&taken-by=tonimahfud

Bestaat Toni twee keer? Alles over zijn broer

Toni Mahfud groeide op met zijn tweelingbroer, Jan Mahfud. De broers onderhouden een zeer intieme relatie, maar richten hun leven anders in, omdat Jan, in tegenstelling tot Toni, de voorkeur geeft aan een enigszins teruggetrokken leven en niet zoals zijn tweelingbroer in de schijnwerpers van de wereld staat.

De snelle opbouw van zijn carrière

De 1,85 meter lange Hamburgse gebruikte sociale media om zijn talent aan de wereld te tonen. Hij maakte gebruik van YouTube, Facebook en Instagram en deelde foto’s van zijn kunstwerken in de vorm van foto’s en tekeningen toen hij nog op school zat. Het duurde niet lang voordat Toni ook buiten Duitsland bekendheid kreeg. Omdat hij niet alleen de natuur en dergelijke in het juiste licht plaatste, maar ook zichzelf, kregen topbureaus als Givenchy en Tommy Hilfiger al snel oog voor hem.

Kunst: Tekeningen en Fotografie

Toni ontdekte zijn passie voor kunst toen hij vier jaar oud was en begon al met het tekenen van zijn favoriete stripfiguren op blanco papier. Modelbouw en de creatieve kunsten boeiden hem het meest. Toen hij in 2011 begon met het publiekelijk delen van zijn waarden, duurde het niet lang voordat hij talloze positieve reacties kreeg.

Schetsen, tekeningen op Youtube

Toni publiceert speedtekeningen van acteurs en muzikanten zoals Channing Tatum, Cara Delevingne of Adele op zijn YouTube-kanaal Toni Mahfud. Zijn fraaie tekeningen zijn ongelooflijk bekend op het internet en worden geroemd om hun precisie.

Fotografie: Model & Fotograaf

Natuur, landen, culturen. Toni Mahfud is geïnspireerd door deze. Naast het tekenen klopt zijn hart ook voor de artistieke weergave van voorwerpen door middel van fotografie. Toni staat niet alleen graag voor de camera, maar ook erachter. Daartoe reist hij graag, om zich te laten inspireren door vreemde culturen in de meest uiteenlopende landen. Hij houdt ervan om de schoonheid van de natuur in zijn foto’s tot uitdrukking te brengen. Hij houdt er ook van om alledaagse momenten fotografisch vast te leggen. Met behulp van photoshop, laat hij zijn creativiteit de vrije loop. De social media-ster deelt de resulterende kunstwerken ook op zijn sociale netwerken.

https://www.instagram.com/p/BwUqjecgRXl/

Modeljobs: High Fashion Model / Influencer

Nadat hij met zijn tekeningen de aandacht op zich vestigde, benaderden de eerste modellenbureaus Toni. Hij werkte samen met het IMG modellenbureau en startte zijn eerste reclamecampagnes. Na verloop van tijd heeft hij modellenwerk gedaan voor bekende merken zoals:

 • Tigha
 • Nike
 • Hugo Boss
 • Adidas
 • G-Star Rauw
 • Tommy Hilfiger
 • Gillette
 • Bewerkt
 • Daniel Wellington
 • OnePiece
 • Vullende Stukken
 • ALLSAINTS

Vraag aller vragen: Heeft Toni een vriendin ?

Eén blik in Toni’s ogen en zowat elke vrouw wordt zwak. Natuurlijk roept dit onmiddellijk de vraag op of deze knappe man al in vaste handen is of niet. Zijn Instagram-pagina is versierd met veel foto’s van mooie vrouwen, maar dat is natuurlijk niet ongehoord voor een model. Op dit moment is echter niet bekend of Toni Mahfud is meegenomen of niet. Maar er zijn geen verdachte foto’s tussen zijn berichten die de indruk kunnen wekken van een nieuwe liefde. Dus meisjes: houd je ogen open, misschien krijg je binnenkort de kans om de succesvolle Hamburgse man van je waarde te overtuigen.

Video: Toni Mahfud Lifestyle

Hier is weer een korte video met een samenvatting van alle belangrijke feiten over Toni Mahfud.

Toni Mahfud: Instagram

Toni Mahfud: Youtube