GNTM: Alle winnaars – De meest succesvolle kandidaten

Het hele jaar hebben we gewacht tot het weer zou beginnen. Heidi Klum’s nieuwe GNTM seizoen. Er zijn al 13 seizoenen geweest van de populaire casting show op Prosieben. Als u GNTM regelmatig volgt, hebt u meestal uw favoriet tijdens het seizoen en bent u teleurgesteld als die voortijdig moet vertrekken. Maar wie van degenen die het na de uitputtende tijd gered hebben en tot Duitslands mooiste meisje werden verkozen, zijn daarna ook werkelijk succesvol geworden?

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

GNTM – Winnaars en hun successen

De hoogtepunten uit 13 seizoenen van GNTM! Hier heb ik een lijst samengesteld van de winnaars van alle seizoenen en ben ik te weten gekomen wie ook na GNTM succesvol is gebleven.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Seizoen 13 – Toni de Stoere – 2018

Nadat GNTM-winnares Toni op 24 mei 2018 de titel in de wacht sleepte, is haar winning streak nog niet voorbij. Op de modeweek in Berlijn loopt Toni voor Michael Michalsky en Lana Mueller. Toni probeert ook een rol te spelen als influencer op Instagram. Ze heeft nu 182.000 volgers op Instagram en haar community groeit gestaag. Op haar Instagram-foto’s is de 18-jarige vaak te zien poserend met haar voormalige GNTM-concurrent Julianna. Hier is Toni’s Instagram voor jou.

https://www.instagram.com/p/BmTmu7ng-Kz/

Seizoen 12 – Céline de Stille – 2017

Céline was erg terughoudend tijdens het seizoen en trok minder aandacht. Toch passeert ze iedereen in de finale. Céline blijft succesvol na haar overwinning in 2017. Ze staat nu onder contract bij het agentschap “Elite Model”. Drie maanden na haar overwinning in GNTM verliet zij Heidi Klum’s agentschap OneEins. Intussen is de 20-jarige echt succesvol, ze liep op de Paris Fashion Week in de lente. Ze mag zelfs de collecties van het luxemerk“Balmain” op de catwalk presenteren. Ook Céline verwaarloost haar Instagram-account niet. Ze heeft 362.000 trouwe volgers op Instagram en vermaakt zich met foto’s uit haar mode- en privéleven: Céline Instagram.

Seizoen 11 – Kim the Ambitious – 2016

In 2016 werd Kim het volgende topmodel van Duitsland. Daarna werd er niet veel meer van haar vernomen. De 22-jarige liep wel voor de Berlijnse modeweek, maar daarna viel ze meer op door haar privéleven. Tijdens het seizoen trok ze veel aandacht door haar relatie met Alexander Keen, ook bekend als “Honey”. Haar vriend, die zelf model is, probeerde vaak met Kim in de schijnwerpers te staan. Hij maakte zich niet erg populair en kort na de finale was het afgelopen met hun tweeën. Kim Instagram.

Seizoen 10 – Vanessa de Veelzijdige – 2015

Vanessa Fuchs, die toen 18 was, pakte de titel in 2015. Vervolgens heeft ze op twee fronten succes geboekt. Ze heeft zich niet alleen gevestigd als model, maar beschouwt zichzelf nu ook als influencer. Ze heeft nu 289 000 abonnees en houdt haar fans op de hoogte van haar leven: Vanessa Instagram.

Seizoen 9 – Stefanie, the Natural – 2014

Als je het hebt over wie van de GNTM winnaars het meest succesvol is na de finale, dan is Stefanie Giesinger zeker één van hen. Ze versloeg haar concurrenten in de finale op de leeftijd van slechts 17 jaar. Ze is niet alleen populair als influencer, maar heeft zich ook weten te laten gelden als model. Ze heeft al veel klussen gehad, onder andere voor Opel, ze heeft meegelopen in de Belin Fashion Week en ze heeft een covershoot gedaan voor Cosmopolitan. Stefanie Giesinger staat ook aan de top als influencer met haar 3,4 miljoen abonnees. Waarom is dat? Stefanie presenteert zich op een natuurlijke manier aan haar fans en doet niet alsof. Ze verbergt ook haar ziekte, het syndroom van Kartagener, niet en houdt haar fans regelmatig op de hoogte. Laat je inspireren door haar sympathieke persoonlijkheid: Stefanie Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpUfCYbHwG_/

Seizoen 8 – Lovelyn the Sweet – 2013

Na Lovelyn’s GNTM overwinning in 2013, was er nauwelijks aandacht voor haar. Nadat ze gewonnen had, haalde de 16-jarige eerst haar A-levels in. De 22-jarige heeft zich echter niet volledig uit het modellenwerk teruggetrokken. Ze doet af en toe modellenwerk, bijvoorbeeld voor Breuninger. Je kunt een overzicht van haar huidige leven krijgen op haar Instagram-account. Lovelyn Instagram.

https://www.instagram.com/p/BfthhizgPjV/

Seizoen 7 – Luisa the Hardworking – 2012

Luisa won de race in 2012. Nadat ze gewonnen had, verhuisde ze naar New York om als model aan de weg te timmeren. Daar kreeg ze vele baantjes en bleef ze zich ontwikkelen. Luisa liep zelfs in de New York Fashion Week. Intussen woont de 23-jarige echter weer in München en wil hij zich hier verder ontwikkelen. Haar grote doel is om ooit in een Victoria Secret Show te mogen lopen. Zal ze het halen? Luisa Instagram.

Seizoen 6 – Jana, de verstandige – 2011

Wie herinnert zich GNTM winnares Jana nog uit 2011? Drie jaar na haar overwinning werkte de mooie blondine in haar modellenvak. Intussen doet zij het echter slechts zijdelings; zij heeft thans verschillende bakkerswinkels en boetseert slechts zijdelings. Waarom de droombaan van veel meisjes afslaan, vragen velen zich nu af. Jana geeft in een interview met het tijdschrift stern toe dat zij de modellenwereld oppervlakkig vindt en dat alleen individuele gevallen het echt grote geld verdienen op dit gebied. Jammer, maar dat betekent niet dat ze van de wereld is. Je kunt haar nog steeds volgen op haar Instagram account: Jana Instagram.

Seizoen 5 – Alisar the Beautiful – 2010

Alisar was een voorbeeld van iemand die echt carrière heeft gemaakt na haar overwinning in 2010. Nadat ze gewonnen had, liep ze eerst in Londen en daarna in New York Fashion Week. Hier werd ze zelfs geboekt voor 17 verschillende modelabels. Alisar is getekend door internationale mode-agentschappen en doet talloze klussen in New York. Alisar heeft onder andere het geluk gehad collecties van sterontwerper Philipp Plein te mogen presenteren. Meer succes is bijna onmogelijk. Alisar Instagram.

Seizoen 4 – Sara de goedhartige – 2009

Sara Nuru. De toen 19-jarige winnares van de casting viel toen al op. Nu doet ze alleen nog modellenwerk. Sara heeft een heel goed hart en komt via haar nuruCoffee, dat ze in 2016 samen met haar zus oprichtte, op voor vrouwen die steun nodig hebben om een zelfbepaald leven te leiden. Zij werd ook het gezicht van uberGREEN en daardoor zet zij zich in voor het milieu. Via uberGREEN kun je reizen in elektrische auto’s. Toch is de schoonheid ook nog steeds actief op Instagram. Sara Instagram.

Seizoen 3 – Jennifer the Mummy – 2008

De 16-jarige winnares uit 2008 mocht niet klagen na haar overwinning. Vele catwalk jobs volgden, onder andere bij de ontwerpers Philipp Plein en Talbot Runhof. 6 jaar later verliet Jennifer de modellenwereld echter volledig. Ze werd zwanger, is nu moeder van twee kinderen en volgt een opleiding tot belastingambtenaar.

Seizoen 2 – Barbara the Extraordinary – 2007

De tweede mooie GNTM-winnares Barbara werd na haar overwinning gecontracteerd door een modellenbureau IMG Models, gevolgd door een reclamecontract en een baan voor Cosmopolitan. Maar dat was nog lang niet alles. Ze maakte reclame voor C&A, Mc Donalds en voor de haarverzorgingslijn Pantene Pro-V. Barbara is niet alleen succesvol als fotomodel. Zij is nu ook actrice en heeft al in verschillende films gespeeld. We zullen waarschijnlijk nog lang van Barbara horen. Bekijk de prachtige foto’s van het model op Instagram: Barbara Meier. Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bo4iWHdFhHg/

Seizoen 1 – Lena, de succesvolle – 2006

De eerste GNTM-winnaar is verreweg de meest succesvolle van allemaal. Nadat ze gewonnen heeft, haalt Lena haar diploma van de middelbare school. Daarna kreeg ze veel baantjes in de grote modehoofdsteden als Londen en Milaan. Van 2009-2012 was de blondine de presentatrice van “Austrias next Topmodel”. In 2013 zat zij in de jury van “Das Supertalent”. Lena was ook presentatrice van vele andere TV-shows, zoals “The Voice of Germany”. Sinds 2013 is het model presentatrice van het sterrenmagazine red. Lena Gercke staat onder contract bij talloze modellenbureaus wereldwijd. Haar werk als model is ongelooflijk populair. In Duitsland is Lena Gercke een echte ster. Lena was vier jaar samen met de voetballer Sami Khedira. Daarna wilde zij eigenlijk met haar vriend Kilian Müller-Wohlfahrt trouwen, maar zij gingen weer uit elkaar. Lena heeft een ongelooflijke reeks successen die nog lang niet voorbij is. Lena Instagram.

https://www.instagram.com/p/BjxOeNYg5lJ/

Nu wij op de hoogte zijn gebracht van de laatste winnaars, valt er nog meer te leren over GNTM. Geruchten doen de ronde dat Heidi Klum alleen in de jury van de volgende casting show zal zitten. Er is ook een artikel over wie het tot de top heeft geschopt zonder Heidi Klum. Lees de artikelen voor meer informatie.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020